I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su Plaukimo lavos banga papildomu rinkiniu (71416) vaikai gali sukurti iki raudonumo įkaitusį lygį savo „LEGO® Super Mario™“ pasaulyje. Rinkinyje yra svyruojanti lavos banga su lavos liftu LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikutės™ figūrėlei (nepridėta). Žaidėjai uždirba skaitmeninių monetų, jeigu išsilaiko ant judančios bangos ir nugali 2 Lavos burbules abiejuose galuose. Rinkinyje, kuris puikiai tinka žaisti drauge su kitais, yra Fire Bro, kurį reikia nugalėti.
Papildoma programėlė
Atsisiųskite programėlę „LEGO Super Mario“, kurioje rasite konstravimo instrukcijų, įkvepiančių patarimų ir kitų smagių funkcijų, su kuriomis vaikams bus smagiau konstruoti.
Idėja dovanai
Šis kolekcinis žaidimo rinkinys yra nuostabi dovana 7 metų ir vyresniems vaikams, kurie mėgsta Super Mario™ ir turi „LEGO Super Mario“ pradinį rinkinį (žaidimui reikia 71360, 71387 arba 71403). Su šiais ir daugeliu kitų papildomų rinkinių gerbėjai gali išplėsti, perkonstruoti ir kurti unikalius lygius, kad žaisdami galėtų ištisas valandas rinkti monetas.
  • Čiuožkite lavos banga (71416). Su šiuo papildomu rinkiniu, kuriame yra svyruojanti lavos banga ir Super Mario™ priešų personažų, vaikai gali papildyti savo „LEGO® Super Mario™“ pasaulį smagiu lavos lygiu.
  • 3 „LEGO® Super Mario™“ figūrėlės. Rinkinyje yra Fire Bro ir 2 Lavos burbulės.
  • Svyruojanti lavos banga. Padėkite LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikutei™ (figūrėlės nepridedamos) čiuožti lavos liftu, nuo jo nenukristi ir nugalėti Lavos burbules. Jei pavyks, gausite skaitmeninių monetų.
  • Kelių žaidėjų žaidimas. Jei žaidžia 2 žaidėjai, vienas žaidėjas gali čiuožti lavos banga su interaktyvia LEGO® Super Mario™ figūrėle (nepridėta), o kitas – kovoti su Fire Bro.
  • Dovana vaikams nuo 7 metų amžiaus. Šis 218 dalių rinkinys taps smagia dovana ar staigmena vaikams, kurie jau turi interaktyviam žaidimui reikalingą „LEGO® Super Mario™“ pradinį rinkinį (71360, 71387 arba 71403).
  • Perkonstruokite ir derinkite. Standartinės formos modulinis rinkinys yra 18 cm aukščio, 32 cm pločio ir 15 cm gylio bei dera su kitais „LEGO® Super Mario™“ žaidimo rinkiniais.
  • Papildoma programėlė. Atsisiųskite programėlę „LEGO® Super Mario™“, kurioje rasite konstravimo instrukcijų, įkvėpiančių idėjų kurti ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Įkvėpkite vaikus kurti. Kolekciniai „LEGO® Super Mario™“ žaislai skirti žaisti pavieniui arba su draugais bei suteikia monetų rinkimo pramogų ir neribotų kūrybinių iššūkių juos papildant ir perkonstruojant.
  • Aukšta kokybė. LEGO® komponentai atitinka reiklius pramonės kokybės standartus, kad užtikrintų paprastą ir patikimą sujungimą į tvirtus modelius.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® konstravimo kaladėlės mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir nuodugniai analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

71416_lifestyle-63e9de1c4fa9e.jpg

Čiuožk lavos banga!

Su šiuo įspūdingu papildomu rinkiniu vaikai gali kurti iki raudonumo įkaitusį lygį savo „LEGO® Super Mario™“ pasaulyje.

71416_hero-63e9de22ee7ec.jpg

Žaisk su kitais

Žaiskite dviese, sujungę 2 pradinio rinkinio figūrėles (LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ar LEGO® Persikutė™ nepridedami).

71416_inthebox-63e9de2852513.jpg

Dera su kitais LEGO® Super Mario™ rinkiniais

Išplėskite, perkonstruokite ir kurkite lygius su kitais LEGO® Super Mario™ papildomais rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71416 LEGO® Super Mario™ Papildomas rinkinys „Plaukimas lavos banga“, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71416 LEGO® Super Mario™ Papildomas rinkinys „Plaukimas lavos banga“.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71416 LEGO® Super Mario™ Papildomas rinkinys „Plaukimas lavos banga“

Kodas: 4040101-6049
Barkodas: 5702017399836
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus