I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Mažiesiems šešiamečiams ir vyresnio amžiaus nindzėms patiks kurti smagias istorijas su Jay griaustinio drakono EVO (71760) žaidimų rinkiniu. Drakono žaislas su lanksčiomis kojomis, rankomis, žandikauliu, galva ir į ginklą panašia uodega taip pat gali būti patobulintas uždedant didesnius ir stipresnius sparnus.

Veiksmo kupini nindzių mūšiai
Konstravimo rinkinį sudaro dvi minifigūrėlės: Jay, ginkluotas nančiakais ir kardu, ir Angies skraidyklė su reaktyvine kuprine ir kardu. Šie du veikėjai užtikrins įsimintinus susirėmimus. Nuo 2022 metų sausio pasirodys naujovė, kai vaikai, nugalėję nindzių priešus ir įvykdydę misiją, gaus kolekcionuojamą juostą.

Unikalūs žaislai išradingoms pramogoms
NINJAGO žaislai gali nuvilioti vaikus nuo ekranų į įtraukiantį fantastinio veiksmo pasaulį. Čia jie gali veikti išvien su savo drąsiais nindzių herojais ir kovoti su piktadariais naudodami konstravimo rinkinių kolekciją, įskaitant motociklus, robotus ir nindzių šventoves.

  • Itin lankstus drakono žaislas. Vaikai gali vaidinti veiksmo kupinus siužetus su šiuo LEGO® NINJAGO® Jay griaustinio drakono EVO (71760) žaislu.
  • Dvi minifigūrėlės. Žaisliniame konstravimo rinkinyje yra Jay su nančiakais, kurį galima atnaujinti uždedant gobtuvą ir įteikiant kardą, taip pat Angies skraidyklė, apsiginklavusi kardu ir reaktyvine kuprine.
  • Nindzių veiksmas. Šis drakono žaislas turi lanksčias kojas, galvą, žandikaulį, sparnus, uodegą, kurią galima naudoti kaip ginklą, ir balną, kad vaikai, kovodami su gyvate, galėtų ant jo pasodinti Jay.
  • Kolekcionuojama juosta. Nuo 2022 m. sausio mėn. pasirodys naujovė, kai vaikai, įvykdę misijas ir nugalėję gyvatę, gaus greičio juostą, kurią bus galima uždėti ant drakono.
  • Daugiau apdovanojimų. Ieškokite juostų septyniuose kituose NINJAGO® rinkiniuose, įskaitant Zane galingojo roboto EVO (71761), Kai ugnies drakono EVO (71762) ir Lloyd lenktynių automobilio EVO (71763).
  • Konstruokite ir žaiskite. Šis 140 dalių nindzių žaidimų rinkinys leidžia vaikams nuo šešių metų amžiaus konstruoti žaidžiant jaudinančius nuotykius su savo nindzių herojais.
  • Žaiskite kelyje. Daugiau nei 32 cm ilgio drakono žaislas yra idealaus dydžio vaikams pasiimti su savimi keliaujant.
  • Žaidimo veiksmas. LEGO® NINJAGO® žaislai leidžia vaikams pasinerti į fantastinį pasaulį, kuriame jie gali veikti išvien su savo nindzių herojais ir kovoti su piktadariais.
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai.
  • Saugos užtikrinimas. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO NINJAGO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71760 LEGO® NINJAGO® Jay griaustinio drakonas EVO, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71760 LEGO® NINJAGO® Jay griaustinio drakonas EVO.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71760 LEGO® NINJAGO® Jay griaustinio drakonas EVO

Kodas: 4040101-5349
Barkodas: 5702017117478
1539
2199
15,39 €
21,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus