I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

LEGO® Minecraft® Pandų prieglobstis (21245) yra įspūdingas žaislas „Minecraft“ žaidėjams, kuriems patinka pandos. Ši milžiniška panda taip pat yra įrengtas namas, tad ji neabejotinai nudžiugins vaikus nuo 8 metų.

Namas, kuris atrodo ir juda kaip panda

Konstruojamo 3 aukštų pandos formos namo galą galima atidaryti, kad vaikai galėtų pasiekti įrengtus kambarius. Dėl lanksčios konstrukcijos, įskaitant lanksčią galvą, pandos namą galima pastatyti stačiomis, ant visų keturių kojų arba pasodinti.Bet kokiu atveju kambarių vidų galima atitinkamai perkonfigūruoti. Personažus sudaro džiunglių tyrinėtojas, panda, pandos jauniklis ir priešiškas skeletas, su kuriuo vaikai gali kautis. Lauke yra bambukų džiunglės, kuriose žaidėjai gali užsiimti mėgstamiausiu „Minecraft“ laisvalaikiu – maitinti pandas pyragu. Papildomoms skaitmeninėms pramogoms programėlė LEGO Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamą modelį.

  • Pandų namo žaidimo rinkinys. LEGO® Minecraft® Pandų prieglobstį (21245) sudaro konstruojamas 3 aukštų pandos formos namas su kambariais ir lanksčiomis galūnėmis, kurios suteikia jam galimybę judėti kaip pandai.
  • Pažįstamos „Minecraft®“ ypatybės. Autentiški priedai ir figūrėlės, įskaitant džiunglių tyrinėtoją, pandą, pandos jauniklį ir skeletą, įkvepia nesibaigiantiems „Minecraft“ nuotykiams.
  • Betarpiškas žaidimo rinkinys. Vaikai gali sukonstruoti milžinišką pandos namą, kuriame galima vykdyti kūrybiškas „Minecraft®“ misijas, kautis su priešiškais užpuolikais ir rūpintis gyvūnais.
  • Dovana „Minecraft®“ žaidėjams. Padovanokite vaikams nuo 8 metų šį universalų pandos žaidimo rinkinį gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga.
  • Didelės pramogos „Minecraft“ žaidėjams. LEGO® Minecraft® yra 22 cm aukščio, 11 cm pločio ir 10 cm gylio bei dera su kitais LEGO® Minecraft® serijos rinkiniais.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Programėlė LEGO® Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie leidžia vaikams apžiūrėti modelį konstruojant.
  • Tikras „Minecraft®“. LEGO® Minecraft rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, scenomis ir ypatybėmis, kurias perkelia į tikrovę betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

21245_lifestyle-63e510daa88cc.jpg

Namas, kuris atrodo ir juda kaip panda

Milžinišką „Minecraft®“ 3 aukštų pandos formos namą galima atidaryti ir apžiūrėti įrengtą vidų.

21245_hero-63e510e178c2f.jpg

„Minecraft“ žaidimas su pamėgtomis pandomis

Vaikai gali konstruoti judantį pandos formos namą, jame vykdyti „Minecraft®“ misijas, rūpintis gyvūnais ir kautis su skeletu.

21245_build-63e510e7b8fb1.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

21245_inthebox-63e510ef91cec.jpg

Pramogos „Minecraft®“ pandų gerbėjams

Įvairiapusiškas rinkinys yra įspūdinga dovana „Minecraft®“ žaidėjams, mylintiems pandas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINECRAFT žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21245 LEGO® Minecraft™ Pandų prieglobstis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21245 LEGO® Minecraft™ Pandų prieglobstis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21245 LEGO® Minecraft™ Pandų prieglobstis

Kodas: 4040101-5979
Barkodas: 5702017415802
4639
5799
46,39 €
57,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus