I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO SPIDEY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nudžiuginkite vaikus nuo 4 metų su LEGO® žaislinės superherojų transporto priemonės veiksmo rinkiniu „Voriukas prieš Žaliąjį gobliną“ (10793). Šis „Marvel“ Žmogaus voro žaislas sukurtas taip, kad stiprintų vaikų, berniukų ir mergaičių nuo 4 metų pasitikėjimą savimi, gerintų jų gebėjimą spręsti problemas ir įkvėptų juos nesibaigiančiam išradingam žaidimui.

„Disney+“ Spidey and His Amazing Friends žaislinės transporto priemonės rinkinys apima Voriuko figūrėlę ir jo skraidyklę-suktuką su besisukančiu propeleriu bei atidaroma kabina, Žaliojo goblino figūrėlę ir jo skraidyklę su moliūgų bombomis bei Vorės vaiduoklės figūrėlę ir jos didelio auksinio voratinklio elementą. Rinkinyje taip pat yra Voriuko draugas robotas Trace-E, priedai jūrai kurti ir mielas krabas. Jame rasite ir kabinos pradinę kaladėlę, kad būtų lengviau konstruoti, ir spalvingą iliustruotą vadovą su aiškiomis instrukcijomis.

Kiekviename pakuotės maišelyje yra kaladėlių greitai sukonstruojamam modeliui sukurti ir personažas, todėl vaikai galės iškarto pradėti žaisti. 4+ žaislai yra puikus būdas suaugusiesiems dalytis konstravimo pramoga su mažaisiais.

  • „Disney+“ Spidey and His Amazing Friends žaislas – transporto priemonės rinkinys „Voriukas prieš Žaliąjį gobliną“ – sukurtas taip, kad atitiktų mažųjų superherojų, Žmogaus voro gerbėjų ir vaikų nuo 4 metų pomėgius ir gebėjimus.
  • „Marvel“ herojų ir žaislinės transporto priemonės rinkinys su Voriuko, Žaliojo goblino bei Vorės vaiduoklės figūrėlėmis veiksmo žaidimui ir didele pradine kaladėle greitam ir smagiam konstravimui.
  • Judantys žaislai vaikams – rinkinyje yra Voriuko skraidyklė-suktukassu besisukančiu propeleriu bei atidaroma kabina ir žaislinė Žaliojo goblino skraidyklė.
  • Žmogaus voro žaislas – autentiški elementai iš TV serialo apima Voriuko draugą robotą Trace-E, moliūgų bombas, auksinio voratinklio elementą, priedus jūrai kurti ir krabą.
  • Žmogaus voro dovana vaikams – žaislinės transporto priemonės rinkinyje yra pradinė kaladėlė ir paprastos instrukcijos, todėl galite ją padovanoti bet kuriam mažajam superherojų gerbėjui.
  • Išplėskite pramogas. Peržiūrėkite platų tarpusavyje derinamų LEGO® 4+ žaislinių transporto priemonių ir LEGO „Marvel“ žaidimo rinkinių asortimentą.
  • Konstruojamas žaislas ikimokyklinukams. LEGO® rinkiniai, skirti vaikams nuo 4 metų, supažindina mažuosius su filmų herojų visata, televizijos ir kasdieniais personažais.
  • 4+ transporto priemonės rinkinys – kompaktiškame 84 dalių rinkinyje esanti Žaliojo goblino skraidyklė yra per 3 cm aukščio, 8 cm ilgio ir 14 cm pločio.

10793_lifestyle-66015be12fa56.jpg

Superherojaus transporto priemonės rinkinys

Su konstruojamu „Disney+“ serialo Spidey and His Amazing Friends LEGO® žaislu vaikai nuo 4 metų žaidžia ir lavina įgūdžius.

10793_hero-66015bf0246f8.jpg

Pramogos su Voriuko sklandančiu suktuku

Specialiame rinkinyje yra pradinė kaladėlė ir visapusiškas modelis, kad vaikai taptų savimi pasitikinčiais konstruotojais.

10793_build-66015bf6ce4e0.jpg

Lavinamosios pramogos vaikams

Šis konstravimo ir žaidimo LEGO® „Marvel“ žaislas vaikams nuo 4 metų sukurtas atsižvelgiant į lavinimo pasiekimus.

10793_10792_10794_inthebox-66015bfc23695.jpg

Mėgaukitės žaidimu su Voriuku

Išplėskite savo ikimokyklinuko žaidimo patirtį su LEGO® 4+ Spidey and His Amazing Friends rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SPIDEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10793 LEGO® Spidey Voriukas prieš Žaliąjį gobliną, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10793 LEGO® Spidey Voriukas prieš Žaliąjį gobliną.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10793 LEGO® Spidey Voriukas prieš Žaliąjį gobliną

Kodas: 4040101-6989
Barkodas: 5702017580265
1784
2099
17,84 €
20,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-05
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus