I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Gyvūnus mylintys vaikai nuo 6 metų amžiaus gali mėgautis nesibaigiančiais žaidimo vaidmenimis nuotykiais su šiuo LEGO® Friends Šunų gelbėjimo dviračio (41738) konstruktoriaus rinkiniu. Jie gali dairytis po Hartleiko miestą su skautų vadove Alija ir jos jaunesne drauge Viktorija, ieškodami dingusio šuniuko. Vaikams patiks sekti kakučių ir pėdučių pėdsakais! Šį šaunų šunų žaislinį rinkinį sudaro šunų gelbėjimo dviratis su atskiriama priekaba atidaromais galais. Taip pat yra parko lopinėlis su suoleliu ir krūmas, kurį pakėlus pasirodo dingęs šuniukas. Taip pat yra priedų, kurie padės vaikams rasti paklydėlį.
Naujas konstravimo būdas
Pasiruoškite lengvam ir paprastam konstravimo nuotykiui su programėle LEGO Builder. Čia vaikai galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.
Sveiki atvykę į naujos kartos Hartleiko miestą
Vaikai gali susirasti draugų ir atrasti naujų įspūdingų vietovių LEGO Friends visatoje, kurioje galima išradingai žaisti ir vaidinti tikrus nuotykius.
  • Gyvūnėlių priežiūros žaidimas vaidmenimis vaikams nuo 6 metų. Nudžiuginkite mažuosius gyvūnų mylėtojus šiuo LEGO® Friends Šunų gelbėjimo dviračio (41738) ir priekabos žaidimo rinkiniu, kuris suteikia galimybę konstruoti ir žaisti šunų gelbėjimo misijas.
  • Rinkinys su istorija. Jį sudaro dviratis ir atskiriama atidaroma priekaba bei parko lopinėlis su suoleliu ir judančiu krūmu, kurį pakėlus pasirodo dingęs šuniukas.
  • Priedai ir ne tik. Su Alijos ir Viktorijos minilėlytėmis, šuniuko personažuir tokiais priedais, kaip maistas ir vanduo šuniukui, žiūronai, šalmas, kaulas, kakutis, šiukšlinė ir plakatas.
  • Kūrybiškas žaidimas su draugais. Ši smagi dovana suteikia mažiesiems konstruotojams galimybę vaidinti bendruomenės paieškų ir pagalbos misijas, ieškant ir rūpinantis šuniuku.
  • Dovana gyvūnų mylėtojams. Šis LEGO® Friends šunų dviračio ir priekabos rinkinys taps smagia gimtadienio, šventine ar bet kurios kitos proga dovana vaikams nuo 6 metų, kuriems patinka išradingas žaidimas.
  • Daili dovana. Dviračio ir priekabos rinkinys yra 8 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 4 cm pločio.
  • Naujas būdas konstruoti. Naudokitės programėle LEGO® Builder, kuri padės leistis į malonų nuotykį. Išsaugokite rinkinius, stebėkite savo progresą ir priartinkite bei sukiokite trimačius modelius, kad konstruodami matytumėte visą vaizdą.
  • Naujos kartos Hartleiko miestas. 2023 m. sausį LEGO® Friends visata išsiplėtė ir pasipildė naujais personažais bei naujomis vietovėmis, kad įkvėptų naujiems žaidimo vaidmenimis nuotykiams.
  • Kokybiškai pagaminta. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® Friends kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41738_lifestyle-63e5433d75dc2.jpg

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Sveiki atvykę į naują „LEGO® Friends“ erą. Margas personažų būrys leidžiasi į naujus iššūkius moderniame pasaulyje.

41738_hero-63e54343b5a08.jpg

Veiksmo kupinas žaidimas šunų mylėtojams

Nudžiuginkite gyvūnų mylėtojus „LEGO® Friends“ šunų gelbėjimo dviračio rinkiniu, kuris leis pasinerti į gyvūnų gelbėjimą.

41738_build-63e5434a12bb7.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti, pasukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

41738_inthebox-63e54351e1d85.jpg

Ieškokite naujų draugų

Įkvėpkite vaikus kurti savo istorijas su įvairiais „LEGO® Friends“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41738 LEGO® Friends Šunų gelbėjimo dviratis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41738 LEGO® Friends Šunų gelbėjimo dviratis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41738 LEGO® Friends Šunų gelbėjimo dviratis

Kodas: 4040101-5995
Barkodas: 5702017415239
774
999
7,74 €
7,74 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus