I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Kinija
Baterijos: Batery AAA LR3 Kita Neįmontuojama x 2

Apie prekę

Supažindinkite vaikus su interaktyvia LEGO® Super Mario™ visata su šiuo Nuotykių su Persikute pradiniu rinkiniu (71403). Jį sudaro LEGO® Persikutės™ figūrėle, kuri akimirksniu išraiškingai reaguoja LCD ekranuose ir per garsiakalbį. LEGO Persikutę galima susieti su LEGO® Mario™ arba LEGO® Luigi™ (figūrėlės nepridedamos) „Bluetooth“ ryšiu, kad laimėtumėte premijos monetų už komandinį darbą.

Vaisinės pramogos
Pramogaukite su dovanų iššūkiais ir paleiskite Lavos burbulę, kad nuverstumėte Lemmy iš bokšto. Pelnykite skaitmeninių monetų už pagalbą LEGO Persikutei suptis sūpynių rinkiniu ir už sąveiką su Geltona Rupūže. Skraidanti ? kaladėlė taip pat teikia atlygį LEGO Persikutė gali „suvalgyti“ šiame žaidimo rinkinyje esantį raudoną vaisių, kuris aktyvina smagias reakcijas ir suteikia papildomų monetų. Jį taip pat galima duoti Geltonai Rupūžei arba kitai interaktyviai figūrėlei (nepridedama). Konstravimo instrukcijas rasite programėlėje LEGO Super Mario.

Nevaržomas kūrybiškumas
Kolekciniai LEGO Super Mario pradiniai rinkiniai ir papildomi rinkiniai suteikia gerbėjams galimybę papildyti, perkonstruoti ir kurti unikalius lygius.

  • Leiskitės į nuotykius su Persikute. Padovanokite Super Mario™ gerbėjams naują būdą žaisti LEGO® Super Mario™ visatoje su šiuo LEGO® Persikutės™ Pradiniu rinkiniu (71403).
  • Interaktyvi LEGO® Persikutės™ figūrėlė. Ji turi spalvų jutiklį, LCD ekraną įvairioms reakcijoms į judesius reikšti ir garsiakalbį, kuris skleidžia klasikinius garsus ir muziką iš vaizdo žaidimo.
  • Skaitmeninių monetų žaidimas. Šį žaislinį žaidimo rinkinį sudaro Pradinis vamzdis, Finišo stulpas, sūpynių rinkinys, Lavos burbulės svaidymo iššūkis, skraidanti ? kaladėlė ir Lemmy bei Geltonos Rupūžės figūrėlės.
  • Vaisinės pramogos. Raudonas vaisius sukelia smagias LEGO® Persikutės™ reakcijas ir jį galima padovanoti Geltonai Yoshi arba kitai interaktyviai figūrėlei (nepridedama). „Suvalgykite“ vaisių ir pelnykite skaitmeninių monetų.
  • Perkonstruokite ir derinkite. Šį modulinį 354 dalių LEGO® konstruktorių galima perkonstruoti ir derinti su kitais LEGO® Super Mario™ rinkiniais. Jis taps smagia gimtadienio ar šventine dovana kūrybingiems vaikams nuo 6 metų amžiaus.
  • Suvienykite jėgas. LEGO® Persikutės™ figūrėlei reikia 2 x AAA baterijų (nepridedamos) ir ją galima susieti „Bluetooth“ ryšiu su LEGO® Luigi™ arba LEGO® Mario™ (papildomos figūrėlės nepridedamos) žaidimui dviese.
  • Skaitmeninės instrukcijos. Papildomoje programėlėje LEGO® Super Mario™ yra konstravimo instrukcijų, įkvepiančių idėjų ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Konstruokite unikalius lygius. Kolekciniai LEGO® Super Mario™ konstravimo rinkiniai suteikia neribotų būdų papildyti, perkonstruoti ir kurti unikalius lygius ištisoms valandoms monetų rinkimo pramogoms.
  • Užtikrinta kokybė. LEGO® kaladėlės ir dalys atitinka griežtus pramonės standartus, kad užtikrintume, jog jos dera vienos su kitomis ir paprastai bei tvirtai susijungia: taip yra jau nuo pat 1958 metų.
  • Svarbiausia sauga – LEGO® dalys yra išbandomos beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos tenkina reiklius pasaulinius saugos standartus.

71403_lifestyle-6421617669f54.jpg

Pradinis rinkinys LEGO® Persikutės™ nuotykiams

Smagiai supažindinkite vaikus su LEGO® Super Mario™ pasauliu su šiuo rinkiniu, kurį sudaro interaktyvi LEGO® Persikutės™ figūrėlė.

71403_hero-6421617d1b4ab.jpg

Konstruoti drauge dar smagiau

Susiekite LEGO® Persikutę™ „Bluetooth“ ryšiu su LEGO® Luigi™ arba LEGO® Mario™ (be papildomų figūrėlių) žaisti drauge.

71403_inthebox-6421618518eb3.jpg

Dera su kitais LEGO® Super Mario™ rinkiniais

Išplėskite, perkonstruokite ir kurkite neribotus unikalius lygius su LEGO® Super Mario™ papildomais rinkiniais (parduodama atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71403 LEGO® Super Mario Nuotykių su Persikute pradinis rinkinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71403 LEGO® Super Mario Nuotykių su Persikute pradinis rinkinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71403 LEGO® Super Mario Nuotykių su Persikute pradinis rinkinys

Kodas: 4040101-5849
Barkodas: 5702017155234
4499
7499
44,99 €
44,99 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus