I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Suvienyk jėgas su Poe Dameron ir tapk pasipriešinimo herojumi! Sukonstruok šaunų X-Wing žvaigždėlaivį ir šok į kabiną. Nepamiršk įsodinti BB-8 ir skriek į kosmosą. Išskleisk sparnus ir pasiek maksimalų greitį. Kai įveiksi Pirmojo ordino pajėgas, grįžk namo švęsti pergalės!

Leiskite mažiesiems mokytis konstruoti ir žaisti vaidmenimis su šiuo LEGO® Star Wars™ Pasipriešinimo X-Wing (75297) vaikams nuo 4 metų amžiaus. Ši paprasta konstruoti žvaigždėlaivio iš „Žvaigždžių karai: galia nubunda“ versija turi sparnus, kuriuos galima išskleisti ir suskleisti. Poe Dameron LEGO minifigūrėlė turi pistoletą, telpa į X-Wing kabiną, kurioje yra vietos ir BB-8 droido LEGO figūrėlei.

Instrukcijos PLUS Naudokite interaktyvias Instructions PLUS, esančias nemokamoje LEGO Building Instructions programėlėje. Ji turi šaunius priartinimo ir sukinėjimo įrankius, vaikams būtų dar maloniau konstruoti šį žvaigždėlaivį.

Sveiki atvykę į 4+ LEGO Star Wars 4 + konstruojami žaidimo rinkiniai taps mažesniems vaikams nuo 4 metų amžiaus puikiai pažintimi su LEGO konstravimu ir „Žvaigždžių karų“ saga. Su pagalbiniais pradinių kaladėlių pagrindais jie galės mikliai konstruoti transporto priemones, pastatus ir ne tik, visiškai savarankiškai, be vyresniųjų pagalbos.

  • Suteikite vaikams puikią pirmąją pažintį su LEGO® Star Wars™ su šiuo pasipriešinimo X-Wing (75297) konstruojamu žaislu, kurį sudaro pradinės kaladėlės pagrindas, mikliam konstravimui, kad veiksmas prasidėtų iškart.
  • Konstruojamas žvaigždėlaivis turi Poe Dameron LEGO® minifigūrėlę su blasteriu bei BB-8 droido LEGO figūrėle kūrybiškam žaidimui vaidmenimis įkvėpti.
  • X-Wing turi atidaromą kabiną Poe Dameron, vietos BB-8 droidui ir skrydžio režimui išskleidžiamus sparnus.
  • Paprastas konstruoti ir perkonstruoti po mūšio, šis 60 dalių LEGO® Star Wars™ pradinis rinkinys taps geriausia gimtadienio, šventine arba netikėta dovana kūrybiškiems vaikams nuo 4 metų amžiaus.
  • Šis nuostabus žvaigždėlaivio konstravimo žaislas yra 5 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 19 cm pločio, dėl to jis lengvai telpa vaiko kuprinėje, kad būtų galima žaisti kelyje.
  • Tai idealus konstruojamas modelis mažiems vaikams konstruoti savarankiškai arba su vyresniųjų pagalba.
  • Vaikams konstruoti bus smagiau su Instructions PLUS, kurias galima rasti nemokamoje programėlėje LEGO® Building Instructions, kurioje yra vaizdo priartinimo ir pasukimo įrankių.
  • LEGO® Star Wars™ 4+ konstravimo žaislai smagiai supažindina vaikus su „Žvaigždžių karų“ visata, padėti jiems išmokti konstruoti ir lavina kūrybiškumą žaidžiant.
  • LEGO® komponentai atitinka aukščiausius pramonės standartus, kad užtikrintų nuolatinę kokybę, patikimai susijungtų ir tvirtai laikytųsi statą – taip yra nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys tikrinamos maksimaliai, kad atitiktų vienus griežčiausių saugos ir kokybės standartų visame pasaulyje (ir tolimose, tolimose galaktikose!).
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75297 LEGO® Star Wars™ Pasipriešinimo „X-Wing™“, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75297 LEGO® Star Wars™ Pasipriešinimo „X-Wing™“.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75297 LEGO® Star Wars™ Pasipriešinimo „X-Wing™“

Kodas: 4040101-4988
Barkodas: 5702016912661
2299
22,99 €
22,99 €
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus