I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Privalote susitelkti, kad sukonstruotumėte šią LEGO® Star Wars™ Dagobos džedajų treniruočių dioramą (75330). Šis konstruojamas modelis yra kupinas atpažįstamų detalių iš legendinės filmo „Žvaigždžių karai: Imperija kontratakuoja“ scenos. Atkurikite Jodos lūšnelę Dagobos pelkėse, Luke Skywalker paskendusio „X-wing“ sparną. Pridėkite Jodos ir Luke Skywalker LEGO minifigūrėles ir R2-D2 LEGO droido figūrėlę (Luke ir R2-D2 išsiskiria naujomis 2022 m. gegužės dekoracijomis). Nostalgišką modelį vainikuoja lentelė su Yoda žodžiais: „Daryk. Arba nedaryk. Bandyti negali“.

Nuoseklus vadovas
Šis rinkinys su aiškiomis konstravimo instrukcijomis taps puikia dovana klasikinės„Žvaigždžių karų“ trilogijos gerbėjams, kuria galės mėgautis net pradedantieji LEGO konstruotojai.

Pramogų galaktika
Viskas prasidėjo labai labai seniai, tolimoje tolimoje galaktikoje. Dabar saga tęsiasi jūsų namuose su aukščiausios kokybės LEGO Star Wars rinkinių kolekcija suaugusiems, kurią sudaro ir daugiau dioramų, kurios atkuria kitas įsimintinas scenas.

  • Detali Dagobos džedajų treniruočių diorama (75330). Atkurdami sceną iš filmo „Žvaigždžių karai: Imperija kontratakuoja“, LEGO® kaladėlėmis, pasitelkite džedajų vado Yoda susikaupimą.
  • 2 LEGO® Star Wars™ minifigūrėlės ir LEGO droido figūrėlė. Luke Skywalker ir Yoda su lazdele bei R2-D2, kurie įkvėps konstruojamai scenai gyvybės.
  • Skirta eksponuoti. Sukonstruokite Yoda lūšnelę Dagobos planetoje ir iš pelkės kyšantį Luke Skywalker „X-wing“ sparną. Pritvirtinkite lentelę su Yoda žodžiais „Daryk. Arba nedryk. Bandyti negali“.
  • Surink visą kolekciją. Šis rinkinys yra LEGO® Star Wars™ konstruojamų ir eksponuojamų dioramų kolekcijos dalis, kurios kiekvienas modelis vaizduoja mylimą sceną iš „Žvaigždžių karų“.
  • Dovanos idėja. Įsigykite sau arba padovanokite šį 1 000 dalių rinkinį suaugusiems „Žvaigždžių karų™“ gerbėjams, aistringiems LEGO® konstruotojams arba LEGO Star Wars dioramų kolekcionieriams šventės arba gimtadienio proga.
  • Konstruojamas „Žvaigždžių karų™“ suvenyras skirtas sužadinti nostalgijai. Ši diorama yra 16 cm aukščio, 29 cm pločio ir 17 cm gylio.
  • Nuoseklus vadovas. Dar neturite patirties su LEGO® konstravimo rinkiniais? Jokių problemų. Dėžutėje yra iliustruotų instrukcijų, kurios padės konstruoti su džedajų vado Yoda rimtimi.
  • Iš tolimos tolimos galaktikos tiesiai į jūsų namus. LEGO® Star Wars™ rinkiniai suaugusiems, skirti jums, patyrusiems konstruotojams, kuriems patinka betarpiški kūrybiniai projektai.
  • Aukščiausia kokybė. Nuo pat 1958 metų, LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, kad užtikrintų, jog jie visada būtų suderinami ir tvirtai susijungtų.
  • Saugos standartų atitikimas. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75330 LEGO® Star Wars™ Dagobos™ džedajų™ treniruočių diorama, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75330 LEGO® Star Wars™ Dagobos™ džedajų™ treniruočių diorama.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75330 LEGO® Star Wars™ Dagobos™ džedajų™ treniruočių diorama

Kodas: 4040101-5493
Barkodas: 5702017155562
7699
10999
76,99 €
109,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus