I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Leiskite vaikams nuo 9 metų amžiaus sukonstruoti savo nuosavą žaislinį traukos lenktynių automobilį su jaudinančiu „LEGO® Technic“ rinkiniu „Ford Mustang Shelby® GT500®“ (42138). Įtraukiantis modelis supažindina vaikus su inžinerija, tačiau tai tik pradžia! Dviem spyruokliniais varikliais vaikai gali išsiųsti žaislinį automobilį į lenktynes. Programėlė AR kilsteli žaidimą į kitą lygį su begale jaudinančių papildytos realybės ypatybių.

Lenktyniaukite kaip tikri lenktynininkai
Vaikai gali ištisas valandas smagiai išbandyti savo žaislinį sportinį automobilį su programėle „LEGO Technic AR“. Lenktyniaukite, įveikite iššūkius ir atraskite daug įdomių būdų žaisti. Šis modelis taip pat yra puiki puošmena – tiesiog pridėkite galinį dangtelį elegantiškai išvaizdai užbaigti.

Puiki pažintis su inžinerija
„LEGO Technic“ konstravimo rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie suprantamai ir tikroviškai supažindina LEGO statytojus su inžinerijos pasauliu.

  • Sukonstruokite traukos lenktynių legendą. Lenktyninių automobilių gerbėjams patiks konstruoti ir tyrinėti pašėlusio greičio „LEGO® Technic“ žaislinio lenktyninio automobilio rinkinį „Ford Mustang Shelby® GT500®“ (42138).
  • Spyruokliniai varikliai. Su dviem spyruokliniais varikliais šį šaunų žaislinį automobilį valdyti visai paprasta. Tiesiog patraukite jį atgal ir paleiskite, kad automobilis skrietų į tolį.
  • Nepakartojamas PR (papildytos realybės) potyris. Su programėle „LEGO® Technic AR“ išbandykite automobilį virtualioje lenktynių trasoje. Susipažinkite su iššūkiais, kad žaisti būtų dar smagiau.
  • Puikiai tinka traukos lenktynių gerbėjams nuo 9 metų amžiaus. Šis sportinio automobilio konstravimo rinkinys yra geriausia dovana visiems, kam patinka lenktyniniai automobiliai, traukos lenktynės ar PR žaislai.
  • Idealaus dydžio žaidimui. Šis šaunus žaislinis automobilis yra 8 cm aukščio, 27 cm ilgio ir 12 cm pločio.
  • Eksponuokite su pasididžiavimu. Išbandę automobilį, pritvirtinkite galinį dangtelį ir turėsite elegantišką puošmeną.
  • Autentiškas dizainas. Šis tikroviškas konstruojamas modelis tiksliai atkuria tikrojo „Ford Mustang Shelby® GT500®“ legendinę išvaizdą.
  • Malonus konstravimas. „LEGO® Technic“ pasaulis siūlo pažangių konstruojamų žaislų LEGO gerbėjams, pasiruošusiems naujam konstravimo iššūkiui.
  • Aukšta kokybė. „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. „LEGO® Technic“ komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42138_lifestyle-640057d4756dc.jpg

Puiki dovana vaikams, mėgstantiems greitus automobilius

Šis sportinio automobilio konstravimo rinkinys yra geriausia dovana visiems, kurie mėgsta greitus automobilius ir traukos lenktynes.

42138_hero-640057d9c4c34.jpg

Įspūdinga AR patirtis

Susipažinkite su LEGO® Technic AR programėlės funkcijomis ir naudokite 2 spyruoklinius variklius, kad atkurtumėte tikrų traukos lenktynių jaudulį.

42138_build-640057deaf34c.jpg

Džiaugsmo teikiantis projektas

Vaikams patiks atkurti visas šio autentiško „Ford Mustang Shelby® GT500®“ 544 dalių modelio kopijos detales.

42138_inthebox-640057e3ae38f.jpg

Išbandykite šaunias papildytosios realybės funkcijas

Atsisiųskite AR programą, kad išbandytumėte tikro traukos lenktynių vairuotojo vaidmenį ir įveiktumėte užduotis daugybe įvairių ir smagių žaidimo būdų.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42138 LEGO® Technic Ford Mustang Shelby® GT500®, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42138 LEGO® Technic Ford Mustang Shelby® GT500®.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42138 LEGO® Technic Ford Mustang Shelby® GT500®

Kodas: 4040101-5392
Barkodas: 5702017156385
4059
5799
40,59 €
40,59 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus