I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Kinija
Baterijos: Batery AAA LR3 Kita Neįmontuojama x 0

Apie prekę

Štai epinė dovana vaikams ir traukinių gerbėjams! Šis nuotoliniu būdu valdomas LEGO® City Krovininis traukinys (60336) yra kupinas autentiškų ypatybių ir funkcijų. Jį sudaro lokomotyvas su LEGO Powered Up technologija, plokščias vagonas su 2 konteineriais, atviras vagonas, dviejų aukštų automobilių vagonas ir 33 bėgių atkarpos. Pridėjus krautuvą, 2 elektromobilius, krovinį ir 6 minifigūrėles, prasideda nesibaigiantys traukinių tematikos nuotykiai.

Sukurta vaikams ir traukinių gerbėjams
Šis nuostabus konstruojamas traukinio rinkinys turi aiškų konstravimo vadovą kiekvienam modeliui. Vaikai nuo 7 metų gali konstruoti savarankiškai arba leistis su draugais arba šeimos nariais į nuostabius konstravimo ir žaidimo nuotykius drauge.

Daugiau nei šaunūs žaislai vaikams
LEGO City žaidimo rinkiniai įtraukia vaikus į patį veiksmo sūkurį tikroviškomis transporto priemonėmis, ypatybių kupinais statiniais ir įkvepiančiais personažais. Žaisdami istorijas ir scenarijus, smagiai ir įdomiai atspindinčius tikrąjį gyvenimą, vaikai pažįsta juos supantį pasaulį.

  • Aukščiausios kokybės traukinio rinkinys. Šis LEGO® City Krovininio traukinio (60336) žaidimo rinkinys yra kupinas funkcijų ir ypatybių ištisoms valandoms traukinių tematikos žaidimo.
  • Kas yra dėžutėje? Su lokomotyvu, plokščių vagonu, atviru vagonu, automobilių vagonu, 2 elektromobiliais, įkrovimo stotele, 2 krovinių konteineriais, krautuvu, stoties platforma, 33 bėgiu atkarpomis ir 6 minifigūrėlėmis.
  • Funkcijos ir ypatybės. Lokomotyvą valdykite su pridedamu nuotolinio valdymo pulteliu arba išmaniuoju įrenginiu su programėle LEGO® Powered Up.
  • Dovana bet kokia proga. Šį LEGO® traukinio rinkinį galima dovanoti gimtadieniui, šventei ar bet kuria kita proga vaikams ir traukinių gerbėjams nuo 7 metų amžiaus.
  • Matmenys. Sukonstruotas LEGO® City Krovininis traukinys yra 9 cm aukščio, 90 cm ilgio ir 6 cm pločio.
  • Smagūs minifigūrėlių priedai. Su žaisliniu atsuktuvu, kastuvu, radijo stotele, telefonu ir vaisių bei daržovių elementais.
  • Žaislinis konstravimo rinkinys vaikams nuo 7 metų. Šis LEGO® City žaidimo rinkinys turi aiškias konstravimo instrukcijas kiekvienam modeliui.
  • Su 33 bėgių atkarpomis. LEGO® City Krovininis traukinys turi 16 lenktų ir 16 tiesių bėgių atkarpų ir bėgių iešmą.
  • Užtikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Svarbiausia sauga – LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60336 LEGO® City Trains Krovininis traukinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60336 LEGO® City Trains Krovininis traukinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60336 LEGO® City Trains Krovininis traukinys

Kodas: 4040101-5848
Barkodas: 5702017189734
15920
19900
159,20 €
199,00 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus