I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Plėšikai įkalino Geležinį Golemą narve. Ar narsiam Riteriui pavyks išgelbėti Kaimo gyventojų draugą nuo priešiškų mobų? Tai priklauso nuo tavęs! Sprogmenimis susprogdink narvo duris, tada pakelk kirvį ir pulk plėšikus. Bet kur jie slepiasi? Palapinėje ar šaudymo iš lanko aikštelėje? Saugokis avies! Įveikęs plėšikus, perkonstruok 3 dalių modelį į naują nuotykį!

Perkelkite „Minecraft™“ nuotykius iš kompiuterio ir į tikrovę su šiuo LEGO® Minecraft žaidimo rinkiniu. Žaidimo žaidėjai gali atkurti veiksmo kupinus, betarpiškus nuotykius su „Minecraft“ personažais – plėšikais ir Geležiniu Golemu.

Šaunus „Minecraft“ žaislas vaikams konstruoti, žaisti ir modifikuoti. Nuo 2020 metų sausio arbaletais ginkluoti plėšikai pagrobė draugišką milžiną Geležinį Golemą. Vaikams reikės įgūdžiu, sumanumo ir „Minecraft“ žinių, kad Riterio figūrėlė sėkmingai įvykdytų užduotį. Modelis atsiskiria į 3 dalis, kurias vaikai gali perstatyti nuotykiams paįvairinti. Jame gausu priedų ir ypatybių – įskaitant palapinę, 2 iškamšos šaudymui lankams ir sprogmenys su sprogimo funkcija.

„Minecraft“ veiksmo figūrėlių pramogos su LEGO rinkiniu. LEGO Minecraft rinkiniai suteikia vaikams galimybę žaisti savarankiškai. LEGO Minecraft rinkinys yra puiki dovana vaikams. Be to, vaikai niekad nenorės išsiskirti su šauniomis 2020 m. sausio konstruojamomis „Minecraft“ figūrėlėmis.

  • Betarpiškas „Minecraft™“ gelbėjimo rinkinys su populiariais personažais iš žaidimo – plėšikais ir Geležiniu Golemu – perkeltas į tikrovę tinkinamu 3 dalių „LEGO® Minecraft“ žaidimo rinkiniu!
  • Vaikams patiks nauji 2020 metų sausį pasirodysiantys LEGO® Minecraft™ plėšikai su arbaletais. Rinkinys pasižymi ir šaunia sprogmenų sprogimo funkcija, visiškai įrengta palapinė ir šaudymo iš lanko aikštelė su iškamšomis.
  • Žaidėjai susprogdina „Minecraft™“ narvo duris sprogmenimis ir išgelbėja Geležinį Golemą, o tada susigrumia su niekingais plėšikais! Kovai pasibaigus 3 dalių rinkinys gali būti perstatytas naujiems nuotykiams.
  • Padovanokite vaikams nuo 7 metų amžiaus šį universaų „Minecraft™“ žaidimo rinkinį Kalėdų, gimtadienio arba bet kuria kitą progą! Puikiai tinka LEGO® kaladėlių gerbėjams ir „Minecraft“ žaidėjams, ieškantiems naujų būdų žaisti savo mėgstamą žaidimą.
  • 33 cm ilgio, 20 cm aukščio ir 18 cm pločio rinkinį sudaro 3 atskiros dalys, kurios suteikia vaikams galimybę perstatyti, perkurti ir leistis į nesibaigiančius nuotykius!
  • Nereikia baterijų. Smagumas priklauso nuo vaikų vaizduotės – todėl pramogos niekad neišsenka! Baterijų nereikalaujantis betarpiškas tikroviškas žaidimas lavina vaikų pirštų miklumą, kūrybiškumą ir problemų sprendimo įgūdžius.
  • Paprastos instrukcijos padeda vaikams pradėti konstruoti be gaišaties. O instrukcijas pametus, naujas galima atsisiųsti iš LEGO.com\buildinginstructions.
  • Kiekvienas LEGO® Minecraft™ konstravimo žaislas perkelia „Minecraft“ virtualius nuotykius į tikrovę. Su aukštos kokybės, autentiškos išvaizdos modeliais LEGO Minecraft rinkiniai perkelia vaikų žaidimo patirtį į naują matmenį!
  • LEGO® žaislai atitinka aukščiausius pramonės standartus ir mūsų kokybės kriterijus.
  • Tai garantuoja, kad LEGO kaladėlės yra kokybiškos, suderinamos ir gali būti idealiai sujungtos bei atskirtos – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO Group mėto, maigo, sukinėja, kaitina, kandžioja, lanksto, drasko ir tampo LEGO® kaladėles ir dalis, kad įsitikintų, jog kiekviena kaladėlė atitiktų griežčiausius saugos ir kokybės standartus ir būtumėte tikri dėl savo vaiko saugumo.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINECRAFT žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21159 LEGO® Minecraft™ Plėšikų sargybos postas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21159 LEGO® Minecraft™ Plėšikų sargybos postas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21159 LEGO® Minecraft™ Plėšikų sargybos postas

Kodas: 4040101-4465
Barkodas: 5702016618266
3699
36,99 €
36,99 €
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus