I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO SPEED CHAMPIONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Pirmą kartą lenktynių gerbėjai ir vaikai nuo 9 metų gali surinkti „McLaren“ hiperautomobilių duetą su LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT and McLaren F1 LM (76918) rinkiniu. Vaikai gali konstruoti, eksponuoti ir žaisti vaidmenimis su legendiniu F1 LM modeliu iš 1990-ųjų ir naujausiu Solus GT.

Sukonstruokite savąjį „McLaren“Abiejų „McLaren“ superautomobilių versijos turi autentiškų tikrų automobilių detalių – išskirtinės oranžinės papajos spalvos riboto leidimo F1 LM turi vairuotojo sėdynęcentre ir aušinimo kanalus abiejose pusėse, o Solus GT taip pat turi sėdynę centre ir galinį sparną. Rinkinyje taip pat yra 2 vairuotojų minifigūrėlės, kurias vaikai gali pasodinti prie automobilio vairo ir surengti lenktynes tarpusavyje.

Smagi skaitmeninė patirtis LEGO gerbėjams

Su programėle „LEGO Builder“ kartu su savo vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • 2 konstruojamos „McLaren“ transporto priemonės. LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT and F1 LM (76918) rinkinys, skirtas rinkti, konstruoti ir kolekcionuoti; vaikams nuo 9 metų ir aistringiems automobilių gerbėjams.
  • 2 minifigūrėlės. Abu žaisliniai automobiliai turi vairuotojo minifigūrėlę, kurią vaikai ir automobilių gerbėjai gali pasodinti už vairo ir surengti įdomias lenktynes tarpusavyje.
  • Tikroviškos detalės. Konstruojamuose modeliuose yra realių modelių detalių: F1 LM yra išskirtinės oranžinės papajos spalvos, o Solus GT turi išraiškingas ratų arkas ir kabiną.
  • „McLaren“ modeliai, skirti žaisti ir eksponuoti. Vaikai patirs džiaugsmingų akimirkų konstruodami klasikinio F1 LM ir šiuolaikinio Solus GT modelius ir eksponuodami juos bei pasinerdami į smagias lenktynes.
  • LEGO® dovana. Nudžiuginkite šiuo aukščiausios klasės 581 dalies Speed Champions rinkiniu gimtadienio ar švenčių proga vaikus nuo 9 metų ar aistringus automobilių gerbėjus.
  • Nešiojamo dydžio modelis. „McLaren“ modelis F1 LM, tinkamas žaisti namuose ar kelyje, yra 4 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 7 cm pločio.
  • Naujas būdas konstruoti. Naudokitės programėle „LEGO® Builder“, kuri padės leistis į malonų nuotykį. Išsaugokite rinkinius, stebėkite savo progresą ir priartinkite bei sukiokite trimačius modelius, kad konstruodami matytumėte visą vaizdą.
  • Dar daugiau veiksmo dideliu greičiu. Pasižvalgykite į kitus LEGO® Speed Champions modelius – Ferrari 812 Competizione (76914), Pagani Utopia (76915) ir Porsche 963 (76916).
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos siekiant užtikrinti nuoseklų jų atskyrimą.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

76918_lifestyle-645ca16c2597e.jpg

Rinkinys su 2 „McLaren“ hiperautomobiliais

Pirmą kartą vaikai galės surinkti dvigubą „McLaren“ LEGO® modelių pakuotę su klasikiniu F1 LM ir naujuoju „Solus GT“.

76918_hero-645ca17266ddb.jpg

Rinkite, konstruokite, žaiskite, eksponuokite

2 LEGO® „McLaren“ hiperautomobiliai leis vaikams mėgautis įdomiomis lenktynėmis ir juos demonstruoti.

76918_build-645ca17a44d90.jpg

Smagi skaitmeninė patirtis

Su programėle „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti progresą, priartinti ir sukioti 3D automobilius.

76918_inthebox-645ca18008250.jpg

Dviguba dovana transporto priemonių gerbėjams

2 „McLaren“ LEGO® modeliai taps puikia šventine ar gimtadienio dovana tiek automobilių gerbėjams, tiek vaikams nuo 9 metų.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SPEED CHAMPIONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT ir McLaren F1 LM, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT ir McLaren F1 LM.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT ir McLaren F1 LM

Kodas: 4040101-6207
Barkodas: 5702017424224
3999
4999
39,99 €
49,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus