I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Pagerink tikruosius LEGO® Super Mario™ nuotykius su šiuo Tanooki Mario galios paketu! Aprenk savo LEGO® Mario™ figūrėlę (nepridedama) šiuo kostiumu ir stebėk jo unikalias reakcijas. Apsuk jį aplink, kad gautum papildomų monetų prieš šokdamas ant priešų. Tai fantastiškas būdas dar smagiau žaisti tavo sukurtuose LEGO® Super Mario™ lygiuose!

Atverkite naujas galimybes LEGO® Super Mario™ gerbėjams su šiuo Tanooki Mario galios paketu (71385), kurį sudaro interaktyvus kostiumas, skirtas LEGO® Mario™ (be figūrėlės). Kai LEGO Mario jį apsivelka, žaidėjas gali gauti papildomų skaitmeninių monetų, jam apsisukant aplink prieš šokant at priešų. Šis rinkinys yra ideali dovana kūrybiškiems vaikams, kurie turi nuotykių su Mario pradinį rinkinį (71360), kuriame yra LEGO Mario figūrėlė.

Smagi programa Šio LEGO rinkinio dėžutėje ir nemokamoje LEGO Super Mario programoje yra iliustruotos instrukcijos. Programa yra saugi platforma vaikams dalintis idėjomis ir suteikia įkvėpimo kūrybingam konstravimui ir žaidimui bei turi kitų ypatybių.

Tikri Super Mario nuotykiai Kolekciniai LEGO Super Mario žaidimo rinkiniai perkelia žymųjį Nintendo® personažą į realų pasaulį. Pradinis rinkinys, išplėtimo rinkiniai ir galios paketai suteikia gerbėjams galimybę tinkinti savo sudėtingus lygius varžyboms su draugais ir šeima arba žaidimui vienam.

  • Išplėskite LEGO® Super Mario™ interaktyvaus žaidimo galimybes vaikams su šiuo Tanooki Mario galios paketu (71385), kurį sudaro interaktyvus kostiumas, skirtas LEGO® Mario™ (be figūrėlės).
  • Šis konstruojamas priedas tinka LEGO® Mario™ figūrėlei iš Nuotykių su Mario pradinio rinkinio (71360).
  • Kai LEGO® Mario™ apvelkamas šiuo kostiumu, žaidėjai gali apsukti jį aplink ir uždirbti papildomų skaitmeninių monetų prieš užšokdami ant priešų.
  • Šis kolekcinis konstruojamas žaislas taps šaunia gimtadienio ar šventine dovana vaikams ir gerbėjams nuo 6 metų amžiaus jų LEGO® Super Mario™ pradiniam rinkiniui ir išplėtimo rinkiniams tinkinti.
  • Kitus LEGO® Mario™ papildinius, kuriuos galima naudoti su pradiniu ir papildomais rinkiniais, sudaro Pingvino Mario galios paketas (71384).Pakuotėje yra nuoseklios instrukcijos, padėsiančios vaikams konstruoti savarankiškai.
  • Nemokama LEGO® Super Mario™ programėlė turi konstravimo instrukcijas, saugią platformą vaikų idėjoms dalytis ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite svetainėje LEGO.com/devicecheck.
  • Šiuo metu madingiausi LEGO® Super Mario™ žaisliniai konstravimo rinkiniai perkelia legendinį Nintendo® personažą į realų pasaulį, bet to, gerbėjai gali juos plėsti ir perkonstruoti, kad sukurtų unikalius, smagius iššūkius.
  • Nuo 1958 m. LEGO® kaladėlės atitinka griežtus pramonės standartus, kad užtikrintų vienodumą, suderinamumą ir saugų sujungimą kiekvieną kartą.
  • LEGO® dalys yra išbandomos beveik visais įsivaizduojamais būdais ir analizuojamos, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71385 LEGO® Super Mario Tanooki Mario galios paketas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71385 LEGO® Super Mario Tanooki Mario galios paketas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71385 LEGO® Super Mario Tanooki Mario galios paketas

Kodas: 4040101-4969
Barkodas: 5702016913286
979
1399
9,79 €
13,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus