I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

„LEGO® Minecraft®“ geležinio golemo tvirtovėje (21250) slypi staigmena: įspūdingas statinys gali virsti iškiliu milžinu, suteiksiančiu nepamirštamos konstravimo ir žaidimo patirties „Minecraft“ žaidėjams nuo 9 metų.

Šauniausias LEGO „Minecraft“ golemo žaidimo rinkinys

Su šiuo epiniu žaidimo rinkiniu vaikai galės pasirinkti vieną iš dviejų variantų. Pirmasis – golemo tvirtovė su 2 žaidimo herojais: Krištoliniu riteriu ir Auksiniu riteriu, saugančius bazę nuo užpuolikų, įkrauto Creeper™ ir 2 raitelių skeletų. Norėdami daugiau veiksmo vaikai gali perdaryti tvirtovę į iškilią golemo figūrą su judančiomis rankomis. Daugybę „Minecraft“ ypatybių ir priedų turinčio žaidimo galimybės neišsemiamos. Kad būtų dar linksmiau konstruoti skaitmeniniu būdu, naudodamiesi smagia ir paprasta programėle „LEGO Builder“ vaikai gali priartinti, pasukti 3D rinkinius ir sekti progresą.

  • „Minecraft®“ golemo rinkinys – vaikai gali perdaryti „LEGO® Minecraft®“ geležinio golemo tvirtovę (21250) iš mūšiui parengtos tvirtovės į iškilų milžiną su didelėmis judančiomis rankomis.
  • Daugybė figūrėlių ir mobų – rinkinyje yra Krištolinio riterio, Auksinio riterio, geležinio golemo, įkrauto Creeper™ ir 2 raitelių skeletų figūrėlės, taip pat funkcionali išorė ir vidus su daugybe priedų.
  • Daugiafunkcis žaidimas – vaikai saugo tvirtovę nuo nekviestų užpuolikų. Tvirtovę perdarius į didžiulįgolemą veiksmas tampa dar intensyvesnis.
  • Dovana „Minecraft®“ žaidėjams – pradžiuginkite vaikus nuo 9 metų šiuo universaliu „Minecraft“ žaidimo rinkiniu gimtadienio, švenčių ar bet kuria proga ir padovanokite nesibaigiančio žaidimo džiaugsmą.
  • Perkonstruojamos linksmybės – per 23 cm aukščio, 31 cm pločio ir 12 cm gylio tvirtovė dera su kitais „LEGO® Minecraft®“ rinkiniais (parduodami atskirai).
  • Aiškios konstravimo instrukcijos – atsisiuntę programėlę „LEGO® Builder“ vaikai, naudodamiesi skaitmeniniais įrankiais, patirs jaudinančių konstravimo įspūdžių: priartins ir pasuks trimačius modelius, išsaugos rinkinius bei seks progresą.
  • Tikras „Minecraft®“ – „LEGO® Minecraft“ rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, veiksmo scenomis ir ypatybėmis, kurias betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis perkelia į tikrovę.
  • Užtikrinta kokybė – LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų nuoseklumą, suderinamumą ir lengvą konstravimą.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

21250_lifestyle-64c9ecc031dca.jpg

Šauniausias „LEGO® Minecraft®“ golemo rinkinys

Transformuojamame rinkinyje esančią Golemo tvirtovę žaidėjai gali perdaryti į didžiulį golemą su didelėmis judančiomis rankomis.

21250_hero-64c9ecc5899b3.jpg

Daugybė žaidimo variantų

Apsaugoję tvirtovę nuo užpuolikų vaikai sukonstruos didžiulį golemą.

21250_build-64c9ed256785a.jpg

Įženkite į skaitmeninį kūrybinio konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

21250_inthebox-64c9ed640714c.jpg

Dovana, suteikianti daugybę žaidimo galimybių

Nudžiuginkite „Minecraft®“ golemo gerbėją (jam abejingų nebūna!) universaliu perdaromu linksmybių rinkiniu.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINECRAFT žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21250 LEGO® Minecraft™ Geležinio Golemo tvirtovė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21250 LEGO® Minecraft™ Geležinio Golemo tvirtovė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21250 LEGO® Minecraft™ Geležinio Golemo tvirtovė

Kodas: 4040101-6469
Barkodas: 5702017415857
10080
12600
100,80 €
126,00 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus