I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su šiuo LEGO® Technic Monster Jam Dragon™ (42149) spyruoklinio sunkvežimio žaislu vaikai nuo 7 metų amžiaus, kuriems patinka „Monster Jam™, atras daug įdomių dalykų. Jis pasižymi nuostabiomis drakono detalėmis, pvz., dygliais ir ragais. Tikroviškų aplikacijų ir spalvų sunkvežimio modelis suteikia vaikams galimybę atkurti mėgstamiausias akimirkas iš „Monster Jam“ arenos.

2 viename žaislas įvairesniam žaidimui

Kai vaikai bus pasirengę naujam iššūkiui, jie galės perkonstruoti šį 2 viename žaislinį „Monster Jam“ sunkvežimį į Krokodilo bagio modelį. Spyruoklinis variklis suteikia vaikams galimybę lenktyniauti jų mėgstamiausiu sunkvežimiu ir atkurti jų matytus triukus tikroje „Monster Jam“ arenoje.

Puiki pažintis su inžinerija

LEGO Technic konstruojami modeliai pasižymi tikroviškais judesiais ir mechanizmais, kurie supažindina LEGO konstruotojus su inžinerijos visata paprastu ir tikrovišku būdu. Pasiruoškite paprastam ir maloniam konstravimo nuotykiui su programėle LEGO Builder. Joje vaikai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Sunkvežimių monstrų dovana. Vaikai gali konstruoti ir lenktyniauti šiuo LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™ (42149) žaisliniu sunkvežimiu. Šis 2 viename žaislas su spyruokliniu varikliu suteiks jiems ištisas valandas žaidimo.
  • Sukurta žaidimui vaidmenimis. Spyruokliniu varikliu išsiųskite sunkvežimį į lenktynes, o tada atkurkite šaunius sunkvežimio monstro šuolius ir triukus.
  • 2 viename žaislas. Kai vaikai bus pasirengę naujam iššūkiui, jie galės perkonstruoti modelį į Krokodilo bagį su spyruokliniu varikliu.
  • „Dragon™“ lipdukai. Vaikai gali papuošti savo „Monster Jam™“ sunkvežimį lipdukai, kurie primena tikrąjį „Monster Jam“sunkvežimį.
  • Vaikams nuo 7 metų amžiaus. Puiki pažintis su konstravimu ir inžinerija mažiesiems „Monster Jam™“ gerbėjams. Smagi gimtadienio, šventinė arba bet kurios progos dovana sunkvežimių gerbėjams.
  • Žaidimui pritaikytas dydis. Šio „Monster Jam™“ sunkvežimio modelis yra 12 cm aukščio, 19 cm ilgio ir 11 cm pločio.
  • Skaitmeninis padėjėjas. Raskite aiškias konstravimo instrukcijas programėlėje LEGO® Builder, kuria vaikai gali priartinti arba sukioti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, jiems lavinant naujus įgūdžius.
  • Pažintis su inžinerija. LEGO® Technic konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė. LEGO® Technic komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami irkaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® Technic komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42149_lifestyle-63e60c3df0344.jpg

Smagus modelis sunkvežimių monstrų gerbėjams

„LEGO® Technic“ Monster Jam™ Dragon™ sunkvežimis „du viename“ su spyruokliniu varikliu garantuoja ištisas valandas žaidimo.

42149_hero-63e60c4349ced.jpg

Atkurkite „Monster Jam™“ jaudulį

Spyruokliniu varikliu išsiųskite sukonstruotą sunkvežimį į lenktynes, o tada atkurkite sunkvežimio monstro šuolius ir triukus.

42149_build-63e60c493033a.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

42149_inthebox-63e60c4e46ec1.jpg

Daugiau „Monster Jam™“ nuotykių

Šis rinkinys puikiai papildys kitus „LEGO® Technic“ Monster Jam™ rinkinius (parduodamus atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42149 LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42149 LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42149 LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™

Kodas: 4040101-6014
Barkodas: 5702017400099
1759
2199
17,59 €
21,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus