I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Nesvarbu, ar norite prisiminti praeities nuotykius, planuojate būsimas keliones ar tiesiog norite įkūnyti savo aistrą stovyklavimo furgonėliams – šis LEGO® Volkswagen T2 stovyklautojų furgonėlio (10279) konstravimo projektas jums neabejotinai patiks. Neskubėdami sukonstruokite stovyklautojų furgonėlio modelį, apžiūrėkite jo detalų interjerą ir pastatykite gerai matomoje vietoje, kad jis primintų, jog čia pat laukia nuotykių kupinas pasaulis.

Kupinas autentiškų detalių
Furgonėlių gerbėjams patiks gražaus dizaino detalės, kurių apstu šiame VW modelyje. Naujaisiais LEGO elementais atkurtos mylimos tikrojo stovyklautojų furgonėlio detalės, įskaitant klasikinį priekinį stiklą, medžiagines užuolaidas ir medžiaginę išskleidžiamą palapinę. Rinkinyje taip pat yra naujos formos LEGO padangos, veikiantis vairo mechanizmas, slankiojančios durelės, banglentė, 2 sulankstomos kėdės ir „flower-power“ lipdukai.

Patirkite kelionę
Šis rinkinys priklauso LEGO konstravimo rinkinių kolekcijai, kuri skirta suaugusiems, vertinantiems sumanų dizainą ir dėmesį smulkmenoms. Jis suteiks įtraukiančią konstravimo patirtį taps geriausia dovana VW stovyklautojų furgonėlių gerbėjui.

  • Sukonstruokite tikslią „Volkswagen T2“ stovyklautojų furgonėlio LEGO® kopiją. Apžiūrėkite visas tiksliai atkurtas ypatybes ir pastatykite matomoje vietoje, kad galėtumėte grožėtis šiuo klasikiniu kolekciniu modeliu.
  • Apžiūrėkite tokias autentiškas dizaino detales, kaip didelis priekinis stiklas ir stumdomos durys. Išbandykite veikiantį vairo mechanizmą ir atsidarantį galinį gaubtą, kad apžiūrėtumėte variklį.
  • Atraskite daugybę „Volkswagen“ autobusiuko modelio ypatybių bei priedų, įskaitant medžiagines užuolaidas, medžiaginę išskleidžiamą palapinę, banglentę ir 2 sulankstomas kėdes.
  • Šis modelis sukurtas suaugusiems LEGO® konstruotojams ir stovyklautojų furgonėlių gerbėjams, todėl taps malonumą teikiančiu konstravimo projektu ar tobulu pasirinkimu, jei ieškote geriausios dovanos ir kolekcinio modelio VW stovyklautojų furgonėlių gerbėjams.
  • Modelis yra 15 cm aukščio, 35 cm ilgio ir 14 cm pločio, todėl taps akį traukiančia puošmena.
  • Dėl išraiškingos mėlynos ir baltos spalvos derinio šis modelis taps gražia puošmena. Furgonėlį galima papuošti „flower-power“ lipdukais.
  • Salono įrangą sudaro virtuvėlė su dujine virykle, praustuvas, šaldytuvas, atlenkiamas stalelis ir išlankstoma lova.
  • Šis LEGO® Volkswagen T2 stovyklautojų furgonėlio rinkinys priklauso konstruktorių kolekcijai, skirtai suaugusiems konstravimo gerbėjams, kuriems patinka pribloškiantis dizainas, įmantrios detalės ir elegantiška architektūra.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos iš aukštos kokybės medžiagų. Visos kaladėlės yra kokybiškos, suderinamos ir lengvai susijungia bei atskiria kiekvieną kartą – nuo pat 1958 metų.
  • Gaminant LEGO® dalis, didžiausias dėmesys skiriamas saugai ir kokybei. Štai kodėl jos nuodugniai išbandomos, kad galėtumėte neabejoti, jog modelis yra ne tik gražus, bet ir tvirtas.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ICONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10279 LEGO® Icons „Volkswagen T2“ stovyklautojų furgonas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10279 LEGO® Icons „Volkswagen T2“ stovyklautojų furgonas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10279 LEGO® Icons „Volkswagen T2“ stovyklautojų furgonas

Kodas: 4040101-5851
Barkodas: 5702016913736
12530
17900
125,30 €
179,00 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus