I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Ženkite į išradingo žaidimo pasaulį su LEGO® DUPLO® Laukiniai Afrikos gyvūnai (10971) ir padėkite mažyliams nuo 2 metų amžiaus įveikti svarbiausius raidos etapus.

Mažyliams pritaikyti gyvūnai ir buveinė
Atverkite mažyliams Afrikos gyvūnų pasaulį su šiuo mielu drambliuku ir žirafiuku. Rinkinyje yra gėlių ir medis, prie kurių lengva prikabinti gyvūnus, taip pat trimatis sulankstomas miško žaidimų kilimėlis, kurį galima tyrinėti. Šis universalus safario žaislas yra puikus būdas lavinti vaikų saviraišką ir smulkiosios motorikos įgūdžius smagiu neribotu žaidimu vaidmenimis su šiais mieliausiais Afrikos gyvūnais.

Žaismingas mokymasis mažyliams
Visi meistriškai sukurti LEGO DUPLO rinkiniai įkvepia įtraukiančiomis istorijomis, pasižymi ryškiomis spalvomis, įvairiais personažais ir daugybe detalių NUOSTABIAI jūsų mažylio gyvenimo pradžiai.

  • Nevaržomas žaidimas. LEGO® DUPLO® Laukiniai Afrikos gyvūnai (10971) suteikia mažyliams betarpiškų lavinamųjų pramogų žaidžiant su 2 gyvūnų mažyliais jų natūralioje aplinkoje.
  • Mažyliams pritaikytos figūrėlės. Spalvingą žaidimo rinkinį sudaro drambliukas ir žirafiukas, kuriuos mažyliams lengva paimti ir padėti, gėlės, medis ir trimatinis miško žaidimų kilimėlis.
  • Smagus mokymasis. Šis universalus safario žaislas – tai smagus būdas vaikams išreikšti save ir ugdyti smulkiosios motorikos įgūdžius džiaugiantis neribotu žaidimu vaidmenimis su 2 gyvūnais.
  • Dovana mažyliams. Dovanokite vaikams nuo 2 metų amžiaus šį betarpišką žaidimo rinkinį su gyvūnais gimtadieniui, šventėms ar bet kuriai dienai.
  • Daug būdų žaisti. Žaidimų kilimėlis yra 12 cm aukščio, 17 cm pločio ir 12 cm gylio. Medis yra 8 cm aukščio.
  • Žaismingas mokymasis. Visi LEGO® DUPLO® rinkiniai yra meistriškai sukurti ir pasižymi įtraukiančiomis istorijomis, daugybe spalvų, įvairiais personažais ir gausybe detalių NUOSTABIAI jūsų mažylio gyvenimo pradžiai.
  • Nuosekli kokybė. LEGO® DUPLO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti mažais pirštukais: taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės yra mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10971 LEGO® DUPLO® Town Laukiniai Afrikos gyvūnai, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10971 LEGO® DUPLO® Town Laukiniai Afrikos gyvūnai.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10971 LEGO® DUPLO® Town Laukiniai Afrikos gyvūnai

Kodas: 4040101-5615
Barkodas: 5702017153674
769
1099
7,69 €
7,69 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus