I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su šiuo fantastišku LEGO® Creator 3in1 Baltojo triušio (31133) žaidimo rinkiniu 8 metų ir vyresni vaikai gali vaidinti smagias istorijas. Rinkinį sudaro konstruojamas triušis su lanksčia galva, kojomis, burna ir ausimis bei vienu iš 2 galimų užkandžių: morka arba gėle.

Nesibaigiantis išradingas žaidimas gyvūnų mylėtojams

Su šiuo LEGO Creator 3in1 rinkiniu vaikai gali sukonstruoti tris skirtingus modelius. Sukonstravę triušį, jie gali perkonstruoti jį į sėklas lesančią gražiąją papūgą kakaduarba žuvį kremtantį mieląjį baltąjį ruonį.

Smagi skaitmeninė patirtis LEGO gerbėjams

Programėlėje „LEGO Builder“ galima priartinti, pasukinėti ir vizualizuoti savo modelį. Su šia pagalbine priemone mažieji konstruotojai gali atgaivinti savo kūrinį planšetiniame kompiuteryje arba išmaniajame telefone ir mėgautis savo pasiekimu.

  • Žaislas „trys viename“. Gyvūnų mylėtojai gali mėgautis nesibaigiančiomis kūrybiškomis pramogomis su LEGO® Creator 3in1 Baltojo triušio (31133) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro trys modeliai viename: baltasis triušis, kakadu ir baltasis ruonis.
  • Begalinės žaidimo galimybės. Vaikai gali leistis į nuotykius su miške lakstančiu triušiu, medyje tupinčia kakadu arba jūroje plaukiojančiu baltuoju ruoniu.
  • Lankstūs gyvūnai. Triušis gali pajudinti savo galvą, kojas, burną ir ausis, kakadu gali pajudinti savo sparnus, uodegą ir kaklą bei 360 laipsnių kampu apsukti savo galvą, o ruonius gali judinti savo burną ir pelekus.
  • Gausu priedų. Triušis turi morką ir gėlę, kakadu gali „lesti“ sėklas, o ruonis turi žuvį, kurią galima pritvirtinti prie jo burnos.
  • Smagu konstruoti. 8 metų ir vyresni vaikai gali smagiai konstruoti šį 258 dalių konstravimo rinkinį, todėl tai puikus atlygis aistringiems LEGO® gerbėjams.
  • Žaiskite keliaudami. 15 cm aukščio triušis yra kompaktiško dydžio, tad vaikai gali jįpasiimti visur, kur keliauja.
  • Dar geresnė konstravimo patirtis. Konstruodami su programėle „LEGO® Builder“ vaikai gali planšetiniame kompiuteryje arba išmaniajame telefone stebėti, kaip atgyja jų kuriami modeliai.
  • LEGO® Creator 3in1 rinkiniai. Vaikai gali ištisas valandas mėgautis kūrybišku žaidimu konstruodami 3 spalvingus modelius kiekvienoje dėžutėje.
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos susijungtų vienodai.
  • Saugos užtikrinimas. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

31133_lifestyle-63e5128158946.jpg

3 mieli gyvūnai 1 rinkinyje

Šis LEGO® rinkinys padovanos vaikams 3 skirtingus būdus konstruoti lanksčius gyvūnus ir su jais žaisti.

31133_hero-63e51287456d1.jpg

Beribės žaidimo galimybės

Gyvūnų mylėtojai ieškos nuotykių gamtoje su 3 skirtingais modeliais: baltuoju triušiu, kakadu ir baltuoju ruoniu.

31133_build-63e512a04f0a0.jpg

Fantastiškas LEGO® konstruktorius vaikams

Šis rinkinys vaikams suteiks džiaugsmo kupiną konstravimo patirtį ir galimybę kurti istorijas gyvūnų karalystėje.

31133_inthebox-63e512a5b6de9.jpg

Smagi skaitmeninė patirtis

Su programėle „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti progresą, priartinti ir sukioti 3D modelius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31133 LEGO® Creator 3 v 1 Baltasis triušis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31133 LEGO® Creator 3 v 1 Baltasis triušis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31133 LEGO® Creator 3 v 1 Baltasis triušis

Kodas: 4040101-5982
Barkodas: 5702017415864
1319
2199
13,19 €
13,19 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus