I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Nudžiuginkite „Minecraft®“ žaidėjus nuo 7 metų amžiaus betarpiško, veiksmo kupino, kūrybiško žaidimo pilna pelke su LEGO® Minecraft Pelkės nuotykiais (21240).

Pramogų kupinas „Minecraft“ žaislas konstruoti ir tyrinėti

Suteikite vaikams išradingų „Minecraft“ nuotykių su fizine pavojingo pelkės biomo versija. Šį universalų žaislą sudaro pažįstama „Minecraft“ herojė Aleks, kuri klampoja po purvą ir mangroves ieškodama „Minecraft“ nuotykių. Čia ne tik atsiveria galimybė kūrybiškai konstruoti, bet yra ir 2 priešiški mobai – zombis ir šliužas – bei draugiška varlytė, kuri stebi veiksmą nuo lelijos lapo. Vaikai padeda Aleks naudotis savo kirviu pastumia svirtį, kuri susprogdina TNT, kad atgrasytų priešus nuo puolimo. Skaitmeninių pramogų suteiks programėlė LEGO Builder, kuri pasižymi patogiomis priartinimo ir pasukimo priemonėmis, kurios suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamą modelį.

  • Betarpiškas „Minecraft®“ žaidimo rinkinys. LEGO® Minecraft Nuotykis pelkėje (21240) atkuria mangrovės pelkę iš žaidimo, kupiną galimybių išradingai konstruoti ir nuožmiai kautis.
  • Legendiniai personažai. Su pažįstamais „Minecraft®“ veikėjais Aleks, zombiu, šliužo kaladėle ir varlyte pelkės biome su manrgovės medžiu, meistravimo stalu, kirviu ir sprogstančio TNT funkcija.
  • Daugybė žaidimo galimybių. Vaikai gali konstruoti, tyrinėti, kautis ir susprogdinti TNT, gindamiesi nuo priešiškų mobų pavojingoje mangrovės pelkėje.
  • Dovana vaikams. Padovanokite „Minecraft®“ žaidėjams nuo 7 metų gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga su šia fizine ir veiksmo kupinos mangrovės pelkės versija iš vaizdo žaidimo.
  • Nešiojamos pramogos. Šis kompaktiškas 8 cm aukščio, 9 cm pločio ir 8 cm gylio rinkinys atveria daugybę žaidimo galimybių.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Programėlė LEGO® Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie leidžia vaikams apžiūrėti modelįkonstruojant.
  • Tikras „Minecraft®“. LEGO® Minecraft rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, scenomis ir ypatybėmis, kurias perkelia į tikrovę betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

21240_lifestyle-63e502fd7d0c9.jpg

„Minecraft®“ nuotykių kupina pelkė!

Nudžiuginkite „Minecraft®“ žaidėjus išradingo konstravimo ir kovų pilna mangrovės pelke.

21240_hero-63e5039f847c8.jpg

Betarpiškos pramogos prasideda iš karto

Suteikite vaikams išradingų „Minecraft®“ nuotykių su fizine pavojingo pelkės biomo versija.

21240_build-63e503af9f76b.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

21240_inthebox-63e5041b65a2f.jpg

Klasikinių „Minecraft®“ ypatybių netrūks

Rinkinį sudaro legendinė veikėja Aleks, zombis, šliužas ir varlė pelkėje su mangrovės medžiais ir meistravimo stalu.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINECRAFT žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21240 LEGO® Minecraft™ Nuotykis pelkėje, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21240 LEGO® Minecraft™ Nuotykis pelkėje.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21240 LEGO® Minecraft™ Nuotykis pelkėje

Kodas: 4040101-5973
Barkodas: 5702017415154
930
1199
9,30 €
9,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus