I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Šiame „LEGO® Friends“ Novos kambario (41755) konstravimo rinkinyje 6 metų ir vyresni vaikai atras daugybę įdomių dalykų. Zakas nežinojo, kad su Nova turi tiek daug bendrų pomėgių. Pasirodo, ji mėgsta kompiuterinius žaidimus – visai kaip jis! Dabar jie gali kartu žaisti ir stiprinti savo draugystę. Vaikai su džiaugsmu tyrinės miegamojo scenos ypatybes. Čia yra kompiuteriniams žaidimams skirtas kompiuteris su klaviatūra ir neoniniais ventiliatoriais, žaidimų kėdė ir mikrofonas. Vaikai gali padėtipersonažams rūpintis iš prieglaudos paimtu šuniuku Agurkėliu. Taip pat yra darbo stalas, prie kurio Nova taiso Agurkėlio ratus, ir rampa, kad šuniukui būtų lengviau užlipti ant lovos. Vaikai nudžiugs pastebėję papildomas detales (tokias kaip paslėptas plakatas), kurios atskleidžia kitus Novos pomėgius.

Jaunųjų konstruotojų padrąsinimas

Su programėle „LEGO Builder“ vaikai gali leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia jie galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugotirinkinius ir stebėti savo progresą.

Hartleiko miesto naujienos

Vaikai gali susirasti draugų, atrasti naujų įspūdingų vietovių ir žaisti tikroviškus nuotykius „LEGO Friends“ visatoje.

  • Novos kambario rinkinys vaikams nuo 6 metų amžiaus. Su šiuo žaidimo rinkiniu (41755), kuriame yra Novos miegamasis, tapęs kompiuterinių žaidimų rojumi su nešiojamuoju kompiuteriu ir žaidimų kėde, vaikais galės kurti ir vaidinti savo istorijas.
  • 2 lėlytės. Rinkinyje yra „LEGO® Friends“ Novos ir Zako lėlytės, taip pat iš prieglaudos paimto šuns Agurkėlio personažas su galiniais ratais ir rampa šalia lovos.
  • Sužinokite daugiau apie Novą. Priedai padės vaikams pažinti Novos pasaulį. Čia yra darbo stalas, ratai, Agurkėlio ėdalas ir vanduo, taip pat eksponuoti skirtos figūrėlės ir paslėptas plakatas.
  • Dovana vaikams. Ieškote žaislo ar dovanos vaikams nuo 6 metų amžiaus? Šis „LEGO® Friends“ miegamojo rinkinys yra smagi dovana gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga kūrybišką žaidimą arba kompiuterinius žaidimus mėgstantiems vaikams.
  • Matmenys. Šis „LEGO® Friends“ žaislinis miegamasis yra 7 cm aukščio, 12 cm pločio ir 11 cm gylio.
  • Aiškios instrukcijos. Programėlė „LEGO® Builder“ padės jums ir jūsų vaikui leistis į lengvą konstravimo kelionę su įrankiais, kurie suteikia galimybę priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti progresą.
  • Naujos kartos Hartleiko miestas. 2023 m. sausį „LEGO® Friends“ visata išsiplėtė ir pasipildė naujais personažais ir naujomis vietovėmis, kad įkvėptų naujiems nuotykiams.
  • Kokybiškas gaminys. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą konstravimą.
  • Svarbiausia saugumas. „LEGO® Friends“ kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41755_lifestyle-63e5fbd013879.jpg

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Sveiki atvykę į naują „LEGO® Friends“ erą. Margas personažų būrys leidžiasi į naujus iššūkius moderniame pasaulyje.

41755_hero-63e5fbd78d4e1.jpg

Žaidimai prasideda

Vaikai, vaidindami su minilėlytėmis Nova ir Zaku, užmegs naujas draugystes, smagiai žais ir rūpinsis gyvūnais.

41755_build-63e5fbdd7ac0b.jpg

Sužadinkite mažylių vaizduotę

Žaisdami vaidmenimis su Novos ir Zako minilėlytėmis vaikai ugdo savo kūrybiškumą.

41755_inthebox-63e5fbe373244.jpg

Atraskite naujų pomėgių

Apžiūrėkite kitus „LEGO® Friends“ rinkinius (parduodami atskirai) ir atraskite dar daugiau personažų bei įkvėpimo žaidimams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41755 LEGO® Friends Novos kambarys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41755 LEGO® Friends Novos kambarys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41755 LEGO® Friends Novos kambarys

Kodas: 4040101-6004
Barkodas: 5702017415376
1447
1999
14,47 €
14,47 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus