I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su LEGO® Friends Mobilaus namelio (41735) rinkiniu 7 metų ir vyresni vaikai gali lengvai kurti išradingus nuotykius. Namelį tempia automobilis, kuriame yra sėdynės 3 lėlytėms. Jį atvėrę rasite vonios kambarį, virtuvę ir miegamuosius. Taip pat yra priedų, įskaitant žaislinį laužą, kad vaikai galėtų vaidinti savo istorijas apie iškylavimą. Vaikams patiks geriau pažinti personažus ir jų pomėgius. Leo atsivežė namie pagamintų užkandžių, o Lijana nekantrauja nupiešti visus gyvūnėlius gražiame miške.Peizlė į kelionę pasiėmė savo triušiuką ir tikisi, kad įkvepiančioje aplinkoje jai pavyks sukurti dainą.

Naujas būdas konstruoti

Su programėle „LEGO Builder“ jūsų vaikas gali leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

Sveiki atvykę į naujos kartos Hartleiko miestą

Vaikai gali susirasti draugų, atrasti naujų įspūdingų vietovių ir žaisti tikroviškus nuotykius LEGO Friends visatoje.

  • Nuotykių kupinas namelis. Smagus LEGO® Friends Mobilaus namelio rinkinys (41735), kurį sudaro automobilis, namas ir laužas, padės 7 metų ir vyresniems vaikams pažinti konstravimo ir kūrybiško žaidimo pasaulį.
  • 3 lėlytės ir 3 naminiai gyvūnėliai. Rinkinyje yra Leo, Lijana ir Peizlė bei jų naminiai gyvūnėliai.
  • Gausu detalių. Šiame mažame namelyje yra daugybė detalių, įskaitant virtuvę su šaldytuvu, orkaite ir stalčiais, vonios kambarį, lovą kiekvienai lėlytei, inkilą, pašto dėžutę, saulės baterijas, augalus ir ne tik.
  • Sužadinkite jų vaizduotę. Tarp priedų yra lapų, šieno, vandens ir skanėstų gyvūnams, lempa, peilis, sūris, empanados, dešrelių, keptuvė su kiaušiniu, keletas pagaliukų, kelmų ir iškaba.
  • Dovana vaikams nuo 7 metų amžiaus. Šis LEGO® Friends žaislo rinkinys yra puiki dovana gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga vaikams, kurie mėgsta kūrybiškas pramogas, stovyklauti ir žaisti namus.
  • Mažiesiems konstruotojams pritaikytas dydis. Mobilus namelis yra 13 cm aukščio, 18 cm ilgio ir 11 cm gylio.
  • Aiškios instrukcijos. Programėlė „LEGO® Builder“ padės jums ir jūsų vaikui leistis į lengvą konstravimo kelionę su įrankiais, kurie suteikia galimybę priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti progresą.
  • Naujos kartos Hartleiko miestas. 2023 m. sausį LEGO® Friends visata išsiplėtė ir pasipildė naujais personažais ir naujomis vietovėmis, kad įkvėptų naujiems nuotykiams.
  • Kokybiškas gaminys. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą konstravimą nuo pat 1958 metų.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® Friends kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41735_lifestyle-63e518ef14403.jpg

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Leiskite vaikams tyrinėti savo aistrą ir naująjį „LEGO® Friends“ pasaulį su margu personažų būriu.

41735_hero-63e518f657168.jpg

Mažas namelis, dideli nuotykiai!

Įkvėpkite vaikus kūrybingai žaisti konstruojant ir tyrinėjant mobiliojo namelio rinkinį su automobiliu, namu ir laužu.

41735_inthebox-63e518fc850c4.jpg

Atraskite naujus pomėgius

Apžiūrėkite kitus „LEGO® Friends“ rinkinius (parduodami atskirai) ir kurkite draugystės istorijas žaisdami vaidmenimis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41735 LEGO® Friends Mobilus namelis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41735 LEGO® Friends Mobilus namelis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41735 LEGO® Friends Mobilus namelis

Kodas: 4040101-5994
Barkodas: 5702017415208
5324
6999
53,24 €
53,24 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus