I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CLASSIC
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Suburkite draugus ir šeimą smagiai konstravimo veiklai, kurią rasite LEGO® Classic Kūrybiškoje vakarėlio dėžutėje (11029). Šis spalvingas kaladėlių rinkinys, skirtas vaikams nuo 5 metų, suteiks nuostabią žaidimo patirtį statant kartu bet kokia proga

Konstruokite kartu su kupina linksmybių 900 kaladėlių dėžute

Dalykitės kūrybinėmis linksmybėmis žaisdami su šia spalvinga konstravimo kaladėlių kolekcija. 900 kaladėlių rinkinys susideda iš 6 maišelių; kiekviename iš jų rasite detales ir 2 lengvaipastatomų modelių – meškiuko, klouno, vienaragio, pinjatos, vaivoryšktės, torto, spragėsių, balionų ir mažų dovanėlių – instrukcijas. Tai puikus grupinis užsiėmimas bet kokiai šventei, kuriai pasibaigus kūrybinis konstravimas neturi sustoti! Programėlėje „LEGO Builder“ taip pat yra skaitmeninės rinkinio konstravimo instrukcijos.

Tinka visai šeimai

LEGO Classic žaislai vaikams nuo 5 metų suteikia vaikams idėjų ir įkvėpimo, o suaugusiesiems – galimybę dalytis konstravimo džiaugsmu su savo vaikais ir dalyvauti jų raidos etapuose.

  • Smagūs modeliai, skirti statyti kartu. Su spalvinga, kūrybiška LEGO® Classic Kūrybiška vakarėlio dėžute (110290), skirta vaikams nuo 5 metų, šeima ir draugai gali mesti konstravimo iššūkį.
  • Kupinas veiklos rinkinys. 900 kaladėlių rinkinys susideda iš 6 maišelių, kiekviename iš jų – detalės ir 2 lengvai pastatomų modelių instrukcijos.
  • Linksmi vakarėlio žaidimai. Vakarėlio dalyviai, susiskirstę poromis, gali mesti iššūkį ir sukonstruoti meškiuką, klouną, vienaragį, pinjatą, vaivorykštę, tortą, spragėsius, balionus ir dar daugiau.
  • Nesibaigiančios pramogos. Šis nesibaigiančių linksmybių kūrybiškas konstravimo rinkinys, kuriame yra 12 modelių, taps ilgalaike dovana gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga vaikams nuo 5 metų.
  • Papildoma veikla. Rinkinyje yra papildomų žaidimų idėjų; dar daugiau jų galima rasti internete.
  • Sukurta jauniesiems konstruotojams. Su aiškiomis iliustruotomis instrukcijomis konstruoti bus paprasta ir smagu. Programėlėje „LEGO® Builder“ taip pat yra skaitmeninėsrinkinio konstravimo instrukcijos.
  • Įgūdžius lavinančios kaladėlės. LEGO® Classic atveria mažiesiems konstruotojams nevaržomo žaidimo ir kūrybiškos saviraiškos galimybes.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, kad būtų užtikrintas jų vientisumas, suderinamumas ir patogumas.
  • Užtikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® Classic kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant irsukiojant.

11029_lifestyle-645b952a0ec9f.jpg

Kūrybiškos pramogos bet kokiam susibūrimui

Šeima ir draugai kartu konstruoja greitus ir smagius modelius šioje LEGO® konstravimo veikloje grupėms bet kuriame renginyje.

11029_hero-645b9531b2914.jpg

Praktinis galvosūkių sprendimo jaudulys

Dalyviai susiporuoja greitam modelių kūrimui. Tai gali būti bet kas – nuo automobilio iki klouno, nuo spragėsių ir pinjatos!

11029_build-645b9536262f0.jpg

Puikiai tinka tiek jauniems, tiek vyresniems konstruotojams

Lengvai suprantamos instrukcijos su paveikslėliais leis visiems konstruotojams nuo 5 metų mėgautis konstravimo linksmybėmis.

11029_inthebox-645b953c176b3.jpg

Beribės žaidimo galimybės

Ši spalvinga LEGO® kaladėlių kolekcija įkvėps konstruoti laisvai net pasibaigus vakarėliui.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Classic

Lavinkite vaikų kūrybingumą su „LEGO® Classic“. Rinkiniuose rasite idėjų, įkvėpsiančių juos pradėti konstruoti ir padovanosiančių smagių akimirkų visai šeimai!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CLASSIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 11029 LEGO® Classic Kūrybiška vakarėlio dėžutė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 11029 LEGO® Classic Kūrybiška vakarėlio dėžutė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

11029 LEGO® Classic Kūrybiška vakarėlio dėžutė

Kodas: 4040101-6174
Barkodas: 5702017415130
3849
5499
38,49 €
38,49 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus