I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO IDEAS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Neskubėdami išbandykite paprastus gyvenimo užmiestyje malonumus su šiuo kolekciniu dvišlaičio namelio (21338) LEGO® Ideas modeliu. Klasikinis, status kampo stogas lengvai nusiima, kad būtų patogu pasiekti detalų vidų. Viršutiniame aukšte esantis miegamasis ir apatiniame aukšte įrengta svetainė, darbo kambarys ir virtuvėlė yra kupini priedų, kurie sukuria jaukią atmosferą. Be to, rinkinys turi 3 spalvingus medžius, kuriuos galima sujungti į salą, ir kanoją.

Puiki dovanos idėja

Suteikite idiliškam kaimiškam vaizdeliui gyvybės su 4 tinkinamomis minifigūrėlėmis ir 11 gyvūnų figūrėlių, įskaitant du 2023 vasarį pasirodžiusius drugius. Šis konstravimo rinkinys taps tobula dovana gamtos arba architektūros mylėtojams, nes turi instrukcijas, kurios padės kiekviename kūrybinės patirties žingsnyje.

Konstruojami modeliai suaugusiems

Sveiki atvykę į savo zoną. LEGO rinkinius suaugusiesiems – tai yra kruopščiai atrinkti aukščiausios kokybės modeliai. Kad ir kokia būtų jūsų aistra, jūsų laukia sąmoningo konstravimo projektas.

  • LEGO® Ideas Dvišlaičio namelio (21338) kolekcinis modelis. Atitrūkite nuo kasdienybės ir pasijuskite arčiau gamtos, konstruodami detalią klasikinio kaimiško dvišlaičio namelio LEGO kaladėlių versiją.
  • 4 tinkinamos minifigūrėlės ir 11 gyvūnų figūrėlių. Derinkite ir maišykite elementus, kad sukurtumėte 4 minifigūrėles ir 2 drugius, 2 drugelius, 2 varles, 2 paukščius, ūdrą, vorą ir voverę.
  • Priedų kupina trobelė. Konstruojamą stogą galima nukelti ir lengvai pasiekti viršuje esantį miegamąjį bei apatiniame aukšte esančius svetainę, darbo kambarį ir virtuvėlę.
  • 3 konstruojami medžiai ir kanoja. Pastatykite medžius aplink namelį arba sujunkite juos į salelę, kurią minifigūrėlės gali pasiekti kanoja.
  • Dovana suaugusiesiems. Įsigykite sau arba padovanokite šį 2 082 dalių rinkinį gimtadienio, šventės arba netikėta proga tiems, kam patinka gamta, architektūra arba konstruoti LEGO® kaladėlėmis.
  • Kolekcinis modelis namams arba darbovietei. Konstruojamas dvišlaičio namelio modelis yra 24 cm aukščio, 21 cm pločio ir 22 cm gylio.
  • Nuoseklios instrukcijos – komplekte yra iliustruotas lankstinukas su interviu su rinkinio gerbėjo dizaineriu ir LEGO® dizaineriais bei iliustruotomis instrukcijomis, kurios padės betarpiškai konstruoti.
  • LEGO® gerbėjų pasirinkimas. Šis kolekcinis modelis suaugusiesiems yra vienas iš LEGO Ideas rinkinių, kuriuos sukūrė dizaineriai gerbėjai, išrinko LEGO gerbėjai, o pagamino LEGO Group.
  • Aukšta kokybė. LEGO® kaladėlės atitinka reiklius pramonės kokybės standartus, kad užtikrintų, jog jos paprastai ir patikimai susijungtų į tvirtus modelius.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir nuodugniai analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

21338_lifestyle-64d1ed3fa6f48.jpg

Sukonstruokite dvišlaitį namelį

Suartėkite su gamta konstruojant neįtikėtinai detalų LEGO® kaladėlių dvišlaičio namelio eksponavimo modelį.

21338_hero-64d1ed4520234.jpg

Daugybė autentiškų detalių

Įamžinkite įspūdingą architektūrą ir jaukią klasikinio dvišlaičio namelio atmosferą.

21338_build-64d1ed4a0b538.jpg

Ieškokite smagių staigmenų

Namelis pilnas žaismingų priedų, staigmenų, sukuriančių jaukią atmosferą.

21338_inthebox-64d1ed4f358a8.jpg

Gamtos mylėtojams ir LEGO® gerbėjams

Šis 2 082 dalių rinkinys turi nuoseklias instrukcijas, kad galėtumėte atsipalaiduoti ir mėgautis įtraukiančiu konstravimu.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO IDEAS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21338 LEGO® Ideas Dvišlaitis namelis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21338 LEGO® Ideas Dvišlaitis namelis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21338 LEGO® Ideas Dvišlaitis namelis

Kodas: 4040101-6371
Barkodas: 5702017417448
14799
18499
147,99 €
184,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus