I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

LEGO® „Minecraft®“ gyvūnų prieglaudos rinkinys (21253) – universalios iš kaladėlių konstruojamos dovanos idėja žaidėjams ir vaikams. Rinkinyje mergaitėms ir berniukams nuo 7 metų yra 6 „Minecraft“ gyvūnai, kuriais galima rūpintis, ir pirmą kartą pasirodanti LEGO „Minecraft“ veikėjos Efės figūrėlė veiksmo žaidimui vaidmenimis. Lygumų biomo gyvūnų rinkinyje yra 3 erdvės: aptverta žaidimo zona su vartais ir patalpa, kurioje yra dėžė, pilna maisto gyvūnams, įskaitant kaulą, morką ir kviečius; iškylų erdvė su stalu po medžiu; kilimas, ant kurio gyvūnai gali pailsėti. Rinkinyje yra ne tik gyvūnų prižiūrėtoja Efė, bet ir „Minecraft“ kačiuko, avietinės spalvos ėriuko, vilkiuko, triušiuko, veršelio... ir net „Minecraft“ zombiuko mobai. Šis LEGO „Minecraft“ konstravimo rinkinys – kompiuterinio žaidimo rinkinio dovanos idėja vaikams ir gyvūnų mylėtojams. Ji skatina žaisti vaidmenimis atskirai arba kartu su kitais LEGO „Minecraft“ žaislais (parduodamais atskirai). Kad būtų dar daugiau skaitmeninių pramogų, programėlėje „LEGO Builder“ konstruotojai gali priartinti, sukioti trimačius modelius ir sekti pažangą.

  • „LEGO® Minecraft®“ konstravimo rinkinys. 3 dalių žaislas ir mobų pakuotė – žaidėjams, vaikams, mergaitėms ir berniukams nuo 7 metų patiksianti dovana, suteikianti galimybę rūpintis gausybe gyvūnų ir aktyviai žaisti vaidmenimis.
  • „Minecraft®“ personažai mobai. Rinkinyje esantys gyvūnėliai apima „Minecraft®“ kačiuko, ėriuko, vilkiuko, triušiuko, veršelio ir net zombiuko figūrėles bei pirmą kartą pasirodančią LEGO® „Minecraft“ veikėją Efę.
  • Gyvūnų priežiūros ir veiksmo žaislas. Lygumų biomo LEGO® rinkinį sudaro 3 dalys: aptverta žaidimų erdvė su patalpa gyvūnams maitinti, lauko erdvė iškyloms ir kilimas, ant kurio gyvūnai gali pailsėti.
  • Priedai savarankiškam žaidimui. LEGO® „Minecraft®“ žaislinėje lobių skrynioje esantys maisto elementai, įskaitant kaulą, morką ir kviečius, skatina vaikus rūpintis gyvūnais.
  • Dovana vaikams nuo 7 metų. Su šiuo betarpišku konstravimo rinkiniu gyvūnų ir žaidimo „Minecraft®“ gerbėjai leistis į nesibaigiančius kūrybiškus nuotykius.
  • Iš kaladėlių konstruojamų gyvūnų rinkinys. Su rinkiniu, skirtu „Minecraft®" žaidėjams, galima žaisti atskirai arba derinant su kitais LEGO® „Minecraft“ žaislais. Tam ypač tinka atskirai parduodamas vėžlių paplūdimio namas (21254).
  • Tikras „Minecraft®“ – LEGO® „Minecraft“ rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, veiksmo scenomis ir ypatybėmis, kurias betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis perkelia į tikrovę.
  • „Minecraft®“ dovana žaidėjams. Rinkinyje yra 206 dalys, o pagrindinė konstrukcija yra per 8 cm aukščio, 14 cm pločio ir 6 cm gylio.

21253_lifestyle-65dd8adf0a4f4.jpg

Gyvūnėlių nuotykiai „Minecraft®“ žaidėjams

Universalus žaidimo rinkinys su gyvūnėliais, žaidimų veiksmu ir pirmą kartą pasirodžiusia „LEGO® Minecraft®“ figūrėle Efe.

21253_hero-65dd8ae569149.jpg

3 dalių žaislas vaidmenų žaidimui

Rinkinį sudaro 3 atskiros zonos: aptverta žaidimų erdvė su maisto sandėliu, iškylų vieta ir jauki poilsio vieta.

21253_build-65dd8aeb4dfe0.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

21253_21252_inthebox-65dd8af00ee27.jpg

Gyvūnus mylintiems „Minecraft®“ žaidėjams

„Minecraft®“ rinkinys suderinamas su kitais serijos rinkiniais (parduodami atskirai) suteikiančiais dar daugiau pramogų.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINECRAFT žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21253 LEGO® Minecraft Gyvūnų Prieglauda, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21253 LEGO® Minecraft Gyvūnų Prieglauda.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21253 LEGO® Minecraft Gyvūnų Prieglauda

Kodas: 4040101-6841
Barkodas: 5702017583297
1839
2299
18,39 €
22,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus