I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Sėskite į tramvajų ir keliaukite į „LEGO® City“ Pagrindinę aikštę – joje jau šurmuliuoja „LEGO City Adventures“ TV serialo veikėjai! Ant scenos dainuoja Poppy Starr, Billy miesto aikštėje rengia vakarėlį, o Duke DeTain ieško į rotušę įsilaužusio Snake Rattler ir jo kablio. Savo limuzinu atvyksta Mayor Fleck, apsirengęs legendinį kukurūzų burbuolės kostiumą. Tai paprasta diena „LEGO City“!

Su puikiuoju „LEGO® City“ Pagrindinės aikštės (60271) rinkiniu mažieji galės pasinerti tiesiai į „LEGO® City Adventures“ TV serialą. Jame yra rotušė, miesto aikštė, koncertų scena, klasikinė užkandinė ir tramvajų stotelė bei šaunūs žaisliniai automobiliai, tarp kurių: Mayor Fleck limuzinas, Snake Rattler motociklas ir Harl Hubbs vežimas. Su 14 figūrėlių, tarp kurių rasite šaunią „LEGO City“ TV veikėjų kompaniją, viskas paruošta žaidimams!

Miesto centro žaidimų rinkinys vaikams „LEGO City“ Pagrindinės aikštės žaidimo rinkinys turi paprastas konstravimo instrukcijas ir „Instructions PLUS“ nemokamoje programėlėje „LEGO konstravimo instrukcijos“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su puikiais priartinimo ir pasukimo įrankiais greitai padeda jaunesniems LEGO konstruotojams tapti konstravimo meistrais.

Įkvepiantys žaislai berniukams ir mergaitėms „LEGO City“ konstravimo rinkiniai skatina laisvą kūrybinį žaidimą vaidmenimis – juose gausu pastatų su įvairiomis funkcijomis, realistiškų žaislinių automobilių ir smagių veikėjų, kurie suteikia vaikams galimybę linksmai konstruoti ir žaisti.

  • Šis nuostabus „LEGO® City“ Pagrindinės aikštės (60271) žaidimo rinkinys padės supažindinti vaikus su jaudinančiu „LEGO® City“ pasauliu. Jis puikiai tinka vaikams nuo 5 metų amžiaus ir įkvepia nevaržomą, išradingą žaidimą vaidmenimis pagal tikroviškus scenarijus.
  • Kas yra dėžutėje? Yra tokie pastatai kaip rotušė, koncertų scena ir užkandinė. Ir tokios transporto priemonės kaip Snake Rattler motociklas ir Harl Hubbs vežimas. Be to, yra daugybė „LEGO® City Adventures“ TV serialo veikėjų figūrėlių.
  • Su šiuo nuostabiu konstravimo rinkiniu vaikai galės kurti ir atkurti scenas iš „LEGO® City Adventures“ TV serialo. Jis tiesiog trykšta realistiškomis ypatybėmis, funkcijomis, detalėmis ir veikėjais, kurie įkvėps smagiai ir kūrybiškai žaisti.
  • Ieškote šaunaus žaislo vaikams nuo 5 metų amžiaus? Šis „LEGO® City“ Pagrindinės aikštės rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana „LEGO City“ gerbėjams ir vaikams, kuriems patinka žaidimas vaidmenimis. Pakanka vos minimalių konstravimo įgūdžių.
  • Pastatyta rotušė yra daugiau kaip 32 cm aukščio, 27 cm pločio ir 15 cm gylio, o tramvajus yra daugiau kaip 12 cm aukščio, 37 cm ilgio ir 5 cm pločio.
  • Konstruokite kartu! Transporto priemonės, pastatai ir personažai esantys šiame rinkinyje yra suskirstyti atskiruose maišeliuose ir kiekvienas turi konstravimo instrukcijas. Todėl, vaikai, draugai ir visa šeima gali džiaugtis konstravimu drauge.
  • Su spausdintinėmis konstravimo instrukcijomis ir „Instructions PLUS“ – interaktyviu konstravimo vadovu, padedančiu pradedantiesiems konstruotojams tapti konstravimo meistrais! Prieinamas kaip nemokamos LEGO® konstravimo instrukcijų programėlės išmaniesiems įrenginiams dalis.
  • „LEGO® City“ Miesto rinkiniai išsiskiria spalvingais pastatais, šauniomis žaislinėmis transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie sužadina vaikams norą išradingai žaisti vaidmenimis kuriant nevaržomus nuotykius realistiškoje aplinkoje.
  • Visi „LEGO® City“ žaidimo rinkiniai atitinka aukščiausius pramonės standartus ir kokybės reikalavimus, kad užtikrintume, jog visos LEGO kaladėlės ir dalys yra vienodos, suderinamos ir lengvai susijungia bei atsiskiria kiekvieną kartą.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad vaikų konstravimo rinkiniai atitiktų aukščiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60271 LEGO® City Town Pagrindinė aikštė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60271 LEGO® City Town Pagrindinė aikštė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60271 LEGO® City Town Pagrindinė aikštė

Kodas: 4040101-4943
Barkodas: 5702016669039
18499
184,99 €
184,99 €
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus