I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Pagamink galingą multisulčių eliksyrą. Išgerk ir… transformuokis! Prisijunk prie Hario Poterio™, Ronio Vizlio™ ir Hermionos Įkyrėlės™, kurie kuria stebuklingus eliksyrus Hogvartso™ vonioje, ir patirk netikėtų pasikeitimų! Tai pat laukia ir kitos staigmenos: slaptas tunelis po praustuvu, išskirtinė auksinė Hario Poterio minifigūrėlė bei 2 kolekcinės atsitiktinės burtininko kortos plytelės.

LEGO® Harry Potter™ Hogvartsas™: multisulčių eliksyro klaida (76386) įkvepia stebuklingiems nuotykiams Hogvartso vonioje.

Minifiūrėlių transformacija su multisulčių eliksyru Jaunosios raganaitės ir burtininkai jungiasi prie Hario Poterio, Ronio Vizlio™ ir Hermionos Įkyrėlės™, kurie gamina multisulčių eliksyrą. Jo išgėrus, personažai transformuojami į Vinsentą Niurzgą ir Gregorį Gylį, o tai vaikai atlieka apsukdami personažų galvas, kad pasirodytų kitas veidukas, ir pakeisdami plaukus. Tačiau magija gali subjurti, nes Hermiona pavirsta kate! Tai pat laukia ir kiti netikėtumai: išskirtinė auksinė jubiliejinė Hario Poterio minifigūrėlė, 2 atsitiktinės kolekcinės burtininko kortelės ir slaptas tunelis po praustuvu. Kai šis rinkinys suderinamas su LEGO Hario Poterio Hogvartso paslapčių kambariu (76389), slaptas tunelis prisijungia prie 2 kambarių ir dar labiau išplečia žaidimo galimybes. Ši stebuklinga modulinė sistema suteikia vaikams galimybę jungiant kambarius sudėti visą Hogvartso pilies modelį.

  • LEGO® Harry Potter™ Hogvartsas™: multisulčių eliksyro klaidos (76386) rinkinyje yra viskas: populiarūs personažai, išradingos ypatybės bei kerintys nuotykiai – ir visa tai žymioje Hogvarsto aplinkoje.
  • Su Hario Poterio™, Hermionos Įkyrėlės™ ir Ronio Vizlio™ minifigūrėlėmis, konstruojama Vaitoklės Mirtos vonia ir autentiškais priedais.
  • Įspūdingos ypatybės, pavyzdžiui, transformuojamos minifigūrėlės ir slaptas praėjimas, padeda vaikams atkurti sceną iš „Haris Poteris™ ir paslapčių kambarys™“ bei prisigalvoti savų magiškų istorijų.
  • Šis universalus, konstruojamas žaidimo rinkinys taps idealia dovana jaunosioms raganaitėms ir burtininkams nuo 7 metų amžiaus. Magiškas žaidimo galimybių derinys užtikrina nesibaigiančius nuotykius.
  • Rinkinys yra 8 cm aukščio, 12 cm pločio ir 6 cm gylio bei lengvai jungiamas su LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ paslapčių kambariu (76389), kad būtų dar smagiau.
  • Šis žaislas priklauso serijai autentiškų, detalių modulinių rinkinių, kuriuos vaikai gali konstruoti ir jungti bei perdėlioti, kad sukurtų nuosavą Hogvartso™ pilies modelį.
  • Su išskirtine auksine Hario Poterio™ minifigūrėle magiškam LEGO® Harry Potter 20-mečiui paminėti. Jį taip pat sudaro 2 atsitiktinės kolekcinės burtininko kortelių plytelės (vaikai iš viso gali surinkti 16).
  • LEGO® Harry Potter™ žaisluose yra mėgstamų personažų, nuostabių būtybių ir pažįstamų vietovių iš populiarių filmų. Tai – tobula dovana vaikams, kurie nori dalyvauti magiškuose filmų nuotykiuose.
  • LEGO® konstravimo rinkiniai tenkina griežčiausius pramonės kokybės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir idealų sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76386 LEGO® Harry Potter™ Hogvartsas™: multisulčių eliksyro klaida, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76386 LEGO® Harry Potter™ Hogvartsas™: multisulčių eliksyro klaida.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76386 LEGO® Harry Potter™ Hogvartsas™: multisulčių eliksyro klaida

Kodas: 4040101-5208
Barkodas: 5702016913507
1819
2599
18,19 €
25,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus