I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Liuoktelėk į veiksmo sūkurį su šiuo Varlės Mario galios paketu! Papildyk įspūdingą LEGO® Super Mario™ lygį mėlynomis vandens kaladėlėmis ir vandens lelijomis. Aprenk LEGO® Mario™ (figūrėlė nepridedama) varlės kostiumu. Tada laimėk papildomų monetų šokinėdamas ir pliuškendamasis po lygį!

Gerbėjai gali papildyti savo LEGO® Super Mario™ žaidimą šokinėjimo ir pliuškenimosi pramogomis su šiuo Varlės Mario galios paketu (71392). Jį sudaro interaktyvus varlės kostiumas, skirtas LEGO® Mario™ (figūrėlė nepridedama), kuris suteikia žaidėjui galimybę pelnyti papildomų skaitmeninių monetų už šokinėjimą ir kaskart jam nusileidus pasigirsta pliumptelėjimas. Šis rinkinys taps idealia dovana pažangiems vaikams, kurie jau turi LEGO Super Mario pradinį rinkinį 71360 su LEGO Mario arba rinkinį 71387 su LEGO® Luigi™ figūrėle.

Konstruok ir žaisk Šio LEGO rinkinio konstravimo instrukcijas galima rasti dėžutėje ir nemokamoje LEGO Super Mario programėlėje. Programėlėje yra saugus forumas vaikams dalytis idėjomis ir patarti, kaip išradingai konstruoti ir žaisti.

Tikroviškas Super Mario veiksmas Kolekciniai LEGO Super Mario žaidimo rinkiniai perkelia legendinį Super Mario personažą į realų pasaulį. Pradinis rinkinys, papildomi rinkiniai ir galios paketai suteikia gerbėjams galimybę kurti savo sudėtingus lygius žaidimui vienam arba su draugais.

  • Suteikite liuoksėjimo ir pliuškenimosi pramogų LEGO® Super Mario™ gerbėjų lygiams su šiuo Varlės Mario galios paketu (71392), kurį sudaro interaktyvus kostiumas, skirtas LEGO® Mario™ (figūrėlė nepridedama).
  • Šis konstruojamas priedas tinka LEGO® Mario™ figūrėlei iš Nuotykių su Mario pradinio rinkinio (71360) arba LEGO® Luigi™ figūrėlei iš Nuotykių su Luigi pradinio rinkinio (71387).
  • Kai LEGO® Mario™ apsivelka šį kostiumą, žaidėjai gali pelnyti papildomų skaitmeninių monetų už liuoksėjimą, be to, jis skleidžia pliumptelėjimo garsą, kaskart figūrėlei nusileidus.
  • Pakete taip pat yra lelijos ir mėlynų „vandens“ LEGO® elementų, kuriais galima papildyti vaiko sukonstruotą lygį, bei pridedamos iliustruotos instrukcijos, kad vaikai galėtų konstruoti savarankiškai.
  • Nemokamoje LEGO® Super Mario™ programėlėje taip pat yra konstravimo instrukcijų, žaidimo ir konstravimo idėjų ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Šis kolekcinis konstravimo žaislas taps smagia gimtadienio arba šventine dovana išradingiems vaikams nuo 6 metų amžiaus, kuria galima tinkinti LEGO® Super Mario™ pradinį rinkinį ir papildomus rinkinius.
  • Yra ir kitų LEGO® Super Mario™ galios paketų, kuriuos galima naudoti su pradiniais ir papildomais rinkiniais, įskaitant Bitės Mario galios paketą (71393).
  • Šaunūs LEGO® Super Mario™ žaidimo rinkiniai perkelia legendinius Super Mario personažus į tikrovę ir suteikia gerbėjams plėsti ir perkonstruoti, norint kurti savo pačių unikalius lygius žaidimui pavieniui arba su draugais.
  • Nuo 1958 metų LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pramonės standartus, kad jos susijungtų lengvai ir patikimai.
  • LEGO® komponentai yra išbandomi beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos tenkina griežtus pasaulinius saugos standartus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71392 LEGO® Super Mario Varlės Mario galios paketas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71392 LEGO® Super Mario Varlės Mario galios paketas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71392 LEGO® Super Mario Varlės Mario galios paketas

Kodas: 4040101-5187
Barkodas: 5702016912814
909
1299
9,09 €
12,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus