I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CLASSIC
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Skatinkite vaikų nuo 5 metų kūrybinį vystymąsi su LEGO® Classic Kūrybiškomis pastelinėmis pramogomis (11028). Su greitai sukonstruojamais modeliais ir nesibaigiančiomis nevaržomo konstravimo linksmybėmis šis akį traukiantis rinkinys įkvėps pradedančiuosius konstruotojus mėgautis aistra menui ir kūrybai.

Pastelinių spalvų kūrybinis žaidimas

Šiame kūrybiniame konstravimo rinkinyje yra 333 skirtingų dydžių ir pastelinių spalvų kaladėlės. 18 kaladėlių turi išraiškingas akis, todėl vaikai pagyvinssavo kūrinius. Pridedamos spausdintinės 5 modelių (debesies, ledų, dinozauro, katino ir roboto) instrukcijos. Augindami kūrybinį pasitikėjimą vaikai galės patirti nesibaigiančias nevaržomo konstravimo linksmybes. Programėlėje „LEGO Builder“ taip pat yra skaitmeninės rinkinio konstravimo instrukcijos.

Tinka visai šeimai

LEGO Classic žaislai vaikams nuo 5 metų suteikia vaikams idėjų ir įkvėpimo, o suaugusiesiems – galimybę dalytis konstravimo džiaugsmu su savo vaikais ir dalyvauti jų raidos etapuose.

  • Pastelinių spalvų kaladėlės kūrybingiems vaikams. Paskatinkite vaikus nuo 5 metų kūrybiškai tyrinėti spalvas su LEGO® Classic Kūrybiškomis pastelinėmis pramogomis (11028), skirtomis nevaržomam pastelinių spalvų konstravimui.
  • Užburiančios spalvos. Universalų konstravimo rinkinį sudaro 333 įvairių dydžių 6 pastelinių spalvų kaladėlės. 18 kaladėlių turi išraiškingas akis, todėl vaikai pagyvins savo modelius.
  • Daug būdų žaisti. Kaip ir nesibaigiančios nevaržomo konstravimo linksmybės, aiškios spausdintinės instrukcijos įkvėps vaikus sudėlioti debesį, ledus, dinozaurą, katiną ar robotą.
  • Dovana vaikams. Ši dovana gimtadienio, švenčių ar bet kokia kita proga suteiks begalinį malonumą ir skatins vaikų nuo 5 metų vystymąsi.
  • Sukurta jauniesiems konstruotojams. Su aiškiomis iliustruotomis instrukcijomis konstruoti bus paprasta ir smagu. Programėlėje „LEGO® Builder“ taip pat yra skaitmeninės rinkinio konstravimo instrukcijos.
  • Įgūdžius lavinančios kaladėlės. LEGO® Classic atveria mažiesiems konstruotojams nevaržomo žaidimo ir kūrybiškos saviraiškos galimybes.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, kad būtų užtikrintas jų vientisumas, suderinamumas ir patogumas.
  • Užtikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® Classic kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

11028_lifestyle-645b94ba76732.jpg

Kūrybinis pastelinių kaladėlių rinkinys

Paskatinkite kūrybišką, linksmą konstravimą su šiomis 333 pastelinių spalvų kaladėlėmis bei smagiais modelių pavyzdžiais!

11028_hero-645b94c127062.jpg

Išradingų žaidimų kupina dėžutė

Ledų, debesies, dinozauro, katės ir roboto konstravimo vadovai suteikia pasitikėjimo konstruojant viską, ką vaikai sugalvoja.

11028_build-645b94c687589.jpg

Lavinkite kūrybinius vaikų įgūdžius

Šis itin įtraukiantis rinkinys leidžia vaikams nevaržomai žaisti,o tėvams – stebėti savo vaiko pasiekimus.

11028_inthebox-645b94ce00d14.jpg

Idealiai pritaikyta mažiesiems konstruotojams

Skaitmeninės instrukcijos, kurias galima peržiūrėti daugelyje įrenginių, pateikiamos programėlėje „LEGO® Builder“.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Classic

Lavinkite vaikų kūrybingumą su „LEGO® Classic“. Rinkiniuose rasite idėjų, įkvėpsiančių juos pradėti konstruoti ir padovanosiančių smagių akimirkų visai šeimai!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CLASSIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 11028 LEGO® Classic Kūrybiškos pastelinės pramogos, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 11028 LEGO® Classic Kūrybiškos pastelinės pramogos.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

11028 LEGO® Classic Kūrybiškos pastelinės pramogos

Kodas: 4040101-6173
Barkodas: 5702017415123
1594
2199
15,94 €
15,94 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus