I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Susikurk gražią, Elzos ledo pilies įkvėptą „Ledo šalies 2“ papuošalų dėžutę visoms savo brangenybėms laikyti! Pasuk diskus, kad veidrodyje pamatytum besisukančius Elzą ir mitinę vandenų dvasią Noką. Spragtelk ypatingą spyną, kad atidarytum stalčių ir į jį susidėtum mėgstamiausius papuošalus. Be to, rinkinyje yra 2 nauji LEGO® žiedai, kuriais galėsi papildyti savo kolekciją.

LEGO® | „Disney Frozen II“ 41168 Elzos brangenybių dėžutės kūrinio rinkinys bus tobula dovana „Disney“ filmo „Ledo šalis“ gerbėjams. Šią dekoratyvinę brangenybių dėžutę vaikams įkvėpė Elzos ledo pilis su snaigių dekoracijomis, joje yra diskų funkcija, kurios pagalba galėsi pasukti Elzą ir mitinę vandenų dvasią Noką. Stalčius turi užraktą, kad savo brangenybes ar kitus mėgstamus mažmožius galėtum saugiai laikyti viduje. Be to, dėžutėje yra veidrodėlis, tad galėsi pasižiūrėti, kaip papuošalai atrodo. „Ledo šalies“ brangenybių dėžutėje yra 2 LEGO žiedai ir 2 filmo personažai: Elza ir Nokas.

  • Rinkinyje yra lėlytės Elzos figūrėlė ir Noko LEGO® figūrėlė.
  • Yra Elzos iš filmo „Ledo šalis“ brangenybių dėžutė su užrakinamu stalčiumi, veidrodžiu, besisukančių Elzos ir Noko funkcija bei 2 LEGO® žiedais.
  • Mėgstamiausius papuošalus laikyk stalčiuje ir spragtelk užrakto funkciją, kad šie gulėtų saugiai.
  • Ši daili mažų niekučių dėžutė bus tobula Kalėdų ar gimtadienio dovana „Disney“ filmo „Ledo šalis“ gerbėjams.
  • „Disney“ personažus galima išimti ir pridėti prie bet kokios turimos LEGO® „Disney“ figūrėlių ir lėlyčių kolekcijos.
  • Matmenys: daugiau kaip 23 cm (9 col.) aukščio, 15 cm (5 col.) pločio ir 12 cm (4 col.) gylio.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DISNEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo LEGO® 41168 I Disney Princess Elzos brangenybių dėžutės kūrinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei LEGO® 41168 I Disney Princess Elzos brangenybių dėžutės kūrinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

LEGO® 41168 I Disney Princess Elzos brangenybių dėžutės kūrinys

Kodas: 4040101-4281
Barkodas: 5702016368659
3324
4749
33,24 €
47,49 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus