I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

LEGO® DUPLO® Town Vėjo turbinos (10985) rinkinys įkraus mažylio žaidimą išradingomis pramogomis. Šis nebrangus žaidimo rinkinys, kurį sudaro įkrovimo stotelė, elektromobilis, žaislinis veržliaraktis ir inžinieriaus bei voverės figūrėlės, skatina mažulius iki 2 metų amžiaus žaisti vaidmenimis realų gyvenimą ir paprastai bei suprantamai mokytis gyventi tvariai.

Kūrybiškas žaidimas smalsiems vaikams

Rinkinyje gausu veiklos, kuri padės mažyliams nuo 2 metų amžiaus neprarasti susidomėjimo. Jie gali sukti turbiną ir generuoti elektros energiją, o tada prijungti automobilį prie įkrovimo stotelės. Jiems patiks žaisti mechaniką remontuojantį automobilį arba turbiną. Prireikus pagalbos, žavi voveraitė gali paduoti jai veržliaraktį.

Smagūs žaislai įkvepia pokalbiui

LEGO DUPLO žaislai yra puikus būdas padėti vaikams tyrinėti aplinkinį pasaulį išradingai žaidžiant, be to, jie leidžia tėveliams ir jų mažyliams drauge leistis į smagių atradimų kelionę.

  • Pramogų kupinas žaislas mažiesiems mechanikams. LEGO® DUPLO® Town Vėjo turbina (10985) yra spalvinga dovanėlė, kuris suteiks mažiesiems automobilių gerbėjams nuo 2 metų galimybę žaisti ekologiško transporto ir tvaraus gyvenimo pasaulį.
  • Daugybė žaidimo idėjų. Su žaisliniu elektromobiliu, įkrovimo stotele su besisukančia vėjo turbina, mechaniko ir voveraitės figūrėlėmis, veržliarakčiu ir gėle.
  • Pažinimo džiaugsmas. Šis lavinamasis žaislas padeda ikimokyklinio amžiaus vaikams suprasti, kaip gaminama švari energija, sukant turbiną ir prijungiant automobilį prie įkrovimo stotelės.
  • LEGO® DUPLO® dovana mažyliams. Ši bet kokios progos dovanėlė automobilių gerbėjams nuo 2 metų amžiaus taip pat leis tėvams prisijungti prie linksmybių ir padėti mažiesiems pažinti aplinkinį pasaulį..
  • Matmenys. Įkrovimo stotelė yra 17 cm aukščio, 21 cm pločio ir 20 cm gylio.
  • Nuoseklios instrukcijos. Rinkinyje yra aiškios iliustruotos instrukcijos, o programėlėje LEGO® Builder yra skaitmeninė versija, kad bet kas galėtų lengvai konstruoti LEGO kaladėlėmis.
  • Mokymasis žaidžiant. LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai yra meistriškai suprojektuoti su išradingomis funkcijomis, skatinančiomis nevaržomą lavinamąjį žaidimą, kuriuo tėvai gali dalytis su mažyliais.
  • Užtikrinta kokybė. LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai tenkina griežčiausius pramonės kokybės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Saugi patirtis. LEGO® DUPLO® kaladėlės ir dalys mėtomos, šildomos, traiškomos, susukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų reiklius vaiko saugos standartus.

10985_lifestyle-645b936eb38a5.jpg

Linksma pramoga mėgstantiems automobilius

Sužadinkite mažylių žaidimą elektromobilio ir vėjo turbinos rinkiniu, leidžiančiu mažyliams ir tėvams tyrinėti tvarumą.

10985_hero-645b937539a34.jpg

Didelės kaladėlės tinka mažylių rankoms

LEGO® DUPLO® kaladėlės didelės, ryškios ir lengvai paimamos, su kuriomis konstruoti pavyks net mažiausiems.

10985_inthebox-645b937ba60af.jpg

Apdovanojimas mažiesiems mokiniams bet kokia proga

Pradžiuginkite mažylį konstruktoriumi, supažindinančiu su plačiuoju pasauliu.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10985 LEGO® DUPLO Town Vėjo turbina ir elektromobilis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10985 LEGO® DUPLO Town Vėjo turbina ir elektromobilis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10985 LEGO® DUPLO Town Vėjo turbina ir elektromobilis

Kodas: 4040101-5967
Barkodas: 5702017416991
774
999
7,74 €
7,74 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus