I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Išsiruošk į smagias atostogas legendiniu LEGO® City Stovyklautojų atostogų furgonu. Važiuok į savo mėgstamą vietelę, susirask gražią stovyklavietę ir išpakuok lauko baldus. Padėk buteliuku pamaitinti kūdikį ir naudokis kūdikio nešykle, kol paruoši vakarienę virtuvėlėje. Skaniai pavalgyk iškyloje po atviru dangumi, paguldyk kūdikį į lovelę ir nutark kur atostogausi toliau. Rytoj laukia nuostabi diena!

Vaikai gali keliauti kur veda jų vaizduotė su šiuo LEGO® City Stovyklautojų atostogų furgono (60283) žaidimo rinkiniu. Žaislinis namelis ant ratų yra kupinas tikroviškų ypatybių išradingam žaidimui vaidmenimis, įskaitant įrengtą vidų su virtuvėle ir vietas miegui. O su mamos ir tėčio minifigūrėlėmis ir kūdikio figūrėle viskas paruošta nesibaigiantiems šeimos atostogų nuotykiams.

Kūrybiškos pramogos vaikams nuo 5 metų Šį žaislinį žaidimo įrankį sudaro paprastas spausdintinis konstravimo vadovas ir Instructions PLUS. Šis interaktyvus konstravimo vadovas, kuris yra programos LEGO Building Instructions dalis, turi priartinimo ir pasukimo įrankius, su kuriais konstruoti LEGO buvo tiesiog vaikų žaidimas!

Kūrybiškas LEGO City pasaulis LEGO City didžiųjų transporto priemonių rinkiniai taps puikia dovana vaikams. Vaikai gali susipažinti su įvairiomis šauniomis transporto priemonėmis ir kurti istorijas bei scenarijus, kurie smagiai atspindi realų gyvenimą.

  • Vaikai gali keliauti kur panorėję su šiuo klasikiniu LEGO® City Stovyklautojų atostogų furgono (60283) žaidimo rinkiniu, kupinu tikroviškų ypatybių, kurios įkvepia smagiam, tikroviškam žaidimui vaidmenimis.
  • Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikui reikia sukurti šaunų stovyklavimo furgoną su daugybe šaunių ypatybių, mamos ir tėčio minifigūrėlės ir miela kūdikio figūrėlė.
  • Stovyklautojų atostogų furgonas turi įrengtą saloną, kurį sudaro stalas, virtuvėlė ir miegamosios vietos. O atidarius šoną ir nukėlus stogą pakaks vietos betarpiškam žaidimui.
  • Geriausia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana vaikams nuo 5 metų amžiaus, kuriems patinka transporto priemonių modeliai ir žaidimas vaidmenimis. Šiam nameliui ant ratų pakanka bazinių konstravimo įgūdžių.
  • Sukonstruotas stovyklautojų atostogų furgonas yra 9 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 5 cm pločio.
  • Priedus sudaro šauni kūdikio nešyklė minifigūrėlėms, stovyklavietės krosnelė ir keptuvė bei kiaušinienės ir ragelio maisto elementai.
  • Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams dalimi. Šis interaktyvus konstravimo vadovas padeda vaikams tapti konstravimo meistrais!
  • LEGO® City didžiųjų transporto priemonių žaidimo rinkiniai išsiskiria tikroviškomis transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie įkvepia kūrybiškam žaidimui ir padeda mažiesiems lavinti fizinius įgūdžius bei įgyti pasitikėjimo.
  • Visi LEGO® City komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet.
  • LEGO® City kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60283_lifestyle-640059e9d58d2.jpg

Stovyklautojo furgono nuotykiai vaikams

Su LEGO® stovyklautojų atostogų furgonu vaikai gali keliauti kur tinkami.

60283_hero-640059eec42fa.jpg

Legendinis stovyklautojų autobusiukas

Kupinas tikroviškų ypatybių ir funkcijų ištisoms valandoms atostogų pramogų.

60283_build-640059f5484b6.jpg

Lengva konstruoti

Skaitmeninės Instructions PLUS programoje LEGO® Building Instructions suteikia vaikams nuo 5 metų galimybę apžiūrėti modelį.

60283_inthebox-640059fa06919.jpg

Susipažinkite su šeima

Su mamos ir tėčio minifigūrėlėmis ir kūdikio figūrėle bei daugybe priedų atostogų žaidimui.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60283 LEGO® City Great Vehicles Stovyklautojų atostogų furgonas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60283 LEGO® City Great Vehicles Stovyklautojų atostogų furgonas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60283 LEGO® City Great Vehicles Stovyklautojų atostogų furgonas

Kodas: 4040101-4951
Barkodas: 5702016889772
1519
1999
15,19 €
15,19 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus