I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Vaikai gali padėti policijos, greitosios pagalbos ir gaisrininkų pajėgoms su šiuo visapusišku LEGO® City Skubiosios pagalbos transporto priemonių būstinės (60371) žaidimo rinkiniu. 2 aukštų būstinės pastatas kupinas ypatybių išradingam žaidimui mat jį sudaro ugniagesių sraigtasparnis, greitosios pagalbos automobilis, policijos visureigis ir nusikaltėlio motociklas. Pakanka pridėti 5 minifigūrėles ir žaidimas prasideda.
Su interaktyviu kiekvieno modelio konstravimo vadovu
Šis ypatybių kupinas konstravimo rinkinys turi aiškias iliustruotas spausdintas instrukcijas, o programėlėje LEGO Builder yra skaitmeninis konstravimo pagalbininkas su paprastais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteiks vaikams galimybę konstruojant apžiūrėti kiekvieną modelį iš visų kampų.
Perkelkite vaikus į veiksmo sūkurį
LEGO City konstruktoriai įkvepia išradingiems žaidimo scenarijams, kurie smagiai ir įdomiai atspindi realų gyvenimą su ypatybių kupinais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėmis ir įkvepiančiais personažais.
  • Visapusiškas policijos, ugniagesių ir greitosios pagalbos žaidimo rinkinys. Pakvieskite veiksmo kupinam žaidimui su šiuo kelių modelių LEGO® City Skubiosios pagalbos transporto priemonių būstinės (60371) rinkiniu.
  • Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti žaislinei skubiosios pagalbos tarnybų būstinės pastatui, policijos visureigiui su areštine, ugniagesių sraigtasparniui, greitosios pagalbos automobiliui ir nusikaltėlio motociklui, bei 5 minifigūrėlės.
  • Tinkinamos skubiosios pagalbos transporto priemonės. Vaikai gali prijungti prie transporto priemonių įvairių priedų, pvz., LEGO® vandens elementų svaidyklę, žaislinį prožektorių ir kamerą.
  • Sukurta vaikams, kuriems patinka veiksmo kupinas žaidimas. Dovanokite šį žaidimo rinkinį vaikams nuo 6 metų gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga. Jis nudžiugins šauniu skubiosios pagalbos transporto priemonių gerbėjus.
  • Daug erdvės žaidimui. Skubiosios pagalbos tarnybų būstinės pastatas yra 21 cm aukščio, 23 cm pločio 19 cm gylio.
  • Žaidimą papildo smagūs priedai. Žaislinius LEGO® minifigūrėlės priedus sudaro banknotas, medicininė įranga ir 2 obuoliai.
  • Smagi interaktyvi konstravimo patirtis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti šio rinkinio modelius iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Builder programėle išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Realiu gyvenimu grįstas žaidimas – LEGO® City žaidimo rinkinius sudaro pastatai, transporto priemonės ir personažai, kurie įkvepia išradingam žaidimui vaidmenimis, įkvėptam kasdienio gyvenimo istorijų.
  • Užtikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka reiklius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Patikrinta sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60371_lifestyle-64005a47dde8b.jpg

Policijos, ugniagesių ir pagalbos rinkinys

Rinkinyje yra būstinė, ugniagesių sraigtasparnis, policijos visureigis, greitosios pagalbos automobilis ir 5 minifigūrėlės.

60371_hero-64005a4cc9aaf.jpg

Pažink pasaulį žaisdamas

Šio rinkinio statiniai, transporto priemonės ir personažai žadina kūrybiškumą, kuris ugdo pagrindinius gyvenimo įgūdžius.

60371_inthebox-64005a513dd70.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti, pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60371 LEGO® City Skubiosios pagalbos transporto priemonių būstinė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60371 LEGO® City Skubiosios pagalbos transporto priemonių būstinė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60371 LEGO® City Skubiosios pagalbos transporto priemonių būstinė

Kodas: 4040101-6027
Barkodas: 5702017416311
4899
6999
48,99 €
69,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus