I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Pažįstate gyvūnų mylėtoją nuo 6 metų, kuriam patinka rankdarbiai? Su šiuo praktišku ir smagiu LEGO® DOTS Kūrybinio gyvūnų stalčiaus (41805) rinkiniu jie gali užsiimti abiem pomėgiais vienu metu! Šis rinkinys puikiai tinka trumpiems, smagiems kasdieniams žaidimams,nes jį sudaro talpi dėžutė ir daugybė spalvingų plytelių. Ją surinkti labai paprasta ir lengva, o stalčiaus išorė suteikia daugybę vietos vaikams konstruoti savo mylimus gyvūnus ir pritaikyti dėžutę prie savo kambario, pomėgių ir nuotaikos.

„Pasidaryk pats“ kūrybingumas

DOTS rinkiniai supažindina vaikus su LEGO žaidimo ir eksperimentavimo džiaugsmu jiems konstruojant ir dekoruojant skirtingus rinkinius. Šio praktiško ir smagaus gyvūnų stalčiaus galimybės neišsemiamos, nes jis pavaldus vaikų vaizduotei. DOTS rinkiniai atveria begalę galimybių savarankiškam žaidimui kūrybingiems vaikams.

  • Konstruokite, kurkite ir naudokite. Nudžiuginkite gyvūnų mylėtoją šiuo LEGO® DOTS Kūrybinio gyvūnų stalčiaus (41805) rankdarbių rinkiniu. Sužadinkite vaizduotę ir saviraišką šiuo smagiu ir praktišku rinkiniu.
  • Koks jų mėgstamiausias gyvūnas? Kurdami stačiakampį stalčių savo brangenybėms ir jį dekoruodami daugybe spalvingu plytelių, vaikai gali lavinti savo kūrybinius įgūdžius.
  • Vaizduotė dėžutėje. Šis rinkinys skirtas nesibaigiantiems smagiems eksperimentams ir susidėti daiktams. Vaikai gali naudoti pridedamas plyteles kurti gyvūnams, raštams ir dizainui, kuris atspindi jų asmenybę.
  • Dovana vaikams nuo 6 metų. Bet kuriam rankdarbių ar gyvūnų gerbėjui labai patiks šis naudingas, tinkinamas rinkinys. Gyvūnų stalčius su daugybe vietos daiktams ir kūrybai taps puikia dovana ar pelnytu apdovanojimu.
  • Idealaus dydžio kūrybai. Su 5 cm aukščio, 10 cm pločio ir 12 cm gylio stalčiumi vaikams atsiveria daugybė galimybių, jį naudoti taip, kaip jiems patinka.
  • Dekoruokite nedelsdami. Pakuotės viduje esančios idėjos padės mikliai surinkti stalčių, be to, yra gausybė plytelių sukurti savo mylimam gyvūnui ar bet kam kitam.
  • Laisva ir savarankiška kūryba – šis LEGO® DOTS rinkinys atveria nevaržomą galimybę kurti. Dekoruojamas stalčius suteikia progą lavinti vaikų kūrybiškumą ir vaizduotę pramogaujant.
  • Nevaržomas žaidimas ir saviraiška – LEGO® DOTS supažindina vaikus su LEGO žaidimų teikiamu džiaugsmu kuriant ir tinkinant savo daiktadėžę ir kambario puošmenas.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41805_lifestyle-63e605898719e.jpg

Vaikų pomėgius atspindinti kambario puošmena

Su šiuo LEGO® DOTS rinkiniu gyvūnų gerbėjai gauna ne tik naudingą konstruojamą daiktą, bet ir laisvę nevaržomai saviraiškai.

41805_hero-63e605905c0d5.jpg

Tavo lobis bus saugus šioje dėželėje

Vaikai nesunkiai sukonstruos šį naudingą daiktą ir papuoš jį gyvūnėlių atvaizdais pagal savo nuotaiką ar kambario stilių.

41805_inthebox-63e60598697e9.jpg

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DOTS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41805 LEGO® DOTS Kūrybinis gyvūnų stalčius, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41805 LEGO® DOTS Kūrybinis gyvūnų stalčius.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41805 LEGO® DOTS Kūrybinis gyvūnų stalčius

Kodas: 4040101-6008
Barkodas: 5702017421179
1679
2799
16,79 €
16,79 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus