I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Kilkite į dangų ir išgelbėkite įstrigusį tigrą. Leiskitės į veiksmą oro balionu su Andrea ir drąsiai pabandykite išvaduoti jauniklį, įstrigusį griausmingo krioklio viršuje. Išlaikykite oro balioną stabiliai, kol jauniklis nušoks į saugią vietą. Sugrįžę ant žemės padėkite Emma tyrinėti tigro namus oloje. Žaiskite su gyvūnais šiems besilinksminant šniokščiančiame krioklyje.

Leiskite vaikams pakilti į „LEGO® Friends“ nuotykį su Tigro gelbėjimu džiunglėse oro balionu (41423) Vaikai galės vaidinti, kad kyla į dangų gelbėti krioklyje įstrigusio tigriuko. Šiame rinkinyje yra 2 tigro jauniklių figūrėlės, žaislinė papūga ir mažas žaislinis vėžliukas. „LEGO Friends“ didžiuojasi galėdami paremti „National Geographic“ tyrinėtojų darbą.

Daug būdų žaisti Šiame džiunglių gelbėjimo žaisliniame rinkinyje slypi begalė būdų leistis į nuotykius laukinėje gamtoje. Vaikai gali stebėti žaislinius tigriukus jų oloje esančiuose namuose arba tyrinėti akmenuotą krioklį ir ieškoti deimantų. Jei norisi daugiau veiksmo, galima pasinaudoti pakreipimo funkcija ir išversti veikėjus į kunkuliuojantį vandenį bei pradėti drąsų gelbėjimą oro balionu.

Darbo vietos Šie žaisliniai gelbėjimo rinkiniai leis jauniesiems konstruotojams pajusti naujos misijos jaudulį! Net pats konstravimo procesas bus gausus linksmybių – šis rinkinys turi „Instructions PLUS“ LEGO konstravimo instrukcijų programėlėje. Su artinimo, pasukimo ir vizualizavimo režimais vaikai pasijus tarsi konstravimo meistrai!

  • „LEGO® Friends“ didžiuojasi galėdami paremti „National Geographic“ tyrinėtojų darbą –jie remiasi savo kūrybiškumu, smalsumu ir aistra, kad apsaugotų nykstančias rūšis mūsų džiunglėseir padėtų sukurti geresnį pasaulį mums visiems.
  • Pasinerkite į jaudinančius laukinių gyvūnų nuotykius su šiuo spalvingu ir detalių gausiu iš kaladėlių sukonstruojamu oro baliono rinkiniu vaikams, mėgstantiems veiksmo kupinus žaidimus, tyrinėti gamtą ir rūpintis gyvūnais.
  • Padedami iš kaladėlių pastatomo žaislinio oro baliono, „LEGO® Friends“ Emma ir Andrea sukonstruojamų lėlyčių, 2 žaislinių tigriukų ir daugelio kitų mielų gyvūnų figūrėlių vaikai galės kurti jaudinančias džiunglių istorijas.
  • Vaikams patiks vaidinti, kad skrenda žaisliniu oro balionu ir nuleisti krepšį tigriukams įšokti. Krioklys pasižymi 2 funkcijomis, kurios leidžia vaikams išmesti veikėjus į vandenį ir žaidžiant susikurti dar daugiau veiksmo.
  • Yra daug būdų, kaip žaisti su šiuo 302 dalių tigriukų rinkiniu, kuris bus puiki gimtadienio, Kalėdų arba kitos progos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus, mėgstantiems kūrybiškus žaidimus su gyvūnais.
  • Krioklys yra daugiau kaip 15 cm aukščio ir 11 cm pločio, tad puikiai tiks demonstruoti. Kadangi jis tinka naudoti su visais LEGO® rinkiniais, vaikai galės derinti šį rinkinį su visomis kitomis turimomis LEGO kaladėlėmis ir leistis į tikrai kūrybišką žaidimą.
  • Šiam veiksmo kupinam rinkiniui nereikia baterijų. Rankinio palenkimo funkcijos suteikia dinamiško žaidimo elementų, o vaivorykštinės kaladėlės suteikia kriokliui krentančio vandens įspūdį.
  • Vaikai dar niekada nežaidė su LEGO®? LEGO rinkiniai turi aiškias instrukcijas, su kuriomis konstruoti bus labai lengva. Šis rinkinys taip pat turi „Instructions PLUS“ LEGO konstravimo instrukcijų programėlėje, kurioje jaunuoliai gali pasukti ir priartinti savo rinkinį.
  • LEGO® kaladėlės atitinka aukščiausius pramonės standartus ir griežčiausius „LEGO Group“ kokybės reikalavimus, kad jos idealiai susijungtų ir atsiskirtų kiekvieną kartą – tai jau tęsiasi nuo pat 1958 metų.
  • „LEGO® Friends“ kaladėlės ir konstruktoriai išbandomi iki maksimumo siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų aukščiausius pasaulinius ir kokybės standartus. Jie atlaikytų net ir tigriuko puolimą!
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41423 LEGO® Friends Tigro gelbėjimas džiunglėse karšto oro balionu, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41423 LEGO® Friends Tigro gelbėjimas džiunglėse karšto oro balionu.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41423 LEGO® Friends Tigro gelbėjimas džiunglėse karšto oro balionu

Kodas: 4040101-4657
Barkodas: 5702016619089
4699
46,99 €
46,99 €
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus