I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su LEGO® Marvel Galaktikos sergėtojų būstinės (76253) rinkiniu perkelkite „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai: III dalis“ veiksmą į vaikų nuo 7 metų amžiaus rankas

Čia prasideda nuotykiai!

„Marvel“ filmų gerbėjai atpažins šią superherojaus bazę iš „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai: III dalis“. Rinkinyje yra įrankiai, technologijos ir stalas, prie kurio Groot ir Star-Lord minifigūrėlės planuoja kitą įspūdingą misiją. Kad būtų dar smagiau naudotis skaitmeninėmis priemonėmis, vaikai gali atsisiųsti programėlę „LEGO Builder“ ir įžengti į kūrybišką pasaulį, kuriame gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo konstravimo progresą.

  • Superherojaus bazė. Su LEGO® Marvel Galaktikos sergėtojų būstinės (76253) rinkiniu perkelkite „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai: III dalis“ veiksmą į vaikų nuo 7 metų rankas ir leiskitės į nuotykius.
  • Pažįstami personažai. Rinkinyje yra 2 legendinės minifigūrėlės – Groot ir Star-Lord, taip pat konstruojama bazė su įrankiais, technologijomis ir stalu.
  • Daugybė žaidimo būdų. Vaikai gali keisti atlenkiamos būstinės kampą ir, žaisdami su minifigūrėlėmis ir priedais, atkurti mėgstamas filmo akimirkas bei leistis į nuotykius.
  • Dovana „Marvel“ gerbėjams. Šis konstruojamas rinkinys – puiki dovana gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga vaikams nuo 7 metų.
  • Nešiojamas žaidimų rinkinys. Šis universalus konstravimo ir žaidimo rinkinys yra 6 cm aukščio, 13 cm pločio ir 5 cm gylio.
  • Patogios konstravimo instrukcijos. Atsisiųskite programėlę „LEGO Builder“ ir pasinerkite į įspūdingą konstravimo patirtį, skaitmeninėmis priemonėmis priartinkite ir sukiokite trimačius modelius, išsaugokite rinkinius ir sekite progresą.
  • Neribotos superherojų pramogos. Didelis LEGO® Marvel konstruojamų žaislų asortimentas atveria neribotas konstravimo ir žaidimo galimybes.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir patogumą.
  • Užtikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76253_lifestyle-645c90fec83ff.jpg

Galaktikos sergėtojų būstinė

Veiksmo kupina „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai. III dalis“ superherojų būstinės kopija.

76253_hero-645c910549253.jpg

Pramogos prasideda iš karto

Vos atvėrę dėžutę jaunieji superherojai, pasitelkę kūrybines galias, atkurs Galaktikos sergėtojų būstinę.

76253_build-645c910beb21b.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D rinkinius bei stebėti pažangą.

76253_inthebox-645c911165b77.jpg

Dovana „Marvel“ gerbėjams

Technologijų pripildytoje Galaktikos sergėtojų bazėje jaunieji herojai smagiai leis laiką su žinomais „Marvel“ personažais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MARVEL SUPER HEROES žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76253 LEGO® Super Heroes Marvel Galaktikos sergėtojų būstinė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76253 LEGO® Super Heroes Marvel Galaktikos sergėtojų būstinė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76253 LEGO® Super Heroes Marvel Galaktikos sergėtojų būstinė

Kodas: 4040101-6342
Barkodas: 5702017419701
839
1199
8,39 €
11,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus