I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 11+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija
Baterijos: Batery AA LR6 Kita Neįmontuojama x 0

Apie prekę

Smalsiems 11 metų ir vyresniems vaikams patiks išsiaiškinti, kaip veikia sraigtasparnis, žaidžiant su šiuo „LEGO® Technic“ gelbėjimo sraigtasparnio „Airbus H175“ (42145) rinkiniu. Jis turi daug nuostabių funkcijų, todėl vaikai sužinos, kaip skirtingos dalys susijungia ir sukuria įspūdingą paieškos ir gelbėjimo transporto priemonę.

Tikroviškų detalių gausa

Šiame gelbėjimo sraigtasparnio „Airbus H175“ modelyje gausu ypatybių – kaip ir tikrojoje versijoje. Variklis (pridedamas) atgaivina modelį su judančiomis funkcijomis. Išbandykite sukamąjį ir uodegos sraigtus keisdami greičio nustatymus, įtraukiamąją važiuoklę, gervę ir besisukantį variklį. Tarp rankinių funkcijų yra pasviroji galinė plokštė sraigto menčių ašims valdyti, kabinos durelės, stumdomas keleivių durelės, taip pat atidaromi gaubtai (priekinis ir galinis).

Puiki pažintis su inžinerija

„LEGO Technic“ konstruojamuose žaisluose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie suprantamai ir tikroviškai supažindina LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.

  • Sužinokite, kaip veikia sraigtasparnis. Vaikai nuo 11 metų amžiaus gali tyrinėti šio „LEGO® Technic“ gelbėjimo sraigtasparnio „Airbus H175“ (42145) – paieškos ir gelbėjimo modelio rinkinio – funkcijas.
  • Automatiškai valdomos ypatybės. Atraskite variklio (pridedamas) valdomas funkcijas, tokias kaip sukimosi sraigtas, uodegos sraigtas, greitas ir lėtas sraigtų sukimosi greitis, įtraukiamoji važiuoklė, gervė ir besisukantis variklis.
  • Rankiniu būdu valdomos ypatybės. Pasvirąja galine plokštevaldykite sraigto menčių žingsnį, o atidarę priekinį ir galinį gaubtus tyrinėkite sraigto valdymo mechanizmą ir variklius.
  • Atidaromos durelės. Kabinos dureles galima atidaryti ir uždaryti. Taip pat yra stumdomos keleivių durelės.
  • Dovana vaikams nuo 11 metų amžiaus. Šis žaislinio sraigtasparnio rinkinys išbando vaikų įgūdžius.
  • Matmenys. Šis „LEGO® Technic“ konstravimo rinkinys yra 24 cm aukščio, 72 cm ilgio ir 13 cm pločio.
  • Baterijos ir variklis. Šiam baterijomis maitinamam žaisliniamsraigtasparniui reikia šešių 1,5v LR6 (AA) baterijų . Rinkinyje taip pat yra vienas variklis
  • Pažintis su inžinerija. „LEGO® Technic“ konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė. „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. „LEGO® Technic“ komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42145 LEGO® Technic „Airbus H175“ gelbėjimo sraigtasparnis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42145 LEGO® Technic „Airbus H175“ gelbėjimo sraigtasparnis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42145 LEGO® Technic „Airbus H175“ gelbėjimo sraigtasparnis

Kodas: 4040101-5929
Barkodas: 5702017160641
16799
23999
167,99 €
167,99 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus