I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

LEGO® Marvel Naujasis Sergėtojų erdvėlaivis (76255) – kelionių žvaigždė iš „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai: III dalis“ – nusileis į vaikų rankas. Šis įspūdingas žaidimui ir ekspozicijai skirtas erdvėlaivis nukels vaikus nuo 10 metų į kūrybiško žaidimo visatą.

3 erdvėlaiviai viename

Šis konstruojamas erdvėlaivis nuo pat pirmo žvilgsnio patraukia akį. Jame yra atsidaranti kabina, talpinanti 3 minifigūrėles, slaptas skyrius dar vienai minifigūrėlei, ginklų ir priedų susidėjimo vieta ir 2 maži kosminiai erdvėlaiviai, atsiskiriantys nuo pagrindinio erdvėlaivio. Rinkinyje yra 5 filmo personažų minifigūrėlės: Mantis, Draksas, Star-Lord, Nebula ir Adamas Varlokas. Erdvėlaivį galima lengvai pakelti ir „paskraidinti“ erdvėje, o pasibaigus dienos veiksmui jis puikiai atrodys ant stovo bet kurio vaiko kambaryje. Su skaitmeninėmis pramogomis programėlėje „LEGO Builder“ vaikai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo konstravimo progresą.

  • Erdvėlaivis su daugybe funkcijų. Atkurkite filmo veiksmą su LEGO® Marvel Naujuoju Sergėtojų erdvėlaiviu (76255), visata keliaujančia žvaigžde, iš „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai: III dalis“.
  • Autentiškas „Marvel“ veiksmas. Rinkinyje yra 5 filmo personažų minifigūrėlės: Mantis, Draksas, Star-Lord, Nebula ir Adamas Varlokas.
  • Daugybė žaidimo galimybių. Universalus erdvėlaivis turi atsidarančią kabiną, kurioje telpa 3 minifigūrėlės, slaptą skyrių dar vienai minifigūrėlei, ginklų saugyklą ir pridedamus 2 mažus erdvėlaivius.
  • Žaiskite ir eksponuokite. Erdvėlaivį galima lengvai pakelti ir „paskraidinti“ erdvėje, o pasibaigus dienos veiksmui padėti ant stovo bet kurio vaiko kambaryje.
  • Superherojaus dovana. Nudžiuginkite „Marvel“ gerbėją nuo 10 metų gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga.
  • Universalus žaidimo rinkinys. Šis tiksliai pagal filmą sukonstruotas erdvėlaivis yra 31 cm aukščio, 21 cm ilgio ir 26 cm pločio.
  • Patogios konstravimo instrukcijos. Atsisiųskite programėlę „LEGO Builder“ ir pasinerkite į įspūdingą konstravimo patirtį, skaitmeninėmis priemonėmis priartinkite ir sukiokite trimačius modelius, išsaugokite rinkinius ir sekite progresą.
  • Neribotos superherojų pramogos. Didelis LEGO® Marvel konstruojamų žaislų asortimentas atveria neribotas konstravimo ir žaidimo galimybes.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir patogumą.
  • Užtikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76255_lifestyle-645c93f15bc66.jpg

Naujasis Sergėtojų erdvėlaivis

Nudžiuginkite jaunuosius superherojus erdvėlaiviu iš „Marvel Studios“ filmo „Galaktikos sergėtojai. III dalis“.

76255_hero-645c93facc8fc.jpg

Puikiai tinka žaisti ir eksponuoti

Erdvėlaivį galima lengvai pakelti ir „skraidinti“ erdvėje. Pasibaigus veiksmui jis puikiai tiks ekspozicijai.

76255_build-645c940311e54.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D rinkinius bei stebėti pažangą.

76255_inthebox-645c9409541a1.jpg

Dovana superherojams

„Marvel“ gerbėjus nudžiugins detalės ir žymieji personažai: Žvaigždžių valdovas, Mantis, Draksas ir naujasis Adamas Varlokas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MARVEL SUPER HEROES žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76255 LEGO® Super Heroes Marvel Naujasis Sergėtojų erdvėlaivis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76255 LEGO® Super Heroes Marvel Naujasis Sergėtojų erdvėlaivis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76255 LEGO® Super Heroes Marvel Naujasis Sergėtojų erdvėlaivis

Kodas: 4040101-6344
Barkodas: 5702017419725
8049
11499
80,49 €
114,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus