I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

„Kova su ėdiku“ (21257) – pirmasis istorijoje LEGO® „Minecraft Legends®“ rinkinys. Jame yra pati šlykščiausia (ir vaikų mėgstamiausia!) „Minecraft®“ veiksmo figūrėlė konstravimo ir kovos nuotykiams, todėl rinkinys taps puikia dovana „Minecraft“ žaidėjams nuo 8 metų.

Naujojo „Minecraft Legends“ pasaulio LEGO „Minecraft“ herojų rinkinyje vaizduojamas Ėdikas, vienas iš didžiausių žaidimo bosų. Didelė konstruojama figūrėlė turi ilgas, siūbuojančias rankas ir šašais, randais, žaizdomis ir grybais aptekusį kūną. Spustelėjus mygtuką, Ėdikas iš burnos šaudo vėmalų sviediniais, o iš kuprinės paleidžia gleives. Šiame konstravimo rinkinyje yra „Minecraft“ reindžerio herojaus figūrėlė su autentiškais žaidimo elementais: vėliava, gobtuvu, deimantiniu kardu ir liutnia. Reindžeris joja ant didžiasnapio ir vadovauja sąjungininkams – skeletui ir akmeniniam golemui. Kad būtų dar smagiau žaisti su šiuo konstruojamu vaidmenų ir veiksmo žaislu, programėlė „LEGO Builder“ suteikia konstruotojams galimybę priartinti, pasukti trimačius modelius ir sekti pažangą.

  • „Minecraft®“ žaislinė veiksmo figūrėlė vaikams. Pirmasis istorijoje „Minecraft Legends®“ rinkinys „Kova su Ėdiku“ suteikia galimybę berniukams ir mergaitėms nuo 8 metų konstruoti, kovoti ir žaisti vaidmenimis su vienu iš svarbiausių žaidimo herojų.
  • Herojų nuotykių rinkinys. Su šiuo universaliu „Minecraft®“ žaislu vaikai kartu su herojumi reindžeriu, didžiasnapiu, skeletu ir akmeniniu golemu stoja į kovą su šlykščiuoju Ėdiku ir jo pakaliku Liepsnasvaidžiu.
  • Žaidimo vaidmenimis rinkinys. Spustelėjus mygtuką aktyvinamos autentiškos „Minecraft®“ funkcijos, įskaitant šaudymą vėmalų „sviediniais“ iš Ėdiko burnos ir gleivių elementų paleidimą iš kuprinės.
  • „Minecraft®“ rinkinys savarankiškam žaidimui. Šis konstravimo žaislas vaikams taip pat apima priedus herojui reindžeriui: paukštį jojimui, vėliavą, gobtuvą, deimantinį kardą ir liutnią.
  • Žaidimo dovana vaikams nuo 8 metų. Pirmą kartą istorijoje pasirodantis LEGO® „Minecraft®“ rinkinys „Kova su ėdiku“ tikriausiai susilauks didelio žaidimo gerbėjų susidomėjimo.
  • Trimatės konstravimo instrukcijos – atsisiuntę programėlę „LEGO® Builder“ vaikai, naudodamiesi skaitmeniniais įrankiais, patirs jaudinančių konstravimo įspūdžių: priartins ir sukios trimačius modelius, išsaugos rinkinius bei seks pažangą.
  • Tikras „Minecraft®“ – LEGO® „Minecraft“ rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, veiksmo scenomis ir ypatybėmis, kurias betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis perkelia į tikrovę.
  • Konstravimo rinkinys vaikams. Rinkinį sudaro 420 dalys, o Ėdikas yra per 12 cm aukščio.

21257_lifestyle-65dd8cba9dea0.jpg

„Minecraft Legends®“ rinkinys su Ėdiku

Gleivių ir vėmalų sviediniai – tik 2 priežastys, dėl kurių vaikams patinka Ėdikas iš pirmojo „Minecraft Legends®“ rinkinio.

21257_hero-65dd8cbfd2f4b.jpg

Autentiškas betarpiškas veiksmas

Padedami Herojaus Reindžerio, Didžiasnapio, Skeleto ir Akmeninio Golemo, vaikai stoja į kovą su bjauriuoju Ėdiku.

21257_build-65dd8cc4dd2b0.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

21257_inthebox-65dd8cc9ca44c.jpg

Šauni dovana žaidimams

„LEGO® Minecraft®“ rinkinys taps puikia dovana mėgstantiems veiksmo figūrėles, konstravimo žaislus ir „Minecraft“ žaidimus.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINECRAFT žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21257 LEGO® Minecraft Kova Su Ėdiku, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21257 LEGO® Minecraft Kova Su Ėdiku.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21257 LEGO® Minecraft Kova Su Ėdiku

Kodas: 4040101-6732
Barkodas: 5702017583334
4239
5299
42,39 €
52,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus