I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CLASSIC
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Skatinkite vaikų kūrybinį vystymąsi su LEGO® Classic Kūrybiškomis neoninėmis pramogomis (11027). Su greitai sukonstruojamais modeliais ir nesibaigiančiomis nevaržomo konstravimo linksmybėmis šis akį traukiantis rinkinys įkvepia pradedančiuosius konstruotojus nuo 5 metų atskleisti savo aistrą menui ir kūrybai.

Ryškios kaladėlės kūrybingiems vaikams

Šiame universaliame konstravimo rinkinyje yra 333 skirtingų dydžių ir ryškių neoninių spalvų kaladėlės. 18 kaladėlių turi išraiškingas akis, todėl vaikai gali pagyvinti savo kūrinius. Pridedamos spausdintinės 5 modelių (ananaso, žymeklio, automobilio, ateivio ir riedučių) instrukcijos, kad vaikai įgytų kūrybinio pasitikėjimo ir konstruotų bet ką, kas tik šauna į galvą! Programėlėje „LEGO Builder“ taip pat yra skaitmeninės rinkinio konstravimo instrukcijos.

Tinka visai šeimai

LEGO Classic žaislai vaikams nuo 5 metų suteikia jiems idėjų ir įkvėpimo, o suaugusiesiems – galimybę dalytis konstravimo džiaugsmu su savo vaikais ir dalyvauti jųraidos etapuose.

  • Ryškiaspalvės konstravimo kaladėlės. Įkvėpkite vaikams aistrą kūrybingam konstravimui su ryškiaspalviu universaliu LEGO® Classic Kūrybiškų neoninių pramogų (11027) konstravimo rinkiniu, skirtu vaikams nuo 5 metų.
  • Spalvos ir kūrybiškumas. Rinkinyje yra 333 įvairių dydžių ir 6 akį traukiančių spalvų kaladėlės. 18 kaladėlių turi išraiškingas akis, todėl vaikai gali pagyvinti savo kūrinius..
  • Modelių pasiūla. Kaip ir nesibaigiančios nevaržomo konstravimo linksmybės, aiškios spausdintinės instrukcijos įkvėps vaikus sudėlioti ananasą, žymeklį, automobilį, ateivį ir riedučius.
  • Dovana vaikams. Praskaidrinkite kūrybingų vaikų nuo 5 metų kasdienybę padovanodami šį rinkinį gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga.
  • Skirta jauniesiems konstruotojams. Aiškios iliustruotos instrukcijos padeda konstruoti lengvai ir smagiai. Programėlėje „LEGO® Builder“ taip pat yra skaitmeninės rinkinio konstravimo instrukcijos.
  • Įgūdžius lavinančios kaladėlės. LEGO® Classic atveria mažiesiems konstruotojamsnevaržomo žaidimo ir kūrybiškos saviraiškos galimybes.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, kad būtų užtikrintas jų vientisumas, suderinamumas ir patogumas.
  • Užtikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® Classic kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

11027_lifestyle-645b944c3133d.jpg

Neoninės kaladėlės kūrybingiems vaikams

Mažuosius įkvėps 333 ryškios, neoninių spalvų kaladėles. Tai smagių modelių ir nevaržomo konstravimo džiaugsmo rinkinys!

11027_hero-645b9451a2dde.jpg

Kūryba prasideda vos atidarius dėžutę

Aiškios ananaso, spalviklio, mašinos, ateivio ir riedučių konstravimo instrukcijos suteikia vaikams pasitikėjimo!

11027_build-645b945694e7a.jpg

Sužadinkite vaikų kūrybiškumą

Šis daug džiugesio teikiantis rinkinys atveria mažiesiems konstruotojams nevaržomo žaidimo ir saviraiškos galimybes.

11027_inthebox-645b945cb1de7.jpg

Idealiai pritaikyta mažiesiems konstruotojams

Skaitmeninės instrukcijos, kurias galima peržiūrėti daugelyje įrenginių, pateikiamos programėlėje „LEGO® Builder“.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Classic

Lavinkite vaikų kūrybingumą su „LEGO® Classic“. Rinkiniuose rasite idėjų, įkvėpsiančių juos pradėti konstruoti ir padovanosiančių smagių akimirkų visai šeimai!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CLASSIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 11027 LEGO® Classic Kūrybiškos neoninės pramogos, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 11027 LEGO® Classic Kūrybiškos neoninės pramogos.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

11027 LEGO® Classic Kūrybiškos neoninės pramogos

Kodas: 4040101-6172
Barkodas: 5702017415116
1759
2199
17,59 €
17,59 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus