I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Dalių kiekis: 59
Amžius: 2-5 m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: ID
Baterijos: Batery AAA LR3 Kita Įmontuojama x 4

Apie prekę

Nuo šiol jūsų mažyliui bus lengviau valdyti LEGO® DUPLO® 10874 garvežį ir su juo įdomiai žaisti. Vaikai gali tapti traukinio mašinistais, naudodami variklį Pastumk ir važiuok – traukinys pradeda važiuoti jį švelniai stumtelėjus pirmyn arba atgal, o jį tvirtai sulaikius arba pakėlus nuo bėgių traukinys sustoja. Padėkite jiems pritvirtinti 5 spalvotas veiksmo kaladėles prie bėgių, kad traukinys įjungtų garsinį signalą, įjungtų ir išjungtų šviesas, sustotų ir pasipildytų degalų atsargas, pakeistų kryptį ir visiškai sustotų vaikams pageidaujant. Šiame LEGO DUPLO rinkinyje esanti traukinių stotis, anglių verstuvas, 2 DUPLO figūrėlės ir gyvūno figūrėlė bei paprasti traukinių bėgiai suteiks mažyliams daugybę smagių pramogų žaidžiant su klasikiniu traukiniu. Atsisiųskite mobiliąją programėlę, kad pasinaudotumėte dar daugiau galimybių, įskaitant nuotolinio valdymo funkciją ir smagias užduotis, kurias galėsite atlikti su savo mažyliu!

Nuo šiol jūsų mažyliui bus lengviau valdyti LEGO® DUPLO® 10874 garvežį ir su juo įdomiai žaisti. Vaikai gali tapti traukinio mašinistais, naudodami variklį Pastumk ir važiuok – traukinys pradeda važiuoti jį švelniai stumtelėjus pirmyn arba atgal, o jį tvirtai sulaikius arba pakėlus nuo bėgių traukinys sustoja. Padėkite jiems pritvirtinti 5 spalvotas veiksmo kaladėles prie bėgių, kad traukinys įjungtų garsinį signalą, įjungtų ir išjungtų šviesas, sustotų ir pasipildytų degalų atsargas, pakeistų kryptį ir visiškai sustotų vaikams pageidaujant. Šiame LEGO DUPLO rinkinyje esanti traukinių stotis, anglių verstuvas, 2 DUPLO figūrėlės ir gyvūno figūrėlė bei paprasti traukinių bėgiai suteiks mažyliams daugybę smagių pramogų žaidžiant su klasikiniu traukiniu. Atsisiųskite išmaniąją programėlę, kad pasinaudotumėte dar daugiau galimybių, įskaitant nuotolinio valdymo funkciją ir smagias užduotis, kurias galėsite atlikti su savo mažyliu!

  • Rinkinyje traukinio mašinisto ir vaiko LEGO® DUPLO® figūrėlės bei voverė.
  • Su konstruojamu Pastum ir važiuok lokomotyvu su šviesomis ir garsiais, keleiviniu vagonu, 5 spalvų skirtingomis veiksmo kaladėlėmis, traukinių stotimi, anglių bunkeriu, medžiu ir 16 bėgių atkarpų.
  • Priedus sudaro degalų kanistras, lagaminas, duonos kepalas ir kastuvas.
  • Garvežį stumtelėjęs arba patraukęs atgal gali paleisti bet kuris vaikas, o norint sustabdyti, pakanka tvirtai uždėti ranką ant lokomotyvo.
  • Parodykite vaikui, kaip prijungti prie bėgių ir perkelti 5 spalvotas veiksmo kaladėles, kad traukinys klausytų jų komandų įjungti garsinį signalą, įjungti šviesas, pasipildyti degalų, pakeisti kryptį arba sustoti.
  • Lavinkite vaizduotę ir pirmuosius žaidimo vaidmenimis įgūdžius, naudodami LEGO® DUPLO® figūrėles, ir leiskitės į nesibaigiančias keliones ir nuotykius.
  • Praplėskite šio LEGO® DUPLO® rinkinio galimybes, atsisiųsdami nemokamą programėlę su nuotolinio valdymo funkcijomis ir smagiomis užduotimis vaikams.
  • Šiame rinkinyje esantis traukinys ir bėgių atkarpos tinka jūsų vaiko turimai LEGO® DUPLO® traukinių kolekcijai.
  • Programėlę galima atsisiųsti iš App Store, Google Play Store arba Amazon Kindle Store. Sužinok daugiau svetainėje LEGO.com/devicecheck
  • LEGO® DUPLO® gaminiai yra paprasti naudoti bei smagūs ir specialiai pritaikyti mažoms rankutėms.
  • Šiam gaminiui reikalingos baterijos (nepridedamos). Norėdami sužinoti reikalingą baterijų tipą ir kiekį, žr. gaminio pakuotę.
  • Tinka naudoti su 10872 Traukinių tiltu ir bėgiais, 10875 Krovininiu traukiniu ir 10882 Traukinių bėgiais, kad pavyktų sukonstruoti įvairesnių kombinacijų ir žaisti LEGO® DUPLO® traukiniu būtų dar smagiau.
  • Garvežio su keleiviniais vagonais matmenys: daugiau kaip 3 col. (10 cm) aukščio, 11 col. (30 cm) ilgio ir 2 col. (7 cm) pločio.
  • Stotis yra daugiau nei 5 col. (15 cm) aukščio, 4 col. (12 cm) pločio ir 2 col. (6 cm) gylio.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10874 LEGO® DUPLO Town Garvežys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10874 LEGO® DUPLO Town Garvežys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10874 LEGO® DUPLO Town Garvežys

Kodas: 4040101-3457
Barkodas: 5702016117264
6374
7499
63,74 €
74,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus