I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Leiskitės į didelį nuotykį su nuotykių ištroškusiu mažyliu su LEGO® DUPLO® Town Šeimos namu ant ratų (10986). Padėkite mažajam konstruotojui sukurti žavų žaislinį kelioninį namelį, kurį galima prikabinti prie automobilio. Vaikai nuo 2 metų amžiaus gali suskleisti namelį ir važiuoti kur panorėję. Kas žino, kokių įdomių žmonių jie sutiks!

Prisiekite ir leiskitės į išradingą žaidimą
Mažyliai žaidžia vaidmenimis šeimos gyvenimą kelyje su 2 figūrėlėmis, kurios telpa į automobilį. Jie gali žaistismagias atostogas, vakarojimą prie laužo, dalijantis istorijomis ir gurkšnojant kakavą.

Skatina pasakoti istorijas
LEGO DUPLO Town rinkiniai suteikia žaidimo ir saviraiškos laisvę pradedantiesiems konstruotojams. Pažįstama aplink, įvairūs veikėjai bei saugios kaladėlės įtraukia ikimokyklinio amžiaus į kūrybišką veiklą.

  • Nevaržomas kelionių žaidimas. Skatinkite mažylių saviraišką, jiems leidžianti į pramogų kupinus nuotykius su LEGO® DUPLO® Town Šeimos namo ant ratų (10986) rinkiniu.
  • Viskas, ko reikia nedideliam nuotykiui. Su vairuojamu automobiliu, kuriame telpa suaugusiojo ir vaiko figūrėlės, nameliu ant ratų, kurį galima atskirti nuo žaislinio automobilio, laužu, puodeliu ir puodu.
  • Smagus išradingas žaidimas. Vaikams nuo 2 metų amžiaus patiks vairuoti automobilį ir atkurti šeimos laisvalaikį stovyklaujant, kur tik jiems patinka.
  • Šeimos pramogos. Globėjai ir tėvai gali padėti mažyliams atkurti smagias šeimos kelionės su šiuo kūrybišku žaislu, kuris skatina žaisti drauge skirtingų kartų konstruotojus.
  • Nedidelis, bet labai smagus. Automobilis su nameliu yra 18 cm aukščio, 30 cm ilgio ir 10 cm pločio.
  • Nuoseklios instrukcijos. Rinkinyje yra aiškios iliustruotos instrukcijos, o programėlėje LEGO® Builder yra skaitmeninė versija, kad bet kas galėtų lengvai konstruoti LEGO kaladėlėmis.
  • Tikroviškas žaidimas. LEGO® DUPLO® Town rinkiniai padeda ikimokyklinio amžiaus vaikams žaisti vaidmenimis aplinkinį pasaulį, atkuriant pažįstamas scenas su tikroviškais herojais ir mažyliams pritaikytomis dalimis.
  • Kokybiškas gaminys. LEGO® DUPLO® konstravimo rinkiniai yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais, nes jie atitinka aukščiausius pramonės standartus – taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Saugi patirtis. LEGO® DUPLO® žaidimo rinkinių kaladėlės ir dalys kruopščiai tikrinamos, kad kiekvieno mažojo konstruotojo žaislas atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

10986_lifestyle-63e4fcf26292b.jpg

Beribei vaizduotei

Leiskitės į kelionę su drąsiais mažyliais, kurie su nameliu ir automobiliu žaisdami vaidmenis atras dar nepažintus kampelius.

10986_hero-63e4fd2aaab1a.jpg

Apstu žaidimo galimybių

Mažyliai gali pastatyti namelį ant ratų šalia laužo prieš miegą, o vėliau suskleisti ir leistis į naują nuotykį.

10986_build-63e4fd484d070.jpg

Žaisti vaidmenimis tikrą gyvenimą

„LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniai padeda mažyliams ugdyti saviraišką ir tyrinėti pasaulį atkuriant pažįstamas situacijas.

10986_inthebox-63e4fdea780da.jpg

Smulkiąją motoriką lavinantys žaislai

LEGO® DUPLO® rinkiniai su patogiomis suimti, ryškių spalvų kaladėlėmis pakloja pamatus stipriems konstravimo įgūdžiams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10986 LEGO® DUPLO Town Šeimos namas ant ratų, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10986 LEGO® DUPLO Town Šeimos namas ant ratų.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10986 LEGO® DUPLO Town Šeimos namas ant ratų

Kodas: 4040101-5968
Barkodas: 5702017417011
1447
1999
14,47 €
14,47 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus