I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO SPEED CHAMPIONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Štai pergalingas derinys supergreitų automobilių gerbėjams – LEGO® Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro ir Aston Martin Vantage GT3 (76910) žaislų konstravimo rinkinys. Nuo šiol galite kolekcionuoti, konstruoti ir tyrinėti šiuos detaliai atkurtus LEGO modelius, kurie suteikia puikią konstravimo patirtį bei idealiai tinka eksponuoti ir pašėlusiai žaisti!

Skaitmeninės instrukcijos

Prie šio Speed Champions rinkinio pridedamos spausdintos ir skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Interaktyvus skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi puikių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamus modelius iš visų kampų.

Įkūnykite novatorišką dizainą

LEGO Speed Champions rinkiniai atkuria konstruojamas populiariausių ir pažangiausių pasaulyje automobilių versijas. Smagūs konstruoti kolekciniai modeliai puikiai tinka eksponuoti ir dalyvauti dramatiškose lenktynėse, dėl to jie – puikus pasirinkimas vaikams ir bet kokio amžiaus automobilių gerbėjams.

  • „Aston Martin Valkyrie AMR Pro“ ir „Aston Martin Vantage GT3“ LEGO® versijos. Žaidimo rinkinys vaikams ir automobilių gerbėjams, kurie dievina lenktynių automobilius ir automobilių inovacijas.
  • Kas yra dėžutėje? Viskas, ko reikia atkurti „Aston Martin Valkyrie AMR Pro“ ir „Vantage GT3“ iš LEGO®  kaladėlių, bei 2 vairuotojų minifigūrėlės su lenktynių kostiumais, šalmais, perukais ir veržliarakčiais.
  • Kolekcionuokite, žaiskite ir eksponuokite. Šie kolekciniai automobiliai skirti eksponuoti ir žaisti vaidmenimis lenktynių trasos intrigas.
  • Dovana bet kokia proga. 592 dalių LEGO® Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro ir Aston Martin Vantage GT3 (76910) galima dovanoti gimtadieniui arba bet kokia proga vaikams ir automobilių gerbėjams nuo 9 metų.
  • Patogu neštis ir laikyti. „Aston Martin Valkyrie AMR Pro“ modelis yra 4 cm aukščio, 19 cm ilgio ir 7 cm pločio.
  • Šiam žaislinio automobilio žaidimo rinkiniui nereikia baterijų. Jis varomas vaikų vaizduote – todėl lenktynių veiksmas niekada nesibaigia!
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimo vadovas. Priartinkite, pasukite ir apžiūrėkite kiekvieną modelį iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Building Instructions programėle, skirta išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. 
  • Kelią rodo inovacijos. LEGO® Speed Champions konstravimo rinkiniai suteikia vaikams ir automobilių gerbėjams galimybę tyrinėti automobilių dizaino inovacijas.
  • Dėmesys kokybei – LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Išbandytas saugumas – visi LEGO® konstravimo žaislai kruopščiai tikrinami, kad kiekvienas žaidimo rinkinys atitiktų griežtus saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SPEED CHAMPIONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76910 LEGO® Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro ir Aston Martin Vantage GT3, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76910 LEGO® Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro ir Aston Martin Vantage GT3.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76910 LEGO® Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro ir Aston Martin Vantage GT3

Kodas: 4040101-5451
Barkodas: 5702017160849
3639
5199
36,39 €
51,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus