I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Pavaišinkite mažuosius konstruotojus nuo 4 metų, kuriems patinka žaisti su maistu, gardžiu kąsneliu su LEGO® Friends Ledų autobusiuko (41715) žaislu. Jį sudaro LEGO Friends Andrėjos ir Roxy lėlytės bei miela šuniuko figūrėlė. Vaikai gali sukonstruoti šaunų autobusiuką ir vaidinti skaniausių ledų pardavėją arba žaisti laisvalaikį su draugais prie stalelio. Tobula dovana vaikams nuo 4 metų amžiaus 4+ žaidimo rinkiniai skirti paversti konstravimą vaikų žaidimo dalimi. Mažieji sukonstruoja šį šaunų autobusiuką iš kaladėlių ant tvirtos pradinės kaladėlės pagrindo. Žaidimas prasideda iškart, nes kiekviename kaladėlių maišelyje yra po personažą ir modelį. Be to vaikams nebūtina pagalba surinkti modelį – šis ledų žaidimo rinkinys turi interaktyvias konstravimo instrukcijas. Nemokama programėlė LEGO Building Instructions suteikia bet kokio amžiaus konstruotojams galimybę priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelį skaidriu režimu, kad konstravimo pramogos dar labiau įtrauktų. Žaislinis maistas peni vaizduotę. LEGO® Friends Ledų autobusiukas (41715) patiekia ištisas valandas žaidimo vaidmenimis pramogų berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų, jiems vaidinant, kad pardavinėja ledus ir leidžia laiką su draugais. Ypatybių kupina kūrybiška dovana. Su LEGO® Friends personažais Andrėja ir Roxy bei šuns figūrėle pakankamai kaladėlių sukonstruoti spalvingam ledų autobusiukui. Autentiškos detalės. Vaikai gali vaidinti, kad važinėjasi sunkvežimiu, perka skirtingų skonių ledus ragelyje arba ant pagaliuko iš autobusiuko šaldiklio, naudojasi kasa arba duoda šuniukui kaulą. Parduotuvės žaidimas vaikams nuo 4 metų. Šis ledų autobusiukas taps puikia dovana bet kokia proga berniukams arba mergaitėms, kuriems patinka žaisti parduotuvę arba kurie mėgsta žaislinius automobilius. Skirta mažiesiems konstruotojams. 4+ žaidimo rinkinius lengva konstruoti su pridedama pradine kaladėle – tvirtu pagrindu ant kurio statomos šio autobusiuko kaladėlės. Idealaus dydžio smulkioms rankutėms. 11 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 7 cm pločio autobusiuką patogu vairuoti po kaimynystę smulkioms rankutėms. Su interaktyviu konstravimo vadovu. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelį iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Building Instructions programėle, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Draugystės galia. Su Hartleiko miesto žaidimo rinkiniais vaikai gali tyrinėti vaizduotės ir buvimo su draugais džiaugsmus. Aukščiausios kokybės žaislai. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų. Svarbiausia saugumas. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

avaišinkite mažuosius konstruotojus nuo 4 metų, kuriems patinka žaisti su maistu, gardžiu kąsneliu su LEGO® Friends Ledų autobusiuko (41715) žaislu. Jį sudaro LEGO Friends Andrėjos ir Roxy lėlytės bei miela šuniuko figūrėlė. Vaikai gali sukonstruoti šaunų autobusiuką ir vaidinti skaniausių ledų pardavėją arba žaisti laisvalaikį su draugais prie stalelio.

Tobula dovana vaikams nuo 4 metų amžiaus
4+ žaidimo rinkiniai skirti paversti konstravimą vaikų žaidimo dalimi. Mažieji sukonstruoja šį šaunų autobusiuką iš kaladėlių ant tvirtos pradinės kaladėlės pagrindo. Žaidimas prasideda iškart, nes kiekviename kaladėlių maišelyje yra po personažą ir modelį. Be to vaikams nebūtina pagalba surinkti modelį – šis ledų žaidimo rinkinys turi interaktyvias konstravimo instrukcijas. Nemokama programėlė LEGO Building Instructions suteikia bet kokio amžiaus konstruotojams galimybę priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelį skaidriu režimu, kad konstravimo pramogos dar labiau įtrauktų.

  • Žaislinis maistas peni vaizduotę. LEGO® Friends Ledų autobusiukas (41715) patiekia ištisas valandas žaidimo vaidmenimis pramogų berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų, jiems vaidinant, kad pardavinėja ledus ir leidžia laiką su draugais.
  • Ypatybių kupina kūrybiška dovana. Su LEGO® Friends personažais Andrėja ir Roxy bei šuns figūrėle pakankamai kaladėlių sukonstruoti spalvingam ledų autobusiukui.
  • Autentiškos detalės. Vaikai gali vaidinti, kad važinėjasi sunkvežimiu, perka skirtingų skonių ledus ragelyje arba ant pagaliuko iš autobusiuko šaldiklio, naudojasi kasa arba duoda šuniukui kaulą.
  • Parduotuvės žaidimas vaikams nuo 4 metų. Šis ledų autobusiukas taps puikia dovana bet kokia proga berniukams arba mergaitėms, kuriems patinka žaisti parduotuvę arba kurie mėgsta žaislinius automobilius.
  • Skirta mažiesiems konstruotojams. 4+ žaidimo rinkinius lengva konstruoti su pridedama pradine kaladėle – tvirtu pagrindu ant kurio statomos šio autobusiuko kaladėlės.
  • Idealaus dydžio smulkioms rankutėms. 11 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 7 cm pločio autobusiuką patogu vairuoti po kaimynystę smulkioms rankutėms.
  • Su interaktyviu konstravimo vadovu. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelį iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Building Instructions programėle, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Draugystės galia. Su Hartleiko miesto žaidimo rinkiniais vaikai gali tyrinėti vaizduotės ir buvimo su draugais džiaugsmus.
  • Aukščiausios kokybės žaislai. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41715_lifestyle-62d7d69db8566.jpg

Sunkvežimis, suteikiantis pasitikėjimo konstruoti

Spalvingas ledų rinkinys padeda vaikams nuo 4 metų išmokti konstruoti LEGO® kaladėlėmis.

41715_hero-62d7d6b3cdf73.jpg

Sukurta jauniesiems konstruotojams

Pridedamas tvirtas konstravimo pagrindas. Kiekviename kaladėlių maišelyje yra figūrėlė ir modelis, todėl galima žaisti iš karto.

41715_build-62d7d6c827467.jpg

Laimėtojų komanda

Paprastos instrukcijos padeda mažiesiems maisto mylėtojams konstruoti, bet pramogose gali dalyvauti ir suaugusieji.

41715_inthebox-62d7d6e048973.jpg

Kūrybiškos pramogos mėgstantiems žaisti vaidmenimis

Vaikai pramogauja kurdami ledų skonius, žaidžia, kad aptarnauja klientus arba leidžia laiką su draugais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41715 LEGO® Friends Ledų autobusiukas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41715 LEGO® Friends Ledų autobusiukas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41715 LEGO® Friends Ledų autobusiukas

Kodas: 4040101-5635
Barkodas: 5702017154145
1399
1999
13,99 €
19,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus