I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Papildykite savo LEGO® Super Mario™ visatą spalvingu paplūdimio lygiu su Dorrie paplūdimio papildomu rinkiniu (71398) vaikams nuo 6 metų amžiaus. Jį sudaro Dorrie LEGO figūrėlė, ant kurios gali keliauti LEGO® Mario™ arba LEGO® Luigi™ (figūrėlės nepridedamos). Taip pat pridedama svaidyklė žaliam kiautui į krabą Huckit paleisti ir konstruojama smėlio pilis, vandens fontanas bei medis, kurie visi turi papildomų funkcijų, kurias žaidėjas privalo aktyvinti, kad pasiektų 1, 2, 3 kaladėles. (Pastaba: interaktyviam žaidimui būtinas pradinis rinkinys 71360 arba 71387.)

Papildoma programėlė
Šis kolekcinis žaislinis žaidimo rinkinys taps superdovana vaikams idealiai tinkanti žaisti pavieniui arba rungtis su kitais. Išbandykite programėlę LEGO Super Mario, kurioje yra konstravimo instrukcijų, kūrybinių idėjų ir kitų smagių dalykėlių.

Begalinės galimybės
Moduliniai LEGO Super Mario pradiniai rinkiniai ir papildomi rinkiniai bei papildomų galių pakuotės suteikia gerbėjams galimybę papildyti, perkonstruoti ir kurti unikalius lygius ištisoms valandoms žaidimo renkant monetas.

  • Spalvingas, konstruojamas paplūdimio lygis.Vaikai gali papildyti savo LEGO® Super Mario™ pradinį lygį 71398 Dorrie paplūdimio papildomu rinkiniu.
  • 2 legendiniai Super Mario™ personažai. Dorrie LEGO® figūrėlė, skirta LEGO® Mario™ arba LEGO® Luigi™ (figūrėlės nepridedamos), kuria galima jodinėti ir tyrinėti lygį, bei priešas krabas Huckit, kurį reikia įveikti.
  • Kiauto svaidymo, 1, 2, 3 kaladėlių paieškų pramogos. Svaidyklė skirta pramušti žalią krabo Huckit kiautą ir konstruojama smėlio plis, vandens fontanas bei medis, turintys funkcijų, kurios padeda rasti 1, 2, 3 kaladėles.
  • Žaidimui pavieniui arba su kitais. Draugai arba šeimos nariai gali rungtis, kas surinks daugiau skaitmeninių monetų, ir perkonstruoti lygį naujiems iššūkiams.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 6 metų amžiaus. Padovanokite šį 229 dalių rinkinį gimtadieniui arba be progos pažangiems vaikams, kurie jau turi žaidimui būtiną LEGO® Super Mario™ pradinį rinkinį (71360 arba 71387).
  • Perkonstruokite ir derinkite. Standartinės formos modulis yra 12 cm aukščio, 36 cm pločio ir 27 cm gylio ir puikiai dera su kitais LEGO® Super Mario™ rinkiniais.
  • Skaitmeninės instrukcijos. Išbandykite LEGO® Super Mario™ programėlę, kurioje yra konstravimo instrukcijų, įkvepiančių idėjų ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Kūryba be ribų. LEGO® Super Mario™ žaisliniai žaidimo rinkiniai suteikia ištisas valandas monetų rinkimo pramogų ir neribotų kūrybinių iššūkių juos papildant ir perkonstruojant.
  • Aukščiausia kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® konstravimo kaladėlės ir dalys atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, jog jie nuolat patikimai susijungia.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® komponentai yra išbandomi beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71398 LEGO® Super Mario Dorrie paplūdimio papildomas rinkinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71398 LEGO® Super Mario Dorrie paplūdimio papildomas rinkinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71398 LEGO® Super Mario Dorrie paplūdimio papildomas rinkinys

Kodas: 4040101-5384
Barkodas: 5702017155180
2519
3599
25,19 €
35,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus