I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)

Žaislai kūdikiams

Parduotuvės
filter toggler icon
Filtras

no results

Nieko nerasta

Šioje kategorijoje produktų nėra

Vaikai didžiąją laiko dalį praleidžia žaisdami. Verta atkreipti dėmesį į jų paskirtį ir kokybę - ypač pirmaisiais gyvenimo metais. Viskas, kas atsiduria vaiko aplinkoje, turi įtakos jo vystymuisi. Pasirūpinę lavinančiais žaislais, ne tik padėsite jam augti ir įgyti naujų įgūdžių, bet ir suteiksite nuostabių prisiminimų.

Vaikams pasaulis yra tarsi didelė žaidimų aikštelė, žaislai kūdikiams turėtų lavinti jų kūrybiškumą, socialinius įgūdžius, palaikyti smulkiosios vaiko motorikos ugdymą.

Žaislai kūdikiui būtinai turi atitikti jo amžiaus intervalą – rekomenduojamą visada nurodo gamintojai.

Žaislai kūdikiams dažniausiai yra skirti tam tikro amžiaus vaikams ir įprastai turi minimalią amžiaus ribą, užtikrinančią saugumą. Pavyzdžiui, kūdikiams žaislai iš smulkių detalių netiks, nes gali kelti pavojų užspringti.

Nesvarbu, ar mažyliui dar tik keli mėnesiai, ar jau suėjo metukai, jis neretai jau turi savo polinkius. Tai gali būti tam tikra spalva, forma ar kitas elementas, kurį kūdikio žaislai turi atitikti. Supažindikite jį su skirtingo tipo žaislais – taip lengviau pažinsite, kokie žaislai kūdikiams lengviausiai patraukia jo dėmesį.

Žaislų planetos prekių asortimente siūlome kiekvieno pomėgiams tinkamiausius žaislus – barškučius, kramtukus, spalvingas karuseles, žaidimų kilimėlius ir kt. Kūdikio žaislai padeda lovelę paversti saugiu lizdeliu ir sukuria didesnį saugumo jausmą vaikui tiek miegant, tiek žaidžiant. Užmigti padeda muzikinės lovų karuselės ir vaiko mėgstami minkšti žaislai. Taip pat tikrai rekomenduojame žaidimų kilimėlį su žaidimų lankeliu, lovos karuselę ir barškutį – tai visada populiarūs žaislai kūdikiams. Internetu galite susipažinti su plačiu asortimentu. Maudyti mažylį bus smagiau įsigyjus keletą maudynių žaislų – jie paprastai yra gana pigūs. Žaislai kūdikiams leis maudynes paversti smagia ir vaiko mėgstama veikla.

Vis labiau populiarėja natūralūs, mediniai žaislai kūdikiams – medinės kaladėlės, dėlionės, motorikos centrai ir piliulės siūlo smagių užsiėmimų kiek vyresniems vaikams.

Žaislų planetos prekių asortimente rasite daug įvairių žaislų bet kokiam tikslui ir įvairaus amžiaus mažyliams!

Pasirinkti parduotuvę
Įvertinkite mus