I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Paminėkite Luke Skywalker sugrįžimą serialo „Star Wars: The Mandalorian“ 2 sezone su šiuo konstruojamu Tamsiųjų karių žaidimo rinkiniu (75324) gerbėjams nuo 8 metų amžiaus. Jį sudaro autentiškai ir detaliai atkurta scena Imperijos lengvajame kreiseryje, kur pasirodo Luke, su besisukančiu liftu, sukamąja kovos platforma ir slankiojančia Jėgos platforma Tamsiesiems kariams nustumti. Rinkinyje yra 4 LEGO® minifigūrėlės: 2022 m. kovą pasirodysiantis Luke Skywalker su šviesos kardu ir 3 Tamsieji kariai su blasteriais smagiam, išradingam žaidimui vaidmenimis įkvėpti.

Skaitmeniniai konstravimo įrankiai

Nuoseklias iliustruotas konstravimo instrukcijas rasite dėžutėje ir nemokamoje LEGO Building Instructions programėlėje, kuri taip pat turi interaktyvių peržiūros įrankių, su kuriais konstruoti bus dar smagiau.

Nuostabūs konstravimo žaislai

LEGO Group kuria erdvėlaivius, transporto priemones, vietoves ir personažus iš „Žvaigždžių karų™“ visatos nuo 1999 metų. Dideliame asortimente rasite puikių dovanų bet kokio amžiaus gerbėjams.

  • LEGO® Star Wars™ rinkinys Luke Skywalker prieš Tamsiuosius karius. Gerbėjai gali prisiminti Luke Skywalker sugrįžimą serialo „Star Wars: The Mandalorian“ 2 sezone su šiuo Tamsiojo kario puolimo (75324) konstruojamu žaislu.
  • 4 LEGO® minifigūrėlės. Luke Skywalker su šviesos kardu ir 3 Tamsiaisiais kariais su blasteriais išradingam žaidimui vaidmenimis.
  • Konstruojama scena Imperijos lengvojo kreiserio viduje. Sukamasis liftas, Luke Skywalker skirta sukamoji kovos platforma ir slankiojanti Jėgos platforma, kuria jis gali nustumti Tamsiuosius karius.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 8 metų. Dovanokite šį 166 dalių konstravimo žaislą kaip šventinę, gimtadienio arba netikėtą dovaną kūrybingiems vaikams, kuriems patinka „Star Wars: The Mandalorian“.
  • Nešiojamas žaidimas – liftas / koridorius yra 10 cm aukščio, 18 cm ilgio ir 9 cm pločio, tad jis tilps į vaiko kuprinę su LEGO® minifigūrėlėmis žaidimui kelyje.
  • Patobulintos skaitmeninės instrukcijos. Instrukcijas rasite dežutėje ir programėlėje LEGO® Building Instructions, kurioje yra skaitmeninių peržiūros įrankių, kurie suteiks naują matmenį konstravimo patirčiai.
  • LEGO® Star Wars™ konstravimo rinkiniai bet kokio amžiaus vaikams. LEGO® Star Wars rinkiniai leidžia vaikams (ir suaugusiems gerbėjams) atkurti žymias scenas, išgalvoti naujų istorijų ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Aukščiausia kokybė. LEGO® kaladėlės ir dalys atitinka reiklius kokybės standartus, užtikrinant, kad jos būtų lengvai ir tvirtai sujungiamos.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir nuodugniai analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

75334_lifestyle-64005cd618c80.jpg

Teprasideda šviesos kardų mūšis!

Su šiuo rinkiniu gerbėjai gali atkurti legendinę Obi-Wan Kenobi™ dvikovą su Darth Vader™ ir „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“.

75334_hero-64005cdabed4a.jpg

Nevaržomos kūrybiškos pramogos

Šis konstruojamas žaidimo rinkinys turi daugybę žaismingų ypatybių, įkvėpsiančių mažuosius „Žvaigždžių karų™“ gerbėjus kurti.

75334_inthebox-64005cdf7120f.jpg

Geriausia dovanos idėja kūrybingiems vaikams

Šis aukščiausios kokybės konstravimo rinkinys taps šaunia dovana vaikams, kuriems patinka „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75324 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Tamsiojo kario™ puolimas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75324 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Tamsiojo kario™ puolimas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75324 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Tamsiojo kario™ puolimas

Kodas: 4040101-5459
Barkodas: 5702017155500
3009
4299
30,09 €
42,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus