I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO INDIANA JONES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

„LEGO® Indiana Jones™“ Naikintuvo gaudynių (77012) rinkinyje yra viskas, ko prireiks vaikams nuo 8 metų žaidžiant nesibaigiančius kūrybinius žaidimus. Rinkinyje yra puikus lėktuvas su propeleriu, 2 smaigų šaudyklėmis ir nuimamais sparnais, taip pat superšaunus vintažinis kabrioletas su dėže gale, kurioje laikomas skėtis ir pistoletas.

Atgaivinkite filmų apie Indianą Džounsą magiją

Konstravimo rinkinyje yra 3 minifigūrėlės: Indiana Džounsas su savo mėgstamu botagu, jo tėvas profesorius Henris Džounsas vyresnysis, laikantis dienoraštį, ir naikintuvo pilotas, tad vaikai galės atkurti žymiąją persekiojimo sceną iš filmo „Indiana Džounsas ir jaudinantis kryžiaus žygis“.

Konstravimo rinkiniai, įkvepiantys jaudinantiems nuotykiams

Su „LEGO Indiana Jones“ serijos rinkiniais tėvai galės nostalgiškai švęsti Indianos Džounso palikimą ir supažindinti vaikus su drąsiais šio herojaus nuotykiais, matytais pirmuose trijuose franšizės filmuose. Kartu galėsite mėgautis turiningu konstravimu, žaisdami vaidmenimis su įvairiais automobiliais, lėktuvais ir šventyklomis.

  • „Indiana Jones™“ lėktuvo ir automobilio rinkinys. „LEGO® Indiana Jones™“ Naikintuvo gaudynių (77012) rinkinyje vaikai ras viską, ko reikia filmo „Indiana Džounsas ir jaudinantis kryžiaus žygis“ veiksmui atgaivinti.
  • 3 minifigūrėlės. Rikinyje yra automobiliu važiuojantys Indiana Džounsas su savo mėgiamu botagu, jo tėvas profesorius Henris Džounsas vyresnysis, laikantis rankoje dienoraštį, ir skrydžiui konstruojamu lėktuvu pasiruošęs naikintuvo pilotas.
  • Daugybė funkcijų. Naikintuvas turi propelerį, 2 smaigų šaudykles ir nuimamus sparnus. Vintažinis kabrioletas turi dėžę gale, kurioje laikomas skėtis ir pistoletas.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 8 metų. Šis 387 dalių veiksmo rinkinys – puiki dovana gimtadienio ar švenčių proga, leisianti praturtinti konstravimo ir žaidimo patirtį žaidžiant su tėvais ar draugais.
  • Nešiojamas žaidimas. 5 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 6 cm pločio rinkinį vaikai galės pasiimti į žaidimų vakarėlius ar žaisti namuose.
  • Drąsūs nuotykiai. Su „LEGO® Indiana Jones™“ žaidimų rinkiniais tėvais pasimėgaus nostalgija ir supažindins vaikus su pirmųjų trijų filmų veiksmo kupinais nuotykiais.
  • Aukšta kokybė. Jau daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos taip, kad kaskart nuosekliai atsiskirtų.
  • Saugumo testai. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

77012_lifestyle-645ca219e04fe.jpg

Veiksmo pilnas Indianos Džounso LEGO® rinkinys

Konstruodami automobilį ir lėktuvą vaikai atkurs legendines filmo „Indiana Džounsas ir paskutinis kryžiaus žygis“ scenas.

77012_hero-645ca21f588c7.jpg

Smagus konstravimas prieš pradedant veiksmą!

Vaikai gali mėgautis konstravimu prieš leisdamiesi į misiją su Indiana Džounsu ir jo tėvu prof. Henriu Džounsu vyresniuoju.

77012_build-645ca2250e422.jpg

Patirkite dar daugiau nuotykių su Indiana Džounsu

Kiti serijos rinkiniai (parduodami atskirai): „Pabėgimas nuo dingusio kapo“ (77013) ir „Auksinio stabo šventykla“ (77015).

77012_inthebox-645ca22a6cf51.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D rinkinius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO INDIANA JONES žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 77012 LEGO® Indiana Jones Naikintuvo gaudynės, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 77012 LEGO® Indiana Jones Naikintuvo gaudynės.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

77012 LEGO® Indiana Jones Naikintuvo gaudynės

Kodas: 4040101-6345
Barkodas: 5702017190457
3199
3999
31,99 €
39,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus