I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Atvertęs šią konstruojamą žaidimo knygą pateksi į profesoriaus Flitviko Hogvartso™ kerų klasę! Drauge su Hariu Poteriu™ ir Čo Čang klausykis Varno nago™ vadovo pamokos, kuris kalba užsilipęs ant knygų stirtos, kad jį visi matytų. Čiupk savo burtų knygą ir pamok plunksna, kad išmoktum pakėlimo į orą kerų – Wingardium Leviosa!

LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ akimirka: kerų klasė (76385) yra Hogvartso™ klasė konstruojamos knygos žaidimo rinkinyje. Vaikams atvertus viršelį, jie perkeliami į profesoriaus Flitviko kerų pamoką.

Nešiojama Hogvartso klasė Su daugybe ypatybių, kurios įkvepia nesibaigiančiam išradingam žaidimui vaidmenimis, šis pramogų kupinas žaidimo rinkinys pakerės kiekvieną Hario Poterio gerbėją! Jame yra integruota lenta, lentyna ir židinys bei daugybę baldų įrangos, kurią galima išimti, kad būtų daugiau vietos žaidimui. Vaikai gali derinti šį kerinti Hario Poterio žaidimo rinkinį su kitais kolekcijos rinkiniais – kiekvieną jų atvertus prasideda skirtingos Hogvartso klasės nuotykis. Visi šios serijos rinkiniai turi skirtingų spalvų viršelius ir unikalius akcentus, be to juos galima sujungti 360 laipsnių Hogvartso žaidimui.

Stebuklingos dovanos raganoms ir burtininkams Didelį LEGO Harry Potter rinkinių pasirinkimą sudaro dovanos, kurios nudžiugins filmo gerbėjus.

  • LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ akimirka: kerų klasė (76385) yra konstruojama žaidimo knyga, kurią atvertus pasirodo profesoriaus Flitviko kerėjimo pamoka iš Hario Poterio filmų.
  • Su Hario Poterio™, Čo Čang ir profesoriaus Flitviko minifigūrėlėmis, lenta, lentyna, židiniu, burtų knyga ir daugybe autentiškų priedų.
  • Atvertę viršelį vaikai persikelia į profesoriaus Flitviko kerų pamoką. Joje gausu priemonių mokytis su daugybe smagių priedų, kurie išplečia žaidimą.
  • Nuo 8 metų amžiaus. Užburianti dovana mažosioms raganoms ir burtininkams, ieškantiems naujų būdų patirti Hario Poterio™ nuotykius.
  • Šis magiškas Hogvartso™ akimirkos rinkinys yra 12 cm aukščio, 8 cm pločio ir 4 cm gylio, idealiai pritaikytas žaidimui ir eksponavimui bei nešiojimuisi su savimi.
  • Su autentiškais priedais, kuriuos vaikai atpažins iš Hario Poterio™ filmų, pvz., a plunksna ir vadovėlis, iš kurio galima išmokti kybojimo ore kerų.
  • Seriją sudaro daugiau rinkinių, kuriuos vaikai gali surinkti. Kiekvienas iš jų atkuria įspūdingą pamoką žymiausiose Hogvartso™ klasėse. Žaidimo rinkiniai susijungia ir sudaro 360 laipsnių aplinką.
  • Didelis pasirinkimas LEGO® Harry Potter™ rinkinių yra kupinas populiarių personažų, šaunių ypatybių ir pažįstamų vietovių ir magiškų filmų. Puikios dovanos, įkvepiančios išradingai žaisti.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys atitinka reiklius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir idealų sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® rinkiniai yra nuodugniai išbandomi, siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76385 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paminklas: kerų klasė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76385 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paminklas: kerų klasė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76385 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paminklas: kerų klasė

Kodas: 4040101-5021
Barkodas: 5702016913491
2589
3699
25,89 €
36,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus