I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Įžiebkite vaikų vaizduotę su LEGO® City Gaisrinės ir ugniagesių sunkvežimio (60375) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro žaislinė gaisrinė su miegamuoju, garažu ir smagus nusileidimo stulpas. Vaikai taip pat gauna šaunų ugniagesių automobilį su lanksčia žarna ir kopėčiomis. Pakanka pridėti spragėsių vežimėlį, keletą LEGO liepsnų ir pardavėjo bei ugniagesio minifigūrėles ištisoms valandoms veiksmo kupino žaidimo.

Spausdintinės ir skaitmeninės instrukcijos

Šis lengvai konstruojamas 4+ žaidimo rinkinys turi LEGO pradinės kaladėlės elementą, iliustruotas instrukcijas, o programėlėje LEGO Builder – skaitmeninį konstravimo mokytoją su patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteiks vaikams galimybę konstruojant apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų.

Pažink pasaulį žaisdamas

LEGO City 4+ konstravimo rinkiniai pasižymi ypatybių kupinais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėmis ir linksmais personažais, kurie skatina nevaržomai ir išradingai žaisti. Vaikai susipažįsta su aplinkiniu pasauliu per istorijas, kurios smagiai ir įdomiai atspindi realų gyvenimą.

  • Ugniagesių žaidimo rinkinys vaikams nuo 4 metų. Šis gaisrinės ir ugniagesių sunkvežimio (60375) rinkinys suteiks smagią pažintį su LEGO® City pasauliu, kuriame vaikai tampa kasdieniais herojais pačiame veiksmo sūkuryje.
  • Kas yra dėžutėje? Viskas, ko reikia sukonstruoti žaislinei gaisrinei ir ugniagesių sunkvežimiui, bei kukurūzų spragėsių vežimėlis, LEGO® liepsnos ir pardavėjo ir 2 ugniagesių minifigūrėlės.
  • LEGO® žaislas nesibaigiančioms ugniagesių pramogoms. Su nusileidimo stulpu ugniagesių minifigūrėlėms ir sunkvežimiu su lanksčia žarna ir pakeliamomis kopėčiomis.
  • Smagi dovana vaikams nuo 4 metų. Šį žaidimo rinkinį galima dovanoti gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga.
  • Matmenys. Gaisrinė yra 22 cm aukščio, 18 cm pločio ir 19 cm gylio.
  • LEGO® priedai papildo žaidimą. Minifigūrėlių priedai su žaisliniu kastuvu, kirviu, radijo stotele ir puodeliu.
  • Skirta mažiesiems konstruotojams. Šį 4+ rinkinį sudaro LEGO® pradinės kaladėlės elementas, paprastas iliustruotas konstravimo vadovas ir skaitmeninės instrukcijos, pasiekiamos programėlėje LEGO Builder.
  • Padeda vaikams lavinti svarbiausius įgūdžius – LEGO® City žaidimo rinkiniai skirti lavinti fizinius įgūdžius ir suteikti pasitikėjimo savimi kūrybingai žaidžiant.
  • Užtikrinta kokybė. Visi LEGO® komponentai atitinka reiklius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Dėmesys saugumui. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamossiekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60375_lifestyle-63e66e19a007b.jpg

Ugniagesių rinkinys vaikams nuo 4 m.

Padovanokite „LEGO® City“ ugniagesių pramogą su šiuo rinkiniu vaikams nuo 4 m., kuriems patinka žaidimas vaidmenimis.

60375_hero-63e66e247e042.jpg

Skirta mažiesiems LEGO® konstruotojams

Vaikai greičiau konstruoja su modulinėmis LEGO® dalimis ir iš anksto paruošta pradine kaladėle, nuo kurios galima pradėti.

60375_build-63e66e2a0bbaf.jpg

Su pardavėju ir 2 ugniagesių minifigūrėlėmis

Vaikai dalyvaus ugniagesių nuotykiuose su pardavėju ir 2 ugniagesių minifigūrėlėmis.

60375_inthebox-63e66e2edd4f2.jpg

Pirmieji žingsniai į konstravimo sėkmę

Padėkite savo mažyliui išmokti konstruoti iš LEGO® kaladėlių. Tai puikus būdas ugdyti pasitikėjimą ir gyvenimo įgūdžius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60375 LEGO® City Gaisrinė ir ugniagesių sunkvežimis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60375 LEGO® City Gaisrinė ir ugniagesių sunkvežimis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60375 LEGO® City Gaisrinė ir ugniagesių sunkvežimis

Kodas: 4040101-6032
Barkodas: 5702017416359
2758
3699
27,58 €
27,58 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus