I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Atraskite puikiausią dovaną Formula E® lenktynių ir „Porsche“ gerbėjams nuo 9+ metų amžiaus su šiuo LEGO® Technic™ Formula E® Porsche 99X Electric (42137) lenktynių automobilio žaislu. Vaikams patiks konstruoti, atkurti visas „Porsche“ automobilio detales ir rengti tikrų lenktynių veiksmą, naudojant 2 spyruoklinius variklius ir LEGO Technic AR programėlę.

Perkelkite lenktynes į tikrovę su papildytąja realybe. Programėlė leidžia vaikams įsijausti į geriausio „Porsche Formula E“ vairuotojo vaidmenį. Jie galės pasirinkti, kurioje trasoje lenktyniauti, priimti sprendimus kaip taupyti energiją ir pasitelkti savo įgūdžius, kad laimėtų lenktynes. Naudojant 2 spyruoklinius variklius vaikai patys spręs, kiek įkrauti automobilį prieš nuspaudžiant paleidiklį, kad atrodytų, jog automobilis iš tiesų lekia PR trasa!

Puiki pažintis su LEGO Technic konstravimo rinkiniais išsiskiria tikrovišku judėjimu ir mechanizmais, kurie paprastai ir tikroviškai supažindina LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.

  • Konstruokite Formula E® lenktynių legendą. Automobilių sporto gerbėjams patiks šis LEGO® Technic™ Formula E® Porsche 99X Electric (42137) rinkinys.
  • Papildytoji realybė. Atsisiųskite LEGO® Technic™ PR programėlę, kad nuskaitytumėte modelį. Tada naudokite spyruoklinį variklį automobiliui paleisti koja ir stebėkite, kaip jis atgyja įtemptose lenktynėse.
  • Spyruoklinis mechanizmas. Naudodami 2 spyruoklinius mechanizmus vaikai gali patys nuspręsti, kiek reikia energijos įkrauti automobiliui prieš lenktynių startą, ir jį paleisti kojiniu paleidikliu.
  • Šaunus būdas žaisti. Spyruoklinis mechanizmas dera su LEGO® Technic™ PR programėle. Nuskaitę automobilį programėle, patraukite jį atgal ranka, paleiskite koja ir stebėkite rezultatą.
  • Autentiškas dizainas. Šis konstruojamas „Porsche“ modelis yra autentiška Formula E® Porsche lenktynių automobilio kopija su rėmėjų logotipais.
  • Idealiai tinka visiems Formula E® lenktynių gerbėjams nuo 9 metų amžiaus. Šis „Porsche“ konstravimo rinkinys taps puikiausia dovana vaikams, kuriems patinka „Porsche“ lenktyniniai automobiliai, Formula E arba PR žaislai.
  • Tobulo dydžio žaidimams. Šis „Porsche“ žaislinis lenktynių automobilis su spyruokliniu mechanizmu yra 6 cm aukščio, 31 cm ilgio ir 12 cm pločio.
  • Mokykitės žaisdami. LEGO® Technic™ visata kupina sudėtingų konstravimo rinkinių LEGO gerbėjams, kurie ieško naujo konstravimo iššūkio.
  • Aukšti kokybės standartai. LEGO® Technic komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėljie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Maksimaliai išbandyta. LEGO® Technic komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42137_lifestyle-6400576db8e5e.jpg

Puiki dovana Formula E® ir Porsche gerbėjams

Įamžinkite vieną populiariausių pasaulyje Formula E® lenktynių komandų su šiuo Formula E® Porsche 99X Electric rinkiniu.

42137_hero-640057742424c.jpg

Atkurkite lenktynių dienos įtampą programėle

Naudodami PR programą ir 2 spyruokliniais varikliais, vaikai gali priimti tokius sprendimus kaip Porsche Formula E® pilotai.

42137_build-64005779531c3.jpg

Džiaugsmo teikianti konstravimo patirtis

Vaikams patiks atkurti visas šio autentiško Formula E® Porsche 422 dalių modelio kopijos detales.

42137_inthebox-6400577ff2ba1.jpg

Persikelkite į vairavimo iššūkių pasaulį

Atsisiųskite programėlę ir išmėginkite PR su vairuotojo statistika, iššūkiais ir ne tik (įrenginys nepridedamas).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42137 LEGO® Technic Formula E® Porsche 99X Electric, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42137 LEGO® Technic Formula E® Porsche 99X Electric.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42137 LEGO® Technic Formula E® Porsche 99X Electric

Kodas: 4040101-5385
Barkodas: 5702017156156
4059
5799
40,59 €
57,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus